Μου τη σπάει

ε ναι υπάρχει και το αντίστοιχο αντρικό. ουσιαστικά το εκνευριστικό είναι να μην έχεις προσωπική ταυτότητα. τα ίδια άτομα σε μια άλλη εποχή, π.χ. σε αυτή των emos θα είχαν υιοθετήσει το αντίστοιχο στυλ.

[SPOILER]συγνώμη που χρησιμοποιώ φωτο ατόμου χωρίς την άδειά του αλλά…

[SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

να πας στο περίπτερο για μια πορτοκαλάδα λουξ και μια κιτκατ.

από λουξ μόνο λεμονάδα…λες νταξ γαμάει και η λεμονάδα

κιτκατ δεν έχει, πάμε στην εναλλακτική του κίντερ μπουένο, ψάχνεις και τίποτα. καταλήγεις με σοκοφρέτα…

[-X[-X

First world problems; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ε δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος με χειρότερα προβλήματα

Eίναι αυτό που λένε, μη σου δώσει ο Θεός…
Κουράγιο φίλε…:frowning:

έχει μια δόση γραφικότητας αυτό το τόπι

ευχαριστώ για τη συμπαράσταση παιδιά. το εκτιμώ βαθύτατα

…αυτή η μόδα με τα σιχαμερά κολλητά, “ανδρικά” μπλουζάκια που έχουν βαθύ ντεκολτέ και τα φοράνε εξίσου σιχαμεροί τύποι. Άσε το ντεκολτέ να το φοράνε οι γυναίκες, δε θέλω να βλέπω το στήθος σου ρε φίλε ! [-X

Ο Κλαρινογαμπρός είναι ένας άντρας με πάθος. Εσύ;

http://www.facebook.com/pages/Κλαρινογαμπρός/578226182190955?fref=ts

(δες φώτος)

Πωπωπω, φέρτε μου ένα κουβά να ξεράσω…

Μόνο ένας μπορούσε να τα φοράει αυτά τα ντεκολτέ :

[SPOILER][/SPOILER]

Στηρίζουμε άπειρα κλαρινογαμπρό. Μια φορά είχε μια φωτογραφία με ένα τύπο που φορούσε τιράντες για να “κρατάνε” το τζιν και ζώνη μαζί. Αυτό προφανώς δεν κολλάει. Ή ζώνη ή τιράντες. Προφανώς σχολίασα και τον ειρωνεύτηκα.
Το ίδιο βράδυ μου έστειλε p.m ο τραγικός και μου λέει “για πες μας κοπελιά με τι συνδυάζονται οι τιράντες”

χαχααχχαχααχαχχα,έλιωσε ρε.

ναι είναι ρεσπεκτ η σελίδα. Εγώ λιώνω και με τα σχόλια του ΓΓΚ, το κόνσεπτ, την φορτωτική κλπ.

brein.d3d νομίζω ότι ο Λαμπρούκος αναφέρεται στη σελίδα ως πρωτεργάτης του κλαρινογαμπρισμού :lol:

Χαχαχα τώρα που το λες, παίζει και να ήταν.
Τι έβαλε ο άλλος :

[SPOILER]

:lol:[/SPOILER]

Βλέπω τον κλαρινογαμπρό των 70ς - ποκαμισο ανοιχτόχρωμο/ χρωματιστό ανοιχτό χαμηλά στο λαιμό, τρίχα, παντελόνι καμπάνα θεόστενο στον κώλο- σαν κάτι εντελώς διαφορετικό από το μετροσέξουαλ/ σφίχτη με τα μπράτσα και το κολλητό ριγέ μακό με v λαιμόκοψη, από το οποίο δε φαίνεται τρίχα γιατί μάλλον θα πρέπει να ξυρίζει στο στήθος σε ταχτική βάση.

Έτσι ήταν ο κόσμος γύρω μου στο Intrepid Fox στο Γκάζι την τελευταία φορά που πήγα. Ήμουν πραγματικά εντυπωσιασμένη.

Και ουδείς φαινόταν να φλερτάρει, αλλά ίσως να είμαι απλά προκατειλημμένη και να μην είναι σημάδι των καιρών αυτό.

Almighty, για αυτό έχουμε φωτογραφικές μαζί. Θα μπορούσες να μοιραστείς την εμπειρία σου σε αυτό το κοπάδι με όλους τους φίλους του Κλαρινογαμπρού. :stuck_out_tongue:

τα γυαλιά ηλίου στο μετρό

Χαχαχαχαχ μου τη σπάνε οι τύπισσες που πάνε σε κλάμπ και αυτοφωτογραφίζονται, αλλά πιθανώς να ήμουν πιο εντός κλίματος αν το έκανα…

pantelis οι περισσότεροι με γυαλιά ηλίου στο μετρό είναι κάτι κακόμοιροι πάντυφλοι με γυαλιά ήλίου-μυωπίας. Ελπίζω δηλαδή, για το καλό της ανθρωπότητας

Εννοείται ότι φοράμε γυαλιά ηλίου στο μετρό, για να χαζεύουμε άνετα βυζιά και κώλους τώρα που καλοκαιριάζει.

Μου τη σπάνε οι τραπεζικοί υπάλληλοι. Δεν έχει πρόβλημα το γαμημένο το pin μου σωστά το πατάω και δεν θέλω να μου εκδόσεις καινούριο. Το σαιτ σας έχει το πρόβλημα.

Με την σπάνε οι συμμαθητες του Λυκειου μου που τωρα ειναι πρωτοετείς και έχουν ενταχθεί σε ΔΑΠ και ΠΑΣΠ ενω πριν λιγα χρόνια ήταν πρωτεργάτες σε καταλήψεις! (Άσχετα αν κλείναν το σχολείο μονο για να πουλησουν μούρη οτι εκαναν κατάληψη και κάνανε μπάφο στο υπόγειο :stuck_out_tongue: ) #-o