η τη νυχτα!!!
Τι μαλακια ειναι αυτο?απο τι να προστατευτουν?Ψωναρες…
τα credits που βγαίνουν μόλις τερματίζεις ένα video game και τα οποία δεν μπορείς να διώξεις με αποτέλεσμα να περιμένεις κανά 10λεπτο για να το κλείσεις.
απο τα φασκελα:lol: Τουλαχιστον αυτοι το κανουν για την παρτη τους. Σκοτωμα θελουν τα καγκουρια που ακουνε μουσικη στα ΜΜΜ χωρις ακουστικα αλλα απο το ηχειο του κινητου!!!
δεν τα διαβάζεις;
ναι, πως. με ενδιαφέρει πολύ ο ιάπωνας art director και ο τρίτος βοηθός σχεδιαστή γραφικών
οι δαπιτες πριν τις εκλογες
εγώ θα λεγα ότι αν κάποιος θέλει να κρύψει τους μαύρους κύκλους ειναι διακιολογημένος.
αυτό με τη μουσική χωρίς ακουστικά πάλι αν δεν έχει λεφτά για χαντς φρι οκ αλλιώς
ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Οι ελπίδες σου είναι φρούδες :lol:, κάθε μέρα τους τρώω στη μάπα αυτούς και τα κωλογυαλιά τους. Κι εγώ έχω γυαλιά ηλίου-μυωπίας, αλλά δεν τα φοράω στα 50 μέτρα κάτω από το έδαφος :p.
Και γυναίκες τα φοράνε, λες να κοιτάζουνε κι αυτές φουσκωμένα παντελόνια ή τσέπες; Και δεν τους τό 'χα :p:lol:. Όχι ρε, δε νομίζω ότι τα φοράνε για αυτόν το λόγο, τα φοράνε επειδή το παίζουν μούρες και θέλουνε να μου τη σπάσουνε!
Πρέπει να υπερασπιστώ τις γυναίκες που φοράνε γυαλιά στο μετρό. :-k
Εδώ Θεσσαλονίκη δεν έχουμε μετρό για αρχή. Αλλά αν τύχει και βγω πρωί τα γυαλιά δεν τα βγάζω από τα μάτια, είτε πάω σε μαγαζιά, είτε σε υπηρεσίες μέσα, είτε για καφέ. Με ενοχλεί πολύ ο ήλιος. Από ένα σημείο και μετά συνηθίζεις τόσο με το γυαλί που αν το βγάλεις σου κακοφαίνεται.
Επίσης ο χειρότερος καιρός είναι αυτός που έχει λίγο ήλιο και συννεφιά. Κάποιος δε θα έβαζε γυαλιά, εγώ φοράω πάντα με τέτοιο καιρό γιατί πονάνε τα μάτια μου. Φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα μάτια μου αλλά έτσι συνήθισα.
Τέλος, δεν παρατηρώ σχεδόν ποτέ κανέναν έξω, στον κόσμο μου κοινώς, οπότε τα γυαλιά δεν με βοηθούν στο να κοιτώ κρυφά.
Τώρα δεν ξέρω πόσες είναι σαν και μένα ή απλά φοράνε τα γυαλιά για μαγκιά.
Μολις μου θυμήσατε ότι πρέπει να πάρω γυαλιά ηλίου. Από περυσι δεν εχω. Άρα έξοδα…Άρα που λεφτά για δίσκους…Άρα μου ΤΗ ΣΠΑΕΙ
same here
Εγώ είχα σχεδόν δέκα χρόνια χωρίς γυαλιά ηλίου (ούτε απ’ τα άλλα έχω), πέρυσι το καλοκαίρι αποφάσισα να πάρω, κάτι ωραία, μικρά, διακριτικά, μπλε… όχι σαν αυτά της κουκουβάγιας. Τελικά τα φόρεσα δύο φορές και τώρα δεν ξέρω που βρίσκονται…
same here! Και πρεπει να παρω αι εισητηριο για Σλεηερ και Γουότερς! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑΑΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ!
Τι μου λες… Σοβαρα?
Πάντα είχα απορία πως ζει άνθρωπος το καλοκαίρι χωρίς γυαλιά ηλίου.
Εγώ μέσα στο σπίτι μου, οπότε δεν έχω τέτοια προβλήματα…
…δεν τα μπορώ τα γιαλιά, γενικώς…δεν μπορώ να τα φορέσω…ευτυχώς ακόμα δεν μου χρειάζονται:):!:
:):!:
Τα δικά μου γυαλιά, κάτι ray-ban πιλοτικά, τα έχω απο δευτέρα γυμνασίου :!: