Το παντελόνι γαμάει :!:
σκέψου να περπατάς στο δρόμο και να δεις καμιά εικοσαριά άτομα με κάτι τέτοιο.
εγώ ζαλίζομαι.
Σκέψου όμως να δείς μόνο μία και να είναι μια πανέμορφη κοπελίτσα όμως; Ε τότε γαμάει
σαν απίθανο γεγονός ναι, πάω πάσο. (πρέπει να σταματήσω να γράφω εδώ)
Πραγματικά έχει ξεφύγει η κατάσταση. Το παντελόνι-κολλάν είναι απαίσιο.
Όταν το βλέπω ξερνάω. Δεν κολλακεύει καθόλου.
Έχω εδώ και 3 χρόνια ασπρόμαυρη ριγέ μπλούζα και ζακέτα, και δεν θέλω να τις φορέσω λόγω της καταραμένης μόδας.
Εγώ είχα μία γαμάτη ζακέτα από το λύκειο, φαρδιά, με κουκούλα και ασπρόμαυρες ρίγες. Μία μέρα την έχασα στο δρόμο, έπεσε κάτω μπροστά στα μάτια τα δικά μου, της μάνας μου και της κολλητής μου. Ε, καμία δεν το αντιλήφθηκε μέχρι που φτάσαμε σπίτι κι η μάνα μου άρχισε να κατηγορεί εμένα που δεν πρόσεχα, λέει, ενώ εκείνη την κρατούσε στα χέρια της. Τέσπα, τί περιμένεις, μάνες. Από τότε, λοιπόν, άρχισα να τα βλέπω όλα ριγέ. Θα ήμουν κι εγώ στη μόδα με ζακέτα έξι χρόνων.
Αχ όντως.
Αχ όντως.
Ο πρόσκαιρη τακτική για να επωφεληθείς για ασήμαντους λόγους,μη κατανοώντας πως ουσιαστικά χάνεις , και η προσπάθεια λογικοποίησης ενός γενικού παραλόγου για να πραγματοποιήσεις αυτην την “τακτική”
Ή με λιγα λογια μεγαλώνουν οι άνθρωποι , και αλλα μυαλά αλλάζουν και αλλα οχι.Και τα νευρα να βαρανε κόκκινο
Στο βουνο λεμε , η μονη λυση
όταν συνωμοτούν θεοί και δαίμονες για να μην μπορέσεις να κοιμηθείς. να ξυπνάς μέσα στη νύχτα από άσχημο όνειρο, να ξυπνάς το πρωί για κατούρημα και στις 10 παρά η μάνα σου να μπαίνει με την ηλεκτρική σκούπα, αεράτη μέσα στο δωμάτιο, σπρώχνοντας και διάφορα αντικείμενα έπιπλα κάνοντας όση περισσότερη φασαρία μπορεί
10 μέρες χωρίς ιντερνετ και τηλεόραση:
βγήκα με (παλιούς) φιλους
διάβασα βιβλία
διάβασα γερμανικά
άκουγα μόνο ολόκληρα άλμπουμ
δεν είχα να αγχώνομαι που δεν υπάρχει block user επιλογή στο skype app των windows 8
ωραία ήμουν…
Κι εγώ κάπως έτσι, μόνο που ήταν 6 οι μέρες και είχα κάποια λεπτά ίντερνετ την ημέρα, εξάρτησις γαρ, δεν κόβεται απότομα.
Καλό πράγμα το Πάσχα. Ειδικά όταν τη βγάζεις παραλία σε ξαπλώστρα Μεγάλο Σάββατο.
πρεπει να μελετηθει επιστημονικα αυτο το φαινομενο,οχι μλκιες.
…αυτά είναι…υπέροχα πέρασες:):!:
…η εκπόνηση ομαδικών project στο πανεπιστήμιο.
Θεωρητικά θα μπορούσε να είναι καλή φάση. Συνεργασία με συμφοιτητές κιετς…
Πρακτικά όμως, τρως όλο το μανίκι εσύ και οι υπόλοιποι της ομάδας σου απλά παίρνουν το βαθμό. :blow:
Δεν ενδιαφέρεσαι, δεν ασχολείσαι. Φταίω εγώ μετά να σου δώσω τη λυμένη άσκηση, να μη σου εξηγήσω τίποτα και όταν έρθει η ώρα της εξέτασης να μην ξέρεις που σου παν τα 4 ? Δεν ξέρω αν είμαι άδικος κι αν βγάζω χολή, αλλά [I]ΓΑΜΙΕΣΤΕ[/I].
[SPOILER]Τουλάχιστον, τώρα που σχεδόν τελείωσα την εργασία και ξαλάφρωσα, είμαι κάπως έτσι:
[I]http://youtu.be/MGbpucWLfpE[/I]
\:D/[/SPOILER]
Κάνεις που κάνεις πάρτη ρε άμπαλε γείτονα και μας έχεις πάρει τα αυτιά, χώσε τουλάχιστον κανα ηλέκτρο της προκοπής. Μας πηδάς τα αυτιά με κάτι παλιατζούρες μπήτια που δεν ακούγονται ούτε αν είσαι μεθυσμένος σε επαρχιακό κλαμπ με δύο ρωσίδες αγκαλιά, οπότε δικαιολογούμαι να βγω στο μπαλκόνι φωνάζοντας “βάλτε Bella Fuzz ρε λυσσάρες!”
τα μαλακισμενα λυκειοπαιδα(χειροτερα,μπορει και κανα 2 χρονια πιο μεγαλα) που οταν μπαινουν στο αστικο ξερω γω που παει σε περιοχες που παει μικρη μεριδα κοσμου(προαστια πχ),νομιζουν ειναι γκετο και κανουν οτι μλκια τους κατεβει μεσα στο λεωφορειο λες και ο κοσμος μεσα εχει ορεξη να ακουει τις μαλακιες τους.Αιντε γκαριζουν,βριζουν,χτυπιουνται χοροπηδανε…
και τα μαλακισμενα που βαζουν μουσικη στο μεγαφωνο του κινητου
ΔΕΝ-ΕΙΣΤΕ-ΚΟΥΛ.
συμφωνώ απόλυτα! και να προσθέσω ότι σε λεωφορείο που πάει σε προάστιο της Θεσσαλονίκης είχε κατουρήσει ένα βλαμμένο μια φορά και κόντεψα να πάθω ασφυξία μέχρι να κατέβω στη στάση που ήθελα.
ε αφού δεν μπορούσα να κρατηθώ! τι να έκανα?!?!