Μου τη σπάει

ήταν μετά από αγώνα, ο ΠΑΟΚ νομίζω έπαιζε, οι φίλοι σου σε προκάλεσαν και εσύ τους πήρες στα σοβαρά [-X

και την ωρα που βλέπεις, ακούς, νιώθεις ένα ωραίο Live…:

• μαλάκα το κινητό μου εχει τρελή μπαταριά. ρε μιλάω τόσες ώρες κάθε μέρα και δεν πέφτει καθόλου.
  • άντε ρε.
  • ναι ρε. ασε έχω πάθει πλάκα.
  • τόσο πολύ ρε μαλάκα?
  • σου λέω είναι τέλειο ρε . γαμάει. και μιλάω εδω, και μιλάω εκεί και μιλάω παραπέρα…
  • μπραβο ρε.
  • ναι ρε
  • πόσο ρε
  • δεν θυμαμαι ρε, αλλά γαμάει σου λεω.
  • ωραίος ρε

[B]
    [SIZE=“4”]ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΦΕΡΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗ , ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 20 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ 75 MMS. [/B][/SIZE]
    [B][SIZE=“5”]ΜΑΛΑΚΑ
    [/SIZE][/B]

όλα αυτα γινόντουσαν δίπλα σου?

πίσω μου… είπα να κλωτσήσω σαν άλογο , αλλά λεω γαμα το. περισσότερη φασαρία θα γίνει.

ποσο τρομπας πρέπει να είσαι για να δώσεις λεφτά να πας να μιλήσεις σε live για το κινητό σου

υπαρχουν και τέτοιοι τύποι δυστηχώς.

…που το PC μου δεν σηκώνει κανένα παιχνίδι της προκοπής να παίξω! Τελευταία φορά ούτε το GTA San Andreas δεν σήκωνε. Φχαριστήθηκα Criminal Case όσο δεν κολλούσε. Δεν θέλω να καταλήξω σε Ιντερνετάδικα πάλι!

Εμένα πάλι το GTA San Andreas ήταν το τελευταίο που έπαιξα απ’τη σειρά. Μετάνιωσα που δε πήρα PS3, έχασα τόσα παιχνίδια, και ειδικά από ξυλάκια τα Tekken Tag 2 και Marvel VS Capcom 3. Επίσης μου έχουν λείψει τα Zelda και Donkey Kong αλλά αυτά ανήκουν στη Nintendo. Οπότε καταλήγωντας να πω ότι μου τη σπάει που δεν έχουμε αρκετά λεφτά για χάλασμα και μεγαλώνοντας βάζουμε άλλες προτεραιότητες.

Κατέβασε Zuma’s Revenge 8)

Και Manager 01-02 θα σου 'λεγα αν ήσουν 'ρσενικός γιούζερ.

PS3 έχω χαλασμένο. Έχω στα κοντινά σχέδια καινούργιο PC αλλά δεν είναι σίγουρο. Όπως τα λες για τα λεφτά. Ακολουθώ συνταγή σου πάντως. Ταινίες!

Χαχαχαχα,Παίζει να καώ με τέτοια ή να βρω ΜΑΜΕ. Και όμως Football Manager έπαιξα το '10 και το '11 λίγο. Είχα West Ham και Ολυμπιακό. Αυτά τα σήκωνε. Αλλά μιας και είμαι θηλυκός user τo βαρέθηκα νωρίς.

I:[/I]

-Εσύ έφτιαξες τα τάκος, Νικόλα;
-Σου το είπα θα έφτιαχνα μερικά…
-Τι έχεις βάλει μέσα;
-Κοτόπουλο, πιπεριές και μπαχαρικά.
-Μόνο κοτόπουλο;
-Μα…ναι.
-Πάντα με κοτόπουλο γίνονται τα τάκος;
-Οχι απαραίτητα. Και κόκκινο κρέας βάζεις.
-Κόκκινο κρέας;
-Ναι.
-Τι δηλ. κόκκινο κρέας;
-Τι ρωτάς; Μοσχάρι. Χοιρινό…
-Α, επειδή τα έκανες με κοτόπουλο. Και τι άλλο βάζεις μέσα;
-Μπαχαρικά.
-Μπαχαρικά; Πιπέρι και αλάτι;
-Όχι μόνο. Πάπρικα, τσίλι, κίμινο…
-Γιατί τόσα πολλά μπαχαρικά;
-Μεξικάνικο είναι. Δεν έχεις πάει ποτέ σε έθνικ ρεστοράν;
-Δεν είναι επικίνδυνο;
-Τι εννοείς “επικίνδυνο”…;
-Για το στομάχι. Τόσα μπαραχικά πια…
-Ε, μη φας!
-Και τι άλλο βάζεις μέσα;
-Ουφ!φρέσκο κρεμμύδι. Κόκκινα κρεμμύδια. Πράσινες,κόκκινες και κίτρινες πιπεριές ψιλοκομμένες…
-Απαπα, μα θα καούμε εδώ.
-Γι αυτό βάλε στο πιάτο λίγο γιαούρτι. Ορίστε εδώ.
-Γιαούτρι; Τι το θέλουμε;
-Να σου φύγει η κάψα, ωρέ…
-Α κατάλαβα, σαν το γάλα!
-Τι το “γάλα”;
-Άμα καίω τη γλώσσα, πίνω γάλα.
-Ε κάνει και το γιαούρτι. Καλύτερα!
-Και γιατί όχι γάλα…;;;

[SPOILER][/SPOILER]

…εμένα πάντως μου άνοιξε την όρεξη…δεν είναι και μεγάλο κατόρθωμα βέβαια:p :slight_smile: :!:

Μου τη σπάει που πρέπει να εξηγώ στη μάνα μου ότι δεν μπορεί να έχει τις ίδιες απαιτήσεις από έναν άνθρωπο 22 χρονών και από ένα γατί λιγότερο από 2 μηνών…:roll:

γιατί?? :p:p

Γιατί έχει την απαίτηση να μην κάνει ζημιές. Εντάξει, προφανώς ούτε εγώ θέλω να τις κάνει, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι μικρό ακόμη και δεν έχει συνηθίσει καν το σπίτι…:roll:

εκεί που έχεις χώσει το Made in Japan μετά από καιρό, το έχεις βάλει στα τέρματα και πορώνεσαι, μπαίνει η μάνα με τη σκούπα… [-X[-X

Η σκουπα τουλαχιστον ηταν made in Japan?

μπα… μάλλον made in China :stuck_out_tongue:

Oπότε δευτερο σπασιμο μεσα σε μια μερα, mihalis… Θα σου προτεινα να αλλαξεις ημερα, δε σε θελει! :stuck_out_tongue:

Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ η ωτίτιδα

[SPOILER]χρειαζεσαι αντιβιωση για την ωτιτιδα[/SPOILER]
Μου τη σπαει οταν πρεπει να παρω φαρμακα. Προτιμω τα ομοιοπαθητικα.