Αυτοι οι μαλακες σε κατι γκρουπ του fb,που βγαζουν στο “κλαρι” τα timeline αλλω χρηστων(που προφανως δεν ειναι μελη του γκρουπ) και αρχιζουν και κοροϊδευουν στα σχολια απο κατω!! Ελεος,ποσο χαμηλα πεφτουν! Δεν κοιτανε τα χαλια τους καλυτερα…
Μου τη σπαει που, ενω υπαρχει ρε-αλητο-παιχνιδο Ten years younger για γυναικες, δεν υπαρχει καποιο που να λεγεται Ten years more mature για αντρες. Θα ωφελουσε καποιους εδω μεσα.
το ten years younger σε ωφέλησε εσένα καθόλου;
Ναι, Fake, μοιαζω πια με το μωρο που παντα ημουν! Καιρος ειχες να φανεις εσυ! Ησουν στο αλλο ρε-αλητο-παιχνιδο που λεω?
όχι βρε, δεν ήθελα να σε ξεπεράσω σε ωριμότητα. λίγο ακόμα και θα σάπιζα.
Αστα, γερακο μου. Σε λιγο θα μιλαμε για νεκροφιλια και οχι σεξ εδω που φτασαμε απο ωριμοτητα και οι δυο μας…[SPOILER]:p[/SPOILER]
Το κωλοσκυλο που γαβγιζει κανα μισάωρο και κάθομαι και γράφω τέτοια ωρα εδω!
πριν κατι μηνες εβγαζε καποιος τον σκυλο του στη γειτονια μου καθε μερα στις 3 το βραδυ και ακουγοταν το λουρι του και τα σφυριγματα του αφεντικου του. Ταραζε και τη δικια μου τη σκυλα.
I’m aware of that. Έχω πάρει. Γενικά πηγαίνω σε γιατρούς δεν βγάζω διαγνώσεις. :!:
καταραμένο youtube έχεις κατεβάσει όλα τα βίντεο του Dylan!!
ναι, αλλα εχει αφησει ολα τα βιντεο του Dolan.
άλλα να λεω και άλλα να καταλαβαινουν #-o
y u do dis 'leus?
uncel sladgre wy u raep mi
Οι ανορθόγραφοι υπότιτλοι. Αν δεν το ‘χεις βρε παπάρα ασ’ το να το κάνει κάποιος που ξέρει πως η προτακτική και η ενερητική φωνή θέλει “ε” και όχι “αι”.
Επίσης οι -και καλά- "αστείοι υπότιτλοι. Έβλεπα τις προάλλες Person Of Interest που παίζει ο Michael Emerson (Ο Μπεν από το Lost) και ο άλλος ο παπάρας άρχισε να γράφει στους υπότιτλους “Είχα πάει για καφέ με τον Τζακ και τον Λοκ”. Χιούμορ για 10χρονα. Γαμήσου, δεν είσαι αστείος, μαλάκας είσαι.
Τέλος οι υπότιτλοι που μεταφράζουν την Όπρα π.χ ή κάποιον άλλο ως “Λαμπίρη” ή όπως στο HIMYM θυμάμαι πού έλεγε πως ο πατέρας του Μπάρνι είναι ο Πολυχρονίου. Το ίδιο ισχύει για αυτούς που μεταφράζουν τα Wall-mart ως “Carrefour” κλπ.
Γαμιέστ[B]ε[/B] όλοι.
συμφωνω σε ολα
…κρυώνω
…καλύτερο απ’το ζεσταίνομαι…τουλάχιστον για μένα:):!:
… που δεν ειμαι σιγουρη πού θελω να ποσταρω το παρακατω βιντεο. Ας ειναι καλα το [I]Μου τη σπαει.[/I]…
[B]Chad VanGaalen - Molten Light[/B]
Eπισης μου τη σπαει που δεν υπαρχει ακομα κατι τοσο τεχνολογικα εξελιγμενο, μια σουπερ κάμερα ας πουμε, που, εκτος απο το να αποτυπωνει εικονες, να μπορει να αποδιδει και την αισθηση που σου δημιουργει ενας τοπος ή μια στιγμη.
Εφτιαξα προχειρα [B][U]αυτο το gif[/U][/B]απο το σημερινο απογευματινο μπανιο και το συνοδευω με τη μουσικη που ακουγα μηπως παρετε μια γευση απο τα μπανια του Οκτωβρη. Περιπου σαν τα καλοκαιρινα.
[SPOILER]* το gif δε θα ειναι διαθεσιμο μετα απο μερικες μερες. Ενας απο τους περιορισμους του site οπου φτιαχτηκε. [/SPOILER]