[B][B]Μπανιο? [/B][/B]
Ουτε τον Αυγουστο δεν τολμησα εδω που ειμαι με 10 και 12 βαθμους που ειχε τότε και τωρα ουτε για αστειο βεβαια με 6-8 βαθμους αυτη την στιγμη…που ακομα και μες το σπιτι κυκλοφορω με το μπουφαν καμια φορα…
.
Και παραπονιεσαι ε?
Εσύ μάλλον έχεις σούπερ κάμερα, γι’αυτό δεν παραπονιέσαι.:-k
…που εκανα format την καρτα μνημης του κινητου και καθομαι τωρα και ξαναπερναω ολα τα τραγουδια!!! AARRGGGH!!
… Που όταν αγοράζεις καινούριο δισκάκι,
έχει το αυτοκολλητάκι (ναι αυτό το μικρό τετράγωνο στη γωνία)
SPOILER - με τις βαθμολογίες στα περιοδικά π.χ., το tour ή που γράφει έστω:
“Limited edition Incl. Bonus DVD making of” κ.λ.π[/SPOILER]
Στην εξωτερική ζελατίνα που πρέπει να σκίσεις… :bounce:
Προσπαθώ πάντα να το ξεκολλάω και να το κολλάω στη θήκη του CD #-o
(μ’αρέσει να φαίνεται - κάνει τη διαφορά #-o :lol:
…βάλτο κάτω απ’το cd…το κάνει πολύς κόσμος:):!:
που το αλλο πσκ θα ανεβω αθηνα για δουλειες κ δεν εχει καμια συναυλια…
Ο ελεεινός ανταγωνισμός στη σχολή και γενικά στο επάγγελμα. Τα άτομα είναι άρρωστα χωρίς υπερβολές.
Μα το ίδο ΑΚΡΙΒΩΣ θα έγραφα, γιατί αυτές τις μέρες ειδικά το επιβεβαιώνω ακόμη περισσότερο. Σε όλα! Και το γλείψιμο καθηγητών που έκαναν στο σχολείο τώρα έχει εξελιχθεί.
Στο επίπεδο της σχολής δεν είχα ποτέ κανένα κομπλεξ γιατί γενικά τα πάω πολύ καλά διατηρώντας μια παραπάνω από απλά χαλαρή ζωή. Τώρα που χω αρχίσει να κοιτάω προς αμερικές και usmle και μαλακίες και που μπήκαμε στις κλινικές έχω φρικάρει. Βασικά κυρίως με φρικάρουν κάτι τυπάκια στο φορουμ του greekmeds που απορώ γιατί μπήκα
Εδώ είμαστε 4ο έτος και στις κλινικές υπάρχουν άτομα που φέρονται λες και έχουν τελειώσει και πρέπει να “αφανίσουν” τους υπόλοιπους. Και μπροστά στον υπεύθυνο που όσο να ναι οφείλεις να έχεις λίγο επαγγελματισμό. Φαντάζομαι τι θα γίνει στη συνέχεια… Αλλο πάλι με τα συνέδρια δεξιοτήτων π.χ. συρραφής τραύματος που παίρνουν περιορισμένο αριθμό ατόμων και μέχρι να μάθω ότι θα διοργανωθεί, η λίστα είχε κλείσει και μάλιστα με άτομα που έχουν ξαναπάει και δεν ενημερώνουν κανέναν άλλο.
Πάντως μακριά από τέτοια φόρουμ
Που πινω ( όχι όπως παλιά) ουσκια και χαλί ειμαι πάλι ! Που πονάει το κεφάλι μου απο χτες τα ξημερώματα και δεν έχω ισιωσει ακόμη . Που κάθομαι και περιμένω να μου ετοιμάσουν ένα κλαμπ και μια σαλάτα κανα μισάωρο ! Άντε μωρή , δεν σου ζητήσαμε και πιάτο που είναι να βραβευτεί με αστέρι μισελεν!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Πφ, γυναίκες…
που μονο με μισες σημειωσεις απο τετραδιο και σημειωσεις κατεβασμενες απ’το σάιτ της σχολης δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να ξεκινησω το διαβασμα. και που η μονοωρη διαδρομη προς τη σχολη καθε πρωι τις καθημερινες ειναι απ’τα πιο κουραστικα πραγματα με μετρο και ιστοριες
[quote=""“NamelessDead,post:16863,topic:1995”]
[QUOTE=FREAKHOOD,post:16862,topic:1995"]
[B][B]Μπανιο? [/B][/B]
Ουτε τον Αυγουστο δεν τολμησα εδω που ειμαι με 10 και 12 βαθμους που ειχε τότε και τωρα ουτε για αστειο βεβαια με 6-8 βαθμους αυτη την στιγμη…που ακομα και μες το σπιτι κυκλοφορω με το μπουφαν καμια φορα…
.
Και παραπονιεσαι ε?
[/QUOTE]
[I][B]Εσύ μάλλον έχεις σούπερ κάμερα, γι’αυτό δεν παραπονιέσαι[/B][/I] [/QUOTE]
Εξηγησε μου την θεικη απαντηση βρε nameless διοτι ακομα να πιασω το νοημα :please:
Να σου πω εγω και να κλεψω τη δοξα απο τον nameless. Ετσι κι αλλιως δεν εχω αλλη δουλεια να κανω, το λιομαζωμα το τελειωσα για σημερα.
Δεν παραπονιομουν για τα μπανια, παραπονιομουν που δεν εχω μια σουπερ καμερα να αποτυπωσει τη μαγεια των μπανιων, οπως και οποιασδηποτε αλλης στιγμης που απαθανατιζουμε και που θα αξιζε κανείς, εκτος απο το να απολαμβανει την εικονα, να οσμιζεται τις μυρωδιες, να ακουει τους ηχους, να μπορουν ολες του οι αισθησεις του να συμμετεχουν, και η αφη και η γευση ακομα.
Ζηταω πολλα?
Now kiss
:yesmaster:
Το πήρε το μάτι μου αλλού. Και μένα μου τη σπάει αυτό. Λατρεύω τόσο το κρασί!
Χριστουγεννα, πρωτοχρονιες, ευχες κλπ.
Και οχι μόνο γιατι ειμαι αθεος.
Τα θεωρω τοσο ψευτικα και υποκριτικα…
Το προβλημα παρουσιαζεται οταν καποιος μου λεει χρονια πολλα και δεν του το ανταποδιδω.