Μου τη σπάει

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια. Αν ακούσω ακόμα μια φορά το “Last Christmass” ή το “All I want for Christmass is you” θα μπω σε berserk mode και θα κάνω κακό σε κόσμο

Μπορείς να ακούσεις νοτιοαφρικανικό πανκ αντί για αυτά.

Καλό. Επίσης, αυτό αν και στην αρχή μου άρεσε εχει καταντήσει εξίσου γραφικό, εχώ βαρεθεί να το βλέπω στο news feed του fb κάθε χρόνο από “ροκάδες”.

…κιεγώ το ίδιο…τα σιχάθηκα πια#-o :slight_smile: :!:

Τι ηθελα και πατησα το link…:stuck_out_tongue: Mια χαρα ημουν τοσο καιρο που δεν ειχα ιδεα για την υπαρξη αυτης της αηδιας…:stuck_out_tongue:

Εγώ πάλι ποτέ δε θα βαρεθώ το γραφικό χριστουγεννιάτικο κλίμα!

μου την σπάει η αιθαλομίχλη
χαμός γινεται στην Αθηνα

Ναι, αλλά είναι ρομαντική η ατμόσφαιρα. Το 'πε και ο Ταμήλος.

Κάνει καλό συνδυασμό με το άσθμα μου

…που οι κωλόμπατσοι που ξύνουν τ’ αρχίδια τους όλη τη χρονιά κάθε Χριστούγεννα βγαίνουν και κόβουν κλήσεις όπου μαζεύει κόσμο η Αθήνα

Πού την έφαγες και για τι;

Παρκινγκ σ’ ένα από τα δύο στενά που κατεβαίνουν από σύνταγμα προς μοναστηράκι. 200 αμάξια τουλάχιστον στη σειρά με κλήση. Πέρσυ την είχα φάει στη Κωνσταντινουπόλεως κάτω από το Γκάζι, γύρω στα 300 αμάξια στη σειρά χωρίς πινακίδες.

Αν εννοείς την Μητροπόλεως τότε να ξέρεις πως δεν έχει να κάνει με τις γιορτές. Πάντα την στήνουν εκεί. Δυο φορές έχω φάει κλήση εκεί. :stuck_out_tongue:

τζάμπα η περσινή εκπαίδευση δηλαδή. οπότε για φέτος, καλά το σκεφτήκαν

Σάββατο βράδυ 2 η ώρα και χριστούγεννα το σκεπτικό σίγουρα είναι “πάμε να κόψουμε τις κλήσεις στη σειρά να βγάλουμε κανα φράγκο”. Γενικά κάνουν το παν να μη βγει ο κόσμος απ’ τη μιζέρια του.

από την άλλη στο διάολο ο μίζερος που έπιασε τη θέση ΑΜΕΑ εκείνο το βράδυ και δε μπορέσαμε να παρκάρουμε ώστε να κάνει γιορτή στο σπίτι του άτομο που μόλις βγήκε από νοσοκομείο. όλοι για την πάρτη τους…

Πολλά ζητάς τώρα… Στην Ελλάδα ζούμε, τί θέσεις ΑΜΕΑ και κουραφέξαλα;

[SPOILER]Έπρεπε να σε είχα από μία μεριά, όχι θέσεις και πάρκινγκ αμεα δεν βρίσκεις ελεύθερα, αλλά ούτε πεζοδρόμια να περάσεις. Μία τα δεντράκια στη μέση που αν είσαι αφηρημένος κουτουλάς πάνω τους, απ’ την άλλη οι βαρεμένοι οδηγοί που καβαλάνε το πεζοδρόμιο, λες και είναι πάρκινγκ, και το παρκάρουν και ηλίθια τα ζώα… λες και είναι ιδιοκτησία τους. Ρε τραγιά, πότε θα συμμορφωθείτε;;;; [/SPOILER]

Το πρόβλημα είναι ακριβώς ότι τέτοια σκηνικά συμβαίνουν συνέχεια και δεν ασχολείται κανείς. Βγαίνουν και κόβουν κλήσεις κυρίως σε γιορτές κοκ γιατί εκεί είναι τα πολλά λεφτά.
Τόσα χρόνια μπορεί να ψάχνομαι στα γιάννενα 10 ώρες να παρκάρω επειδή δε θέλω να το αφήσω όπου να ναι όπως κάνει όλος ο κόσμος εκεί, και τη μία μέρα που θα βγω χριστούγεννα και θα το αφήσω εκεί που το άφησαν άλλοι 300 χωρίς να εμποδίζω ιδιαίτερα θα φάω κλήση…

που μάλλον αρρωσταίνω

[SPOILER]ΓΑΜΩΤΗΝΤΥΧΗΜΟΥΓΑΜΩ!![/SPOILER]

θα κρύωσες μάλλον