…που το κάθε κοριτσόπουλο ειδικά <=18 ετών έχει τεράστια ψεύτικα ή και μη, νύχια με χίλιες δυο ηλιθιότητες απάνω και πολλά χρώματα. Ξεκόλλα να πάρει!
Φτιάχτα κι εσύ έτσι:
…αυτό μου θυμίζει:):!:
Χαχαχαχα.,0 !Και υπάρχουν πολύ πιο τραγικά. Προχθές είδα μια είχε ένα τεράστιο φιόγκο στο νύχι της και η άλλη έναν άγιοβασίλη.
…αυτο το πραγμα,που κατι Tolkien-οπληκτοι σε αντιστοιχα groups χαιρετανε ο ενας τον αλλον με elvish φρασεις, τυπου : “vedui’ il’er…saesa omentien lle " ,” Mae govannen!"… :-k
Seriously?? :dunno:
Mου τη σπάνε αυτοί που για να γυρίσουν τη σελίδα γλείφουν το δάχτυλο. Και ειδικά όταν το κάνουν σε βιβλίο/φυλλάδιο/φωτοτυπία/γουατέβερ που θα σου δώσουν σε λίγο, ψόφος κακός και οδυνηρός.
…x100000000:):!:
Πωωω,ναι ρε συ. Αηδια σκετη! Θυμαμαι ειδικα στο σχολειο ηταν κατι δασκαλες που το εκαναν αυτο την ωρα που μοιραζαν φυλλαδια/διαγωνισματα. Σιχαινομασταν να αγγιξουμε το γραπτο… Ewww.
Κανένα γλείψιμο στο δάχτυλο. Μόνο φτύσιμο. Σιγά μην το βάλω και στο στόμα μου αφού το ακουμπήσω στο βιβλίο. Ενώ με το φτυσιματάκι, μια χαρά, δεν ακουμπάς κιόλας και γυρίζει κι η σελίδα μια χαρά.
…δεν το ματιάζεις κιόλας:p :!:
Πω πω σιχασιαρηδες που ειστε! Εγω με τα σαλιωματα τα παω καλα. Τωρα τελευταια το εχω παρακανει.
Αμφί(και βάλε)σημο ποστ το αποπάνω…
Μαλλον δεν εχεις βρεθει σε πανκ gig…
ο ευαγγελάτος
…γιατί έχει την Τατιάνα:?:…και μένα:p :!:
To μου τη σπάει έχει σχεδόν τα διπλάσια ποστς από το μου αρέσει. Πολύ τσίτα είμαστε εμείς οι ροκαδες!
… που αυτή η ειρωνική φράση “οι γυναίκες τα ξέρουν όλα” , ισχύει και την βρίσκω μπροστά μου… μιλάμε μπορεί να σε βγάλει έξω απο τα ρούχα σου οσο και καλές προθέσεις να έχει η άλλη.
Αμα σε βγαζει απο τα ρουχα σου, μαλλον κακες προθεσεις εχει.
ναι. μετακίνησε το έπιπλο χωρίς να πάρεις τα πράγματα απο πάνω του.
40+ cd κάτω,με 5 από αυτά σπασμένα.
πόνος στην καρδιά.
ποια ειναι τα σπασμενα?