Μου τη σπάει

queen - a night at the opera
mayfair - die flucht
επανηχογραφηση battle hymns απο Manowar(ατσάλι και μαλακίες)
paradise lost το τελευταίο
και ακόμη ενα που δεν θέλω να πάω να δω ποιο είναι ξανά, μην πάθω κανα έμφραγμα

Kανενα Fates Warning υποθετω.

ή κανένα pain of salvation να υποθέσεις…

Αν είναι το limited Perfect Element με το bonus cd θα βάλω κι εγώ τα κλάματα.

Όπως και να’χει,

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

μου φαίνεται θα κλάψουμε μαζικά

μαρια αυτό είναι το τελευταίο cd που αγόρασα πριν αλλάξω μουσικές.!
πάμε ρε θεε με το μαλλί!!

Σχεδόν ίδιος ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς είναι.

Όταν λες έσπασαν, εννοείς τις θήκες υποθέτω ε;

Ντουντ. σύνελθε. αμα είχαν σπάσει τα ίδια τα cd θα πίνατε καφέ και θα τρώγατε παξιμαδακι στην κηδεία μου σήμερα.

*ζαχοβιτς θεός. μισό γκολ ανα αγώνα. επίσης μισό ταξίδι ανα αγώνα. :stuck_out_tongue:

εχεις δωσει $$$ για cd Τριανταφυλλου; #-o

οχι φυσικά.!!

[SPOILER]εχω δώσει παλιές καλές δραχμές. οχι $$$[/SPOILER]

οκ αναδιατυπωνω…

εχεις δωσει δραχμες για cd Τριανταφυλλου; #-o

Εγώ κατάφερα να σπάσω το CD του νέου ΜΠΙΓΚ ΜΠΙΖΝΕΖ αμέσω μόλις άνοιξα τη συσκευασία. Υπάρχει βέβαια και η μικρή πιθανότητα να ήταν ήδη σπασμένο επειδή ο ταχυδρόμο συνήθως τα πετάει μέσα στην πολυκατοικία από κάτι περσίδες.

Δε βαριέσαι, παραγγελία ξανά.

οταν βλέπω ταχυδρόμο να πετάει φρισμπι τα πράγματα μου, θέλω να πεθάνω. ή να τον σκοτώσω

cd που όντως το έσπασα ηταν το Brave new world απο maiden. ήμουν ο πρώτος που το ειχε πάει απο δισκοπωλείο στην λαρισα όταν είχε βγει, και ο πρώτος φυσικα που το έσπασα.

πωπω τα ιδια κανει και ο καθυστερημενος ταχυδρομος οταν εχω παραγγειλει πραγματα απο το play…ενω μπορει να τα αφησει στον ειδικο χωρο για γραμματα κτλ παει πιο μακρια και τα πεταει στις σκαλες…

…δεν ντρέπεται[-X:lightsabre:

:):!:

Μου τη σπαει που ολοι λετε για τον χάλια ηχο στους Kylesa live, ας πουμε, και κανεις δε διαμαρτυρεται οταν κλειδωνουν τετοια σπουδαια θρεντ που εξαπτουν την περιεργεια αλλά και τη φαντασια, οπως το [I]Βάλε μου το Ίντερνέτ σου[/I]. Και πώς θα του πω αποψε πού να μου το βαλει το Ιντερνετ του που προλαβατε και το κλειδωσατε, ε; Εξυπνακηδες…

Αυτό το “αναφορά” μπορεί να με τρελάνει, σκοτώνω άνθρωπο, πως το λένε.

“Και τώρα πάμε σε κάτι που αναφορά το θέμα…” αααααααααααααργκκσλκγξνγακξκγξσνξσγνκγδσ :x

…που δε με πιάνει υπνος…

Ποτε θα κοιμηθώ εγώ; μου λέτε;

…εμένα που κλείνουν από τώρα τα μάτια μου:):!:

…όσοι κινήστε στο κεντρο του Πειραια, πηγαίνετε με τα πόδια…η μουνοδρόμηση από το Δημοτικό προς Καλλίπολη-Χατζηκυριάκειο είναι έπος…

[SPOILER]και ναι, τροχαία…γαμγιέσαι…[/SPOILER]