Εκλογές 2012

να φτιαξουμε αλλο πολλ σε αυτο το θρεντ. ανοιχτο

Πρωτες μου εκλογες φετος. Οι καλυτερες, τρελο πατιρντι θα γινει :Ρ

Σοβαρα τωρα, δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα, εχω βεβαια γνωση για το τι πρεσβευει το καθε κομμα σε γενικες γραμμες και ξερω επισης προς τα που κινουμαι. Ωστοσο δεν ξερω ακομα τι θα ψηφισω. Σιγουρα θα ψηφισω ομως. Μηπως ξερει κανεις που μπορω να δω το πολιτικο προγραμμα καθε κομματος? Υπαρχει μηπως καποια ιστοσελιδα που τα εχει συγκεντρωμενα?

:!: http://www.kommata.gr/

Πατας πανω στο καθε κομμα και σου λεει την ιστοσελιδα του. :wink:

αντε λοκ αυτο να ανοιχτει παμπλικ :slight_smile:

η συριζα η κκε…ποιο πολυ προς συριζα παω…

Ευχαριστω πολυ Ναητσκαη, θα μου χρειαστει :slight_smile:

Καθώς δε γινόταν να διαγραφεί τελικά το δημοψήφισμα στο άλλο θρεντ, φτιάχνουμε νέο θρεντ με δημόσιες τις ψήφους στο poll, του οποίου οι επιλογές είναι ίδιες με το αρχικό.

Θα κοιτάξω να περάσω όλα τα ποστ από το προηγούμενο θρεντ εδώ.

Aς υπαρχει στην αρχη αυτο το site που εχει συγκεντρωμενα ολα τα κομματα (καθως και τις ιστοσελιδες τους) που θα συμμετασχουν στις εκλογες :

:!: http://www.kommata.gr/

Ok, το συμπεριέλαβα κι αυτό στο πρώτο ποστ του cynic.

Συνεχίζουμε :!:

lol @ rip_noob

Εργατικο Επαναστατικο Κομμα ( ΕΕΚ Τροτσκιστες )

Ανήκω στην blood & honor αλλά μιας και δεν κατεβαίνουν στις εκλογές (επειδή είναι πιο underground) ψηφίζω Χρυσή Αυγή.

Ζω και αναπνέω πάντως για δηλώσεις των μικρών κομμάτων μετά τις εκλογές. Μιλάμε θα μιλάνε στις κάμερες με ύφος ποδοσφαιριστή που έβαλε γκολ στις καθυστερήσεις και από πίσω θα παίζει το we are the champions :lol:

Έπρεπε να αυξηθούν/αλλάξουν οι επιλογές, αλλά τέλος πάντων… (τελικά μόνο μέχρι 10 επιλογές μπορούν να μπαίνουν στα polls? τόσο δύσκολο είναι να αλλάξει αυτό; :? )

Αν και βρίσκομαι σε σχετικό δίλλημα, αλλά έβαλα Άλλο… ποιο άλλο; Κατσέλη φυσικά! Πλάκα κάνω :stuck_out_tongue:
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

ψηφιζω κουμουνιστικη δεξια,οτι πιο καυτο και ενδιαφερον υπαρχει αυτες τις μερες

Και εγω πρώτη φορα ως 18χρονος με επιτρέπεται το δικαίωμα της ψήφου!
Θεωρώ πως πρέπει να αποφυγουμε τον δικομματισμό του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και γενικα να δυναμωθουν τα μικρά κόμματα με αντιμνημονιακη ιδεολόγια τα οποία θα μπουν στην Βουλη ωστε η ψηφος μας να μην “πάει” στα μεγάλα κομματα! !

Μαλακία ψήφισα στο poll! Καταλαθος πάτησα ΚΚΕ ενω ήθελα “Άλλο (ποιό?)” Γίνεται να διορθωθει αυτο; :-k

Γίνεται αλλά δε θα φαίνεται το όνομα σου στο “άλλο”, απλά θα είναι μια ανώνυμη ακόμα ψήφος.

Να μπει ο ρεντραμ να το ριξει “αλλο” να επελθει ισορροπια στην Δυναμη.

Πως φαίνεται αυτό;

μου κανει εντυπωση παντως ποσο μεγαλο ποσοστο εχει το αλλο κομμα.