Είναι υποστηρικτές της άμεσης δημοκρατίας(υλοποιήσιμη μέσω τεχνολογίας και Η/Υ) και της χρησης ανοιχτού λογισμικού από το κράτος. Αυτά και πολλά άλλα στο site τους. Τσεκάρετε το.
Λοιπόν αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες αλλά και πονηρές.Καλό είναι να πάμε όλοι να ριξουμε αυτό που θέλουμε καθώς άκυρο αποχή και λευκό είναι υπέρ του πρώτου κόμματος.Καλό επίσης είναι να μην ψηφίσουμε από οργή και βάλουμε τους ναζί στην βουλή.Άλλο ο χαβαλές και άλλο η ψήφος.Και τέλος προσοχή στα μικρά κομματα που είναι τα ίδια άτομα και θα πάνε να μπουν στη ίδια κυβέρνηση.Η πρόβλεψη μου είναι νδ-πασοκ-δημ.αρ. και ισως άλλο ένα μικρό κόμμα.Αμέσως μετά θα έρθουν μέτρα που θα τρίβουμε τα μάτια μας.(φόρος ιδιοκατοίκησης έλεος#-o)
Σκεψου ομως. Ειναι καλη τελικα η αμεση δημοκρατια; Μηπως με τον κοινοβουλευτισμο προστατευεται καλυτερα η μειοψηφια; Απο την αλλη φοβαμαι την αμεση δημοκρατια και για ακομα εναν λογο. Δε νομιζω οτι ο μεσος πολιτης ειναι ο καταληλοτερος για να παρει σημαντικες αποφασεις για τη χωρα
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα βουλή που θα σχηματιστεί δεν θα αντέξει ούτε 6 μήνες…Κορέα μας βλέπω…από την μια θα φεύγει το σταράκι και από την άλλη μεριά η βέρμαχτ…
Πρέπει να χεις πολλά ταμπου για να μην παραδέχεσαι ότι όντως ένα από τα αδύνατα σημεία του δημοκρατικού συστήματος είναι η ανικανότητα του μέσου πολίτη να πάρει κρίσιμες αποφάσεις, λόγω έλλειψης γνώσεων. Κι αυτό είναι εν μέρει φυσιολογικό, σιγά μην ήταν όλος ο κόσμος αστέρι στα οικονομικά ας πούμε.
Ειδαμε κι αυτοι που χουνε τις γνωσεις τι καμανε. Αλλα που να τρεχεις να μορφωνεις σωστα τον λαο και να διαπαιδαγωγεις σωστα, καλυτερα να παιρνουν αποφασεις αυτοι που ξερουν. Ισως εν τελει ο μεσος πολιτης να μην ειναι ικανος καν να ψηφιζει.
Σώπα ρε υγρέ πυρ!
Εγώ δεν είμαι σκυλάς, ακούω και judas priest άμα λάχει. Αλλά όταν βλέπω την εικόνα του Χριστού, γουστάρω να κάνω το σταυρό μου και να προσκυνάω. ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ και δεν θα το εξηγήσω σε κανέναν.
Θα έρθει ο Ματαρόν με το μαχαίρι να με σφάξει επειδή είμαι Χριστιανός; Πρέπει να τον προειδοποιήσω οτι για την ασφάλεια της οικογένειας μου, έχω μιά καλή καραμπίνα σαν της αμερικάνικης αστυνομίας. Όποιος μας απειλήσει, θα κάνω χρήση κι ας πάω στην κόλαση.
Χρυση Αυγη για να φυγουν τα μαυριδερα μιασματα τυπου Μιχαλολιακου και να μεινουμε εμεις οι ξανθοι οι αρειοι μονοι μας.Θα εισηγηθω να μεινουνε και αυτες που κανουν ντεκαπαζ