Πιο χαζός και απ’ τα ραδίκια.
Να κάτι τέτοια άτομα τους ψήφισαν.
Αυτό εμπίπτει στην κατηγορία “ακραία/τρομοκρατική ψήφος διαμαρτυρίας”, σε συνδιασμό με τα περί “ενάντια στο σύστημα” ψευδόλογα τους ένα πράγμα. Χωρίς περαιτέρω πολιτική εμβάθυνση, τίποτα. Σαφώς ένα ποσοστό ψήφισε Χ.Α. έχοντας αυτά και μόνο τα κριτήρια…
Kαι ένα άλλο ποσοστό είναι κατι γιαγιάδες και παππούδες που τους “βοηθούσαν” να πάρουν τη σύνταξη από την τράπεζα και καλά για λόγους ασφάλειας, και τους κουβαλούσαν τα ψώνια απο το σούπερ μάρκετ.
Επειδη το ξερω το ατομο (γυναικα γυρω στα 40 το ειπε), χωρις να εχουμε μιλησει ποτε βεβαια, ναι διαβεβαιωνω οτι δεν φημιζεται για το μυαλο της. χαχαχα
Για αυτούς που το ρίχνουν σε κάποια που δεν θέλει να γίνει πρωθυπουργός τι λες?Να τα λέμε όλα είπαμε.
Εχω τοποθετηθει επανειλλημενως και για αυτους.
Μιας και μιλάμε και με στοιχεία: Στον Άλιμο η ΧΑ πήρε 1391 ψήφους. Το μοναδικό “πρόβλημα” που δημιουργούν οι ελάχιστοι μετανάστες είναι να σου καθαρίσουν κανά μπαμπριζ σε κανά φανάρι.
Στη Τρίπολη απ’ όπου κατάγομαι η ΧΑ πήρε 2545 ψήφους, όταν το 2009 πήρε 85. Οι μετανάστες εκεί είναι ανύπαρκτοι, πέρα από (αρκετές) οικογένειες Αλβανών που ζουν 1-2 δεκαετίες στην Ελλάδα, δουλεύουν στα χωράφια κλπ. Κοινώς, καμία απειλή ισλαμοποίησης ή δε ξέρω κ γω τι άλλο.
Θεωρώ πως είναι προφανές ότι τα ποσοστά των κλούβιων αυγών δεν έχουν ανεβεί κυρίως λόγω προβλήματος από μετανάστες. Στην περιοχή μου (Πήλιο) η εγκληματικότητα έχει ανεβεί αισθητά είναι η αλήθεια και μάλιστα έχουν συλληφθεί μετανάστες επ αυτοφώρω, αλλά αντίστοιχα ανέβηκε πολύ κ ο Συριζα ας πούμε.
Είναι σε μεγάλο ποσοστό ψήφος (ηλίθιας) αντίδρασης, και θεωρώ η μεγάλη επικοινωνιακή επιτυχία της χ.α. ήταν ότι κατάφερε να αποπροσανατολίσει όσον αφορά στην ιδεολογία της και να δώσει έμφαση σε “πιασάρικα” θέματα που τραβάνε αγανακτισμένους ψηφοφόρους, όπως (εκτός μεταναστευτικού) θέματα τιμωρίας παλαιών κυβερνητικών στελεχών, και γενικά δημιουργήσαν ένα κλίμα “πούτσα κ ξύλο” κ ότι θα έκαναν τον κακό χαμό όταν έμπαιναν στη βουλή.
Ο Καιάδας δεν είναι τυχαίος, είναι “υπεύθυνος ιδεολογίας του κινήματος”: http://www.youtube.com/watch?v=bnw5aoxP7v8
Με τον πολιτισμό μας ξεστραβώσαμε και τον Vicotnik.
Άντε και για να το ελαφρύνω λιγάκι το θέμα
[COLOR=“RoyalBlue”][U]Ο Τσακ Νορις έκατσε μόλις μπήκε ο Μιχαλιολακος ![/U][/COLOR]
επειδη και εγω ειμαι απο βολο και επιτελους βρηκα καποιον που μπορει να πει τη γνωμη του
γενικα στο βολο παιζει να εχω δει κατι σαν το 0,1% της πολης να ειναι μεταναστες
εχει πραγματικα παρα πολυ λιγους μεταναστες ο βολος και ακομα και αν πας στο λιμανι δυσκολα θα δεις.
θλιβομαι επισης που το συριζα εβγαλε το 1/5 της πολης (και πρωτο στο βολο γαμω τα χωρια μου) και δεν εβγαλε ουτε μια εδρα:(
Επιμένοντας στον Καιάδα ας δούμε να τι έχουν να πουν επί του θέματος και οι Σαμαράδες:
http://www.antinews.gr/2012/05/07/160064/
Νίκος Γκ. είπε:
07/05/2012 στις 10:48 pm
πάρτε και μια αυτιά τις μουσικές του group
http://www.youtube.com/watch?v=on-x5gE4hfMΤο παιδί της πλατείας είπε:
07/05/2012 στις 11:18 pm
http://www.youtube.com/watch?v=MHW2CF4GF-8
Αυτο ειναι πραγματικό heavy metal και όχι οι naer του καιάδα
Θα ήθελα τον Σάκη Τόλη στην ΝΔ γιατί πραγματικός ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
Για τους μετανάστες έχεις δίκιο, στο βόλο δεν έχει πολλούς. Στα χωριά μας είναι πολλοί κ γενικά έχουν δημιουργηθεί προβλήματα με εξοχικά κλεμμένα, κλπ αν και υπάρχουν κ έλληνες πίσω από πολλές περιπτώσεις, αλλά αντίστοιχα υπάρχουν πολλές αξιοπρεπείς οικογένειες που είναι μια χαρά άνθρωποι.
Όσο για το θέμα της έδρας, είναι αστείο να είναι δεύτερο κόμμα ο συριζα κ να μην παίρνει έδρα, και να παίρνουν αν.ελληνες, κκε, χ.α. και δημαρ ενώ απέχουν το λιγότερο 7 μονάδες, απλά απαράδεκτο. Σαν να λένε σας γράφουμε στ αρχίδια μας. Και δεν το λέω λόγω συριζα, όποιο κόμμα και να έβγαινε δεύτερο κ έπαιρναν οι 4 που έπονται έδρα χωρίς να παίρνει το ίδιο το θεωρώ ελεεινό. Πέρα από κάθε λογική.
χμ γενικα στα χωρια δεν μπορω να εκφερω οσο αποψη εχω για το βολο
γενικα επειδη καταγομαι απο πτελεο μαγνησιας εκει το μονο που εχει ειναι οι αλβανοι που δουλευουν οικοδομες η χωραφια που ναι πολυ καθως πρεπει ανθρωποι και τουλαχιστον στο χωριο μου εχουν αφομοιωθει απ τους κατοικους του χωριου
αυτο για τα σπιτια εχω ακουσει καποια μεμονομενα περιστατικα με το ενα να ειναι διπλα στο σπιτι μου (εστιατοριο καστελι στο δρομο για σταγιατες υπαρχουν φημες οτι μενουν μεσα καποιοι σλαβοι) οπως και να χει γενικα ο βολος ειναι πολυ ησυχη πολη
το δευτερο ειναι γεγονος οτι ειναι απαραδεκτο το δημ.αρ να παιρνει εδρα απ το συριζα εχοντας ποσοστα 10% πιο κατω αλλα δεν ξερω πως γινονται οι μεταβολες στις εδρες συμφωνα με τον εκλογικο νομο αρα δε μπορω να σου απαντησω (του οποιου μουτσινα που βγηκε με το δημ.αρ ημουν συμμαθητης με τα παιδια του και μενει κοντα στο σπιτι μου στον ανω βολο :p)
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ?
Η WIND!!!
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙΙΙΙ.ΕΝΝOΟΥΜΕ ΟΛΟΙΙΙΙΙ!!!
Τα πράγματα δεν είναι και τόσο αθώα για την αντιμετώπιση της χ.α. από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης μιας και πιστεύω ότι η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση και ότι το τελευταίο προπύργιο του καπιταλισμού είναι η φασίζουσα ακροδεξιά, οπότε και από την μία δημιουργήθηκε στον κόσμο η αίσθηση ότι η χ.α. αδικήθηκε και δεν προβλήθηκε και από την άλλη φάνηκε ότι τα μμε έκαναν το ‘‘καθήκον’’ τους και την έκραξαν και την καταδίκασαν.
Ρε παιδιά, μόνο η χρυσή αυγή κατέβηκε στις εκλογές;;; Δεν βλέπω να μιλάτε και για τίποτα άλλο… Καθήστε να δείτε στο κάτω-κάτω τι θα κάνει στην βουλή και μετά κράξτε ελευθερα… Δεν ζούμε στο 70’ για να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα…
Ψηφοφόρος Χρυσής Αυγής detected.
Τι θα κάνει στη Βουλή λέει και δεν είναι τραγικά τα πράγματα #-o
Στο 80’ είμαστε και πρέπει να πιέσουμε τώρα για γκολ, γιατί στην παράταση δεν μας παίρνει.
Το τραγικό είναι πως όσοι ψήφισαν Χ.Α. νομίζουν πως δεν είναι φασίστες.
Πόσες φορές πρέπει κάποιος να ψηφίσει τους νεοναζί για να τον πούμε νεοναζί και φασίστα; Δυστυχώς για αυτούς - κι ας μην το συνειδητοποιούν- μέχρι τις επόμενες εκλογές φασίστες θα θεωρούνται. Ειδικά όσο συνεχίζουν να υποστηρίζουν την επιλογή τους να στηρίξουν μια δολοφονική ομάδα ατόμων.