Εκλογές 2012

1ον δεν είπε ότι ψήφισα χρυσή αυγή… Σχολιάζσω το ότι όλοι λέτε ΜΟΝΟ για την χρυσή αυγή!
2ον Οι Χρυσαυγήτες είναι φασίστες… Όπως και πάααρα πολλοί άλλοι!
3ον Ας κυβερνήσει όποιος θέλει αρκεί να κάνει καλό στην χώρα! Χρειαζόμαστε πατριώτες!

Στο πολλ χρυσαύγουλα ψήφισες πάντως

Ναι! Δεν το αρνήθηκα!

κλασσικες παπαροδικαιολογιες οσων ψηφισαν ΧΑ…
ανεξαρτητα απο το αν πιστευουν οτι κανανε μαλακια ή οχι η μοναδικη απαντηση που δινουν ειναι οτι δεν ειναι η ΧΑ το προβλημα και να μην επικεντρωνομαστε εκει! πως το προβλημα ειναι το μνημονιο, ο δικομματισμος κλπ κλπ αλλα οι μονες ενεργειες που κανουν ειναι μαχαιρωματα μεταναστων, καψιμο αυτοδιαχειριζομενων χωρων και επιθεσεις σε αναρχικους+αριστερους. μπραβο μαγκες!

ρε τον nooba.Καλά τώρα θα τα λουστείς.Έχουν ψαχτεί οι λογαριασμοι σου στο youtube τι έγραψες στον facebook τι ποσταρες σε ένα blog πριν 5 χρόνια καθώς και τι όνειρο είδες χτες…Μα τι νουμπας…:lol::lol:Η αστυνομία του ροκιν μόλις κάνει update new data θα μπορεί να σου πει και τι νούμερο παπούτσι φοράς και το αγαπημένο σου φαγητό.Κρυφοφασίστες τρέμετε :lol:

πογκρομ στους βουλευτες ροδοπης

χαχαχα όντως! Θα φάω πολύ ξύλο λογικα! Καλά, έχω ανεβάζει και φώτο μου στο Οι φατσες μας 2012… Από εκεί για παράδειγμα φαίνετε πεντακάθαρα ότι είμαι ένας μαχαιροβγάλτης!

Φώναξε τον Καιάδα:lol: Ψιτ έλα να σου πω το μυστικο να μην σε πειραξει κανείς.Πες ότι το λα.ο.ς. ειναι ακροδεξιό κόμμα και πως θίγονται τα δημοκρατικά σου αισθήματα.Ριξε και τίποτα για λαικά στρώματα εργατική τάξη κτλπ και είσαι ομορφάντρας.Αντε σε έσωσα…

Να σαι καλά! Ευχαριστώ πολύ! Την άλλη φορα που θα με δεις να μαχαιρώνω κόσμο έλα και πες με πως είσαι εσύ για να μην σε σφάξω και σένα καταλάθος οκ; :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol::lol3::lol3::lol3::lol2::lol2::lol2: σταμάτα, όχι άλλο χιούμορ! Πάντως σοβαρά, δεν παίζει ρόλο τι λες και δηλώνεις αλλά το τι είσαι πραγματικά, επομένως πώς γίνεται να κράζεις την χ.α. και από την άλλη στο youtube να πατάς like στην χτεσινή ομιλία του Μιχαλολιάκου είναι απορίας άξιο…

1. Αδιάφορο μου είναι φίλε zap αν τους ψήφισες ή όχι. 410,000 Έλληνες τους ψήφισαν και εγώ σε αυτούς αναφέρομαι
  2. Υπάρχει κι ένα όριο όπου η βλακεία γίνεται τόση που κάποιος πεθαίνει. Οι Χρυσαυγίτες το έχουν πλησιάσει επικίνδυνα. Κι εκτός από φασίστες είναι και νεοναζί. Και εκτός από φασίστες και νεοναζί είναι και: απολυταρχικοί, ρατσιστές, μισογύνηδες, σεξιστές, κομπλεξικοί, τυχοδιώκτες, πολεμοχαρείς, απολυταρχικοί, δολοφόνοι, ψωνισμένοι, αφιλοσόφητοι, τυφλωμένοι, διπρόσωποι, ανιστόρητοι, μισαλλόδοξοι, αντιδημοκρατικοί και ανίκανοι. Βρες μου άλλη μία παράταξη που να τα αντιπροσωπεύει κι όλα αυτά και εγώ θα συμφωνήσω πως είναι “όπως και παααρα πολλοί άλλοι”.
  3. Ανθρώπους με γνώση και βαθιά σκέψη χρειάζεσαι. Όχι ντούκια από τα γυμναστήρια που φοράνε μαύρες μπλούζες και θέλουν να φιμώσουν όποιον σκέφτεται. Και σίγουρα δεν μας βοηθάνε όσοι ψηφίζουν για να “τιμωρήσουν” την κοινωνία κι όχι για να “βοηθήσουν”.

http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/05/blog-post_08.html

Το ‘‘Εγέρθητι’’ των Ράδιο Αρβύλα:lol::lol:

ρε μαλακες μιλατε σωστα ελληνικα επιτελους

εγερθουτου ειναι.
ΕΜΑ ΤΙΜΙ ΧΡΙΣΙ ΑΒΓΙ

Πόσο πιο λοβοτομημένοι μπορούν να γίνουν μερικοί.

Άστους, θα χουν κάτι ντροπιαστικό να κρύβουν από την γυναίκα τους και τα παιδιά τους, από την μετεφηβική τους ηλικία.

Εκτός κι αν εννοείς τον νταμνέησιον, δεν τον βλέπω να αλλάζει πολύ.

Πάντως όσοι θέλουν να δικαιολογήσουν (οι ψυχραιμοι δημοκρατες) τα ποσοστα της ΧΑ λεγοντας οτι σε περιοδους κρισης τα ακρα ενδυναμωνονται εχω να τους πω πως μονο ενα ακρο βλεπω να πολωνεται και αυτο ειναι της ακροδεξιας-τουλαχιστον οσον αφορα τα μετρησιμα… Η ακροαριστερα δεν πολωθηκε επ’ ουδενι. Ανταρσυα+ΜΛ+ΟΚΔΕ+ΕΕΚ ποσο μας βγαζει?

Αυτο γινεται βεβαια και για να μας πουν οτι τα ακρα ολα ειναι ιδια(εδω ακουσα οτι ΚΚΕ=ΧΑ αρα γιατι το ΚΚΕ να ειναι στη βουλη)… Ειναι γνωστο αλλωστε οτι οι ακρο αριστεροι δερνουν φτωχαδακια ελληνες στο δρομο…(α ξεχασα τα κανουν στα ασυλα 8) )

Επισης ειχαν δικιο καποιοι οτι η ΧΑ δεν εβγαλε αυτο που εβγαλε λογω μεταναστευτικου… Σιγουρα για να ψηφισεις ΧΑ πρεπει να εχεις τα ρατσιστικα σου αντανακλαστικα σε επαγρυπνηση(ισως οχι το με κλεβουν αλλα το μου παιρνουν τη δουλεια ακομα ακομα και το δεν μπορω να κουω τους ιμαμηδες) αλλα κυριως πρεπει να εχεις μισος προς τους προδοτες κλεφτες πολιτικους… Αυτους μωρε που ψηφιζες 40 χρονια… Αυτους που οτι σου λεγαν ελεγες ναι αλλα τωρα ξυπνησες και θα τους τιμωρησεις μεσω των νεοναζι…Αφου πρωτα μας γαμησαν Τελικα ισως καλα ελεγε η Συσπειρωση

Στην ψήφο?Ήδη από τώρα σου λέω η ψήφος έχει φύγει για νδ για μια Ελλάδα όρθια Ευρωπαική. Συσπείρωση της λογικής και του πραγματικού κόσμου έναντι του παραλογισμού και του ουτοπισμού. Ψήφος στην ΝΔ για να μην ρίξουμε την χώρα στα νύχια της αριστεράς όπου θα κάνουμε χρόνια να σηκωθούμε.:slight_smile:

Δεν είσαι μαχαιροβγάλτης ζαπ. Βλακάκος της σειράς είσαι. Στον 1,5 χρόνο που υπάρχεις ο μόνος που κατάφερες ν’ ανταλλάξεις δυο άναρθρες κραυγές είναι ο νταμνέησον. Με τον κάρβου διαφωνώ σε πολλά, αλλά έκανε τον κόπο να σου γράψει 10 σειρές. Κάνε και συ έναν κόπο και διάβασέ τις, ακόμα και αν καταλάβεις τα μισά.

Καλό βράδυ και καλούς πανηγυρισμούς σε όσους κέρδισε το κόμμα τους. Νεξτ ταημ με το καλό και μεις στο ουέφα

Με αυτά που του λες τον πορώνεις όμως.Οι χαρακτηρισμοί δεν είναι εξηγήσεις.Πάω να τους βάλω στον ίσιο δρόμο της δημοκρατίας και μου τον χαλάτε.

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
Νταξει τοσον καιρο το υποπτευομαι αλλα πλεον ειμαι σιγουρη οτι απλα τρολλαρεις.