Άντ’ από δω μαρή που θα μιλήσεις για δημοκρατία.
Ν’ αφηνιάσει θέλω και αυτός και οι όμοιοί του, να ξέρω αν έχω να κάνω με ναζί αμοιβάδες ή αμοιβάδες σκέτο.
damnation, o zap είναι μικρούλης αλλά δεν είναι τόσο χαζός για να τον στρέψεις στο κόμμα σου. Το λάθος του αργά ή γρήγορα θα το καταλάβει. Δεν με ενδιαφέρει το πόσο κομματόσκυλο του ΛΑΟΣ είσαι, αλλά δεν μου αρέσει να στρατολογείς 19χρονους μπροστά μου γλύφοντας τους και υποκρινόμενος το θύμα που άδικα του επιτηθόμαστε για να ταυτιστεί ο 19χρονος μαζί σου.
Ίδια σκατά είστε οι του ΛΑΟΣ. Αναθρέψατε το μίσος που έβαλε την Χ.Α. στην Βουλή. Και μαζί τους συνεργαστήκατε κι εσείς για να μπείτε στη Βουλή. Κι αν ήσουν όντως φίλος της Δημοκρατίας μας -όπως υποκρίνεσαι από χθες- τώρα θα έπρεπε να κάνεις αυτοκριτική κι όχι να μας το παίζεις έκπληκτος και θιγμένος.
Πάρε την προεδράρα σου, που δεν έχει καμία σχέση με την Χ.Α. και δεν τους θέλει στη Βουλή:
Η αλλιώς άλλη μια απ’ τις 238490238492 κωλοτούμπες του προέδρου, για χάρη του φιλολαϊκού προφίλ που πλασάρει τα τελευταία χρόνια.
εχεις συννειδητοποιησει ποτε θα σηκωθουμε με τα μνημονια που ψηφισατε?
(αυτο το ποστ το διαβασα 3 φορες γιατι νομιζα οτι κατι καταλαβαινα λαθος.καλος μαλακας που απανταω 3 το πρωι.)
Πηραν αθροιστικα 100.000 ψηφους.
Μεγεθος που ειναι υπερδιπλασιο σε σχεση με τις 45.000 των εκλογων του 2009.
Επισης, παρα πολλοι επελεξαν ΣΥΡΙΖΑ για τους προφανεις ‘‘πρακτικους’’ λογους να ‘‘πιασει περισσοτερο τοπο’’ η ψηφο τους με δεδομενο την κρισιμοτητα αυτων των εκλογων και την αναγκη να απαλλαγουμε αμεσα απο πασοκ/νδ.
Αλλα για αυτους που δεν εχουν ιδεα για το πως λειτουργει η πολιτικη και η κοινωνια, ειναι πιο ευκολο να στραφουν στην Χρυση Αυγη κατω απο τον μανδυα των ‘‘αληθινων πατριωτων’’, παρα να στραφουν στην πολυδιασπασμενη αριστερα.
Ισως αμα υπηρχε ψηφοδελτιο ‘‘17Ν’’ να εβλεπες και εκει δεκαδες χιλιαδες ψηφους…
Τα μνημόνια είναι αποτέλεσμα της χρεωκοπίας και οχι η αιτία της.Η αιτία της χρεωκοπίας ξεκινά από το πα.σο.κ . του 80 που έκανε τους Έλληνες τεμπέληδες δημιούργησε το πελατειακό κράτος και διέλυσε τη παιδεία.Αυτά όλα έγιναν στο όνομα της Αριστεράς με σύνθημα την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό.Όποτε όταν ακούς περί προοδευτικών κυβερνήσεων να μυρίζεις τι σημαίνει αυτό.Δεύτερον,τα μνημόνια δεν τα εφαρμόσαμε όπως έπρεπε λόγω πα.σο.κ…Αν τα εφαρμόζαμε θα βρισκόμασταν σε καλύτερη θέση.Τρίτον, πολλά από όσα λένε τα μνημόνια έπρεπε να τα κάνουμε μόνοι μας και χωρίς μπαμπούλα.Τέταρτον απο τα μνημόνια θα σηκωθούμε όταν κοιταχτούμε στον καθρέφτη και δούμε την αλήθεια.Ότι δηλαδή λεφτά δεν υπάρχουν και αν θέλουμε την Ευρωπαική προοπτική της χώρας και μια ελπίδα για το μέλλον πρέπει να κάνουμε θυσίες.Και θυσίες που να πιάνουν τόπο με ισχυρή αριστερα δεν θα έχουμε ποτέ αφου η αριστερά σαμποτάρει κάθε πιθανότητα ανάκαμψης με κάθε τρόπο και κυρίως χαιδεύοντας αυτία και κάνοντας απεργίες και πορείες.Λες και αν κάνουμε 10 πορείες την ημέρα θα πέσουν λεφτά απο τον ουρανό.#-o
Και αν εγώ είμαι αντιαριστερός ακροδεξιός φασίστας και αστροναύτης αυτός δεν είναι σίγουρα και απλά λέει την αλήθεια.Τσεκαρε http://www.youtube.com/watch?v=8FPQi8GHsng Γιανναρἂς:_η_Αριστερά_Βασανίζει_τη_Φτωχολογιά 25Sep11
Σόρυ κιόλας αλλά τις μαλακίες στο φόρουμ τις πετάω εγώ συνήθως.Σταμάτα γιατί θα έχουμε άλλα.
Τώρα θα ρίξω Σύριζα γιατί μου την έσπασες.
Η αλήθεια πονάει.Αν δεν πόναγε δεν θα είχαμε τα εκλογικά αποτελέσματα που είχαμε.10% έριξε πινόκιο 7% ναζί 14% τους καταστροφείς της χώρας 8% τους νοσταλγούς του Στάλιν και 17% τους λεφτά υπαρχουν νούμερο 2.Δεν περιμένω να με χειροκροτήσετε.
Οσο για σένα κάρβου εκτός του ότι σαν μοντ θα έπρεπε να είσαι λιγότερο προκλητικός σε όσους δεν ξέρουν ενημερώνω όπως εσύ έχεις πει ότι είσαι κάτοικος εξωτερικού.Οκ?Αν λέω ψέμματα πες να το αποδείξω απο μειλ σου.Απέξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται.Δεύτερον σου θυμίζω δηλώσεις σου που μου έκανες πριβε και έχεις μάλλον ξεχάσει αλλά τα γραπτά μένουν.
Εγώ στο φόρουμ που ελέγχω είμαι φασίστας
Στο site που αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους του rocking δε μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε.
Και αν συνεχίσεις να προκαλείς θα ποστάρω το ποστ για το οποίο έγινα μπαν και μάλλον εκεί θα καταλάβουν όλοι τα δημοκρατικά σου συναισθήματα.Ηρεμα λοιπόν…ας κρατήσουμε ένα επίπεδο.
Καλα και ο Karvou πετά διάφορα αλλά εσύ αγόρι μου πρέπει να πέρνεις απο τα ληγμένα μου.Θα με ηχογραφήσω μια φορά που θα είμαι μαστουρωμένος να δεις που λέω τα ίδια με εσένα.
Τη ΝΔ των 45 σκανδαλων (τουλαχιστον, αφου τοσα μονο αποκαλυφθηκαν. ποσα αραγε να ειναι ολα…) σε 55 μηνες διακυβερνησης γιατι δεν την αναφερεις ??
Κι ας μην καταφερει τιποτα ο Συριζα σχετικα με την ανατροπη/αναδιαπραγματευση του μνημονιου.
Αρκει να τεθουν εκτος εξουσιας ολα εκεινα τα αρπακτικα καθαρματα που καταληστεψαν τοσες δεκαετιες τον λαο εχοντας την αβαντα των μμε και των μεγαλοεπιχειρηματιων.
Σωστά αυτά που λες.Ας μιλάμε όμως στον πραγματικό κόσμο.Τι επιλογές υπάρχουν?Εγώ πρώτος τα έχωνα στην ΝΔ και κυρίως γιατί ηταν η ελπίδα των νοικοκυραίων και του μέσου αστού.Ελπίδες που δυστυχώς προδώθηκαν.Αυτοί δεν θα πληρώσουν έτσι οπως το θέτεις.Εμείς θα την πληρώσουμε.Νομίζεις δεν έχουν κάνει την καβάτζα τους?Για μένα η λύση είναι μια.Αμεση ανασύσταση της Δεξιάς ( μακαρι να πέρναν πίσω καρατζαφέρη και δημοκρατική συμμαχία)και πάμε για αυτοδυναμία.Μόλις περάσουμε την κρίση έχουμε χρόνο να φαγωθούμε.Δεν είναι σκεπτικό το αφού πάμε όπως πάμε ας αυτοκτονήσουμε.Προβλέπω η ανευθυνότητα της αριστεράς σε αυτην την στιγμή όπου με τόσο μεγάλα ποσοστά δεν κατάφερε να κυβερνήσει (όπως δείχνουν τα πράγματα ως τώρα) θα τιμωρηθεί στις καλπες.
Μην πετας λασπη με τετοια αθλια ψεμματα και παραποιηση της πραγματικοτητας.
Ποια ‘‘ανευθυνοτητα’’, αφου τα ποσοστα δεν ειναι τοσο μεγαλα ωστε να φτανουν τις 151 εδρες.
Πως να σε παρει στα σοβαρα ο κοσμος οταν λες συνειδητα ψεμματα.
πασοκ-νδ-συριζα-δημ.αρ.Τι άλλο?Αυτο είναι το μήνυμα της κάλπης.Το πασοκ και η νδ θα προχωράν το επαναδιαπραγματεύσιμο μνημόνιο και η αριστερά θα πιέζει για φιλεργατικά μέτρα.Με τα υπάρχοντα αποτελέσματα βλεπεις κάτι διαφορετικό?Αφου κκε,χρυση αυγη, και καμμενος για τον αλφα η βητα λογω δεν συμμετέχουν εσύ τι άλλο βλέπεις?
Πολλα ‘‘άλλα’’ βλεπω εγω, ομως δεν θα σπαταλησω χρονο να τα αναφερω σε εσενα.
Καλά δεν μιλάς μόνο με μένα παρακολουθούν μερικοί δεκάδες.Αν έχεις άποψη πες την άφοβα.Εγώ λέω τις δικές μου και κρίνομαι.Εσύ λες λασπολογώ και τα λοιπά.Με αυτό που ειπα πιο πάνω πάντως οτι είναι η μόνη ισχυρη κυβερνητική πρόταση αυτά τα κόμματα δεν αμφισβητείτε νομίζω.Δεν είναι ώρα για υπεκφυγές.Είναι ώρα ευθύνης.Όλων.
Τα χουν πει δεκαδες αλλα μελη του φορουμ.
Δεν θα δεχτουμε οτι για λογους ‘‘υπευθυνοτητας’’ και ‘‘ευθυνης’’ πρεπει για ακομα μια φορα να σκυψουμε το κεφαλι στους τυραννους μας.
Διοτι πολυ απλα δεν ειναι αυτη η μονη επιλογη μας και υπαρχει και αλλη πραγματικοτητα.
Την οποια φυσικα δεν προκειται ποτε να την ακουσεις απο καμια επισημη φωνη ενημερωσης.
Δεν ειναι καιρος γι’αυτους αλλωστε (και δεν ξερω αν ηταν και ποτε) να αρχισουν να πιστευουν οι λαοι οτι ειναι δυνατον να υπαρξει και ενας αλλος κοσμος χωρις πνευματικες αλυσιδες και μακρια απο τη δικτατορια των αγορων και των χρηματιστηριων.
Η ΕΕ με τη σημερινη της μορφη εχει τελειωσει, δεν υπαρχει πιθανοτητα να διασωθει το συστημα της με τιποτα.
Καιρος λοιπον να μπουν τα θεμελια ενος νεου κοσμου.
Πάντως θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το εκλογικό σώμα δεν αποτελείται ούτε από επαρκώς καταρτισμένους οικονομολόγους,νομικους,πολιτικούς επιστήμονες και γενικά κόσμο που έχει διδακτορικά στην Σορβόνη και στο LSE άρα είναι λογικό να πηγαίνει στις κάλπες αποπροσανατολισμένο,φοβισμένο και μην έχοντας γενικά κάποιο στιβαρό κριτήριο επιλογής,
Κοινώς εάν βλέπει ότι όλα πάνε κατά διαόλου,φοβάται και λίγο γύρω του,βλέπει ότι η φτώχεια όπου να΄ναι μπορεί να τον πλησιάσει ε θα το ρίξει κάπου που προφανώς δεν θα είναι και η καλύτερη λύση.Το αν είναι έξυπνος ή όχι πραγματικά δεν με ενδιαφέρει,δεν είμαστε σε Πλατωνική πολιτεία.Και εγώ νομίζω ότι οι περισσότεροι που ψήφισαν ΧΑ είναι κάτι ανθρωπάκια της σειράς(με την καλή έννοια)που προφανώς δεν έχουν ιδέα το τι πρεσβεύει πλώρως η οργάνωση αυτή,και την ψήφισαν επειδή ήταν θυμωμένοι.
Επομένως όσο χαζά ενήργησαν και αυτοί άλλο τόσο ενήργησαν και τα κόμματα της λεγόμενης αριστεράς που δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον κόσμο,αν και κατά την γνώμη μου όλα τα κόμματα που δεν κατάφεραν να κερδίσουν κόσμο.
Και εγώ το ξαναλέω το ότι έπεσε ο δικομματισμός είναι κάτι προς το παρόν επιφανειακό(τουλάχιστον για μένα στην νοοτροπία ακόμα παραμένει-ναι μεν ασθενής αλλά παραμένει- και δεν το εννοώ αμιγώς σχηματικά)μένει να δούμε πως θα αξιοποιήσει την δυναμική που έχει αποκτήσει ο Τσίπρας,καθότι ας μην γελίομαστε,αυτό το ποσοστό δεν το έφτασε από ψήφους καθαρής αριστερής στράτευσης αλλά και γενικά από απογοητευμένους που βλέπουν σε αυτόν το κάτι διαφορετικό.
Εντάξει βασικά ήδη οι γνωστοί αριστεροί αρχίζουν και τον βρίζουν επειδή τόλμησε να πάρει τέτοιο ποσοστό και έχει πιθανότητες να κυβερνήσει,άμεσα ή έμμεσα,και έτσι προφανώς ξεφεύγει από την υλοποίηση του κομμουνισμού και της ισότητας:lol::lol::lol:
Kοινώς ο ψηφοφόρος ψήφισε με βάση αυτόν που του υποσχέθηκε πως δεν θα βάλει χέρι στην τσέπη του.Το πραγματικό ζητούμενο είναι όμως να δούμε εάν αυτό θα συνοδευτεί και με μία τάση που θα καθιερωθεί,όπως ένας αντιευρωπαϊκός λόγος ή θα φανεί παροδική.
Επίσης κάποιες σκέψεις σχετικά με τον αντίκτυπο των εκλογών στην Ευρώπη,τόσο της Ελλάδος όσο και της εκλογής Ολάντ.Την αμέσως επόμενη περίοδο είτε μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα πολύ καλό σενάριο για μας,δηλαδή να ανοίξει συζήτηση σε ευρωπαικό επίπεδο για τον ρόλο της κεντρικής τράπεζας,κάποια αναθεώρηση του δημοσιονομικού συμφώνου,προώθηση ευρωομολόγου κτλ.Ένα άλλο πλάνο λέει πως δυσκολευόμαστε στους στόχους μας,η Γαλλία πλήττεται από την αγορά,η Ισπανία πάει χειρότερα και έτσι οξύνεται η κρίση ενώ τέλος απλώς οι Γερμανοί και κάποιοι άλλοι μένουν τελείως αμετακίνητοι στην συνταγή τους ώστε να μην πλήττονται τα συμφέροντά τους και έτσι “καθαρίζουν” με την Ελλάδα οδηγώντας την σε κανονική χρεωκοπία το καλοκαίρι,αφοπλίζοντας έτσι και τον Ολάντ στην πιθανή επιχειρηματολογία του,και συνεχίζουν να σχεδιάζουν το οικονομικό πρόγραμμα της Ευρωζώνης
Σε προκαλώ. Γράψε ό,τι έχεις για μένα. :lol: Να μην σου πω τι θα μου κλάσεις…
Αλλά απάντα και επί του θέματος. Πώς νιώθεις που στηρίζεις τόσα χρόνια πολιτικούς που στήριζαν Χ.Α.;
Μεγάλη πρεμούρα έπιασε ξαφνικά τα πασόκια για να κυβερνήσει το Σύριζα!Μας σπρώχνουν στην δραχμή…:lol:
γιατί ??? damnation κρατάμε αποστάσεις και σε κρατάμε/ανεχόμαστε στο φόρουμ και προωθείς την ατζέντα σου. το να σε διώξουμε, είναι το μόνο εύκολο. οκ να προκαλείς, αλλά προσοχή λίγο παρακαλώ. :roll: