Εκλογές 2012

Αριστερό νησί η Κέρκυρα? Δεν νομίζω, συνήθως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βγάζει. Και έλα που δεν έχουν πρόβλημα εκεί χρόνια τώρα με τους Αλβανούς ( δεν λέω παπάντζες και το ξέρεις ότι έχω καταγωγή από εκεί)

Συνήθως δε σου κάνουν κάτι αλλά αν λείπει πολύς κόσμος τότε μπορεί να υπάρξει ποινή. Πχ δημοτικές εκλογές ήταν τρεις κι ο κούκος στις εφορευτικές επιτροπές. Φέτος που ήμουνε εγώ μία γυναίκα δεν ήρθε σε μας αλλά ήταν η μόνη που έλειπε απ’ το τμήμα μου οπότε δεν το είπε η αντιπρόσωπος

Γρηγόρης Ψαριανός: «Στο Κοινοβούλιο υπάρχουν 300 μ@λ@κες»
Μεταξύ των άλλων λέει
«Ο Παναγιώτης ο Λαφαζάνης έχει πει, ότι η μέρα που θα φύγει η Ελλάδα από την Ευρώπη, θα πρέπει να γιορτάζεται ως εθνική εορτή. Ο Δημήτρης Παπαδημούλης λέει το αντίθετο. Άρα, έχουμε ένα κομφούζιο απόψεων»

Καταλήγοντας ο Δημήτρης Ψαριανός είπε: «Τρεις κατάρες μου έριξε ο Θεός. Είμαι Έλληνας, Αριστερός και ΑΕΚτζής»?

Εμείς, το μόνο που μπορούμε να προσθέσουμε είναι ότι όλα αυτά λέγονται από έναν «Αριστερό» που οδηγεί Φεράρι και διαβάζει το «Ριζοσπάστη»

ΤΟΝ ΠΑΩ ΤΟΝ ΤΥΠΟ.ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΨΑΡΙΑΝΟ.:roll:

[I]Θυμηθείτε ποιά κόμματα μας έφεραν ως εδώ…

Γνωρίζετε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ποιούς ψηφίζουν οι φοροφυγάδες και τα λαμόγια που στέλνουν λεφτά έξω.[/I]

Ο Άνεργος τι έχει να χάσει ΜΗ ψηφίζοντας τον γνωστό δικομματισμό.
Ο συνταξιούχος τι έχει να χάσει ΜΗ ψηφίζοντας τον γνωστό δικομματισμό.
Ο εργαζόμενος των 200 ευρώ τι έχει να χάσει ΜΗ ψηφίζοντας τον γνωστό δικομματισμό.
Ο ελεύθερος επαγγελματίας [I](π.χ. ηθοποιός)[/I] τι έχει να χάσει ΜΗ ψηφίζοντας τον γνωστό δικομματισμό.

[B]Ε ρε τι ολικές ανατροπές που θα’χουμε να δούμε… [/B]:slight_smile:

Όχι ότι θέλω να υποστηρίξω τον δικομματισμό, αλλά το επιχείρημα για να μην τον υποστηρίξεις δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό. Δηλαδή επειδή δεν έχει να χάσει ο άνεργος πρέπει όσοι έχουν ακόμα δουλειά και βγάζουν τα προς το ζην να γαμηθούν γιατί ο άνεργος θέλει να τζογάρει; Δεν είναι και όλοι λαμόγια…
Υπάρχουν άλλα πολλά επιχειρήματα που μας απομακρύνουν από νδ και πασοκ

Ανάλογα με τις εκτός δικομματισμού επιλογές του, ο καθένας από αυτούς έχει να χάσει ένα φάσμα πιθανοτήτων να βελτιωθεί η κατάστασή του στο μέλλον. Δεν είναι όλες οι εξωδικομματικές επιλογές καλύτερες από τον δικομματισμό.

Για τα των [U]εφορευτικών επιτροπών[/U], να «ευχαριστήσω» τους κληρωθέντες που δεν εμφανίστηκαν στο εκλογικό κέντρο, επιτρέποντάς μου να ζήσω ένα μοναδικό 32ώρο χωρίς ύπνο σε ρυθμούς Βέγγου.

γενικα λεει πααααρα πολυ σωστα πραγματα και τα χωνει στο χωρο που ο ιδιος εκπροσωπει.

Αν θελετε να γελασετε αυτην την στιγμη στον alpha εχουν βγει τα μαχαιρια.Συντονιστειτε!!!

Τουλάχιστον ήταν αρκετό το χιλιάρικο για την ψυχική οδύνη;

Oχι ρε.Έχει στην νετ σχολιασμό για την είσοδο της χρυσής αυγής.

τι ειπε ο θεος:lol:

Πιθανόν και να ήταν (αν ήταν χιλιάρικο).

Όντως, με εκτός εδρας πρέπει να πάει τόσο

Πολύ συμπαθητικά τα λες, αλλά αφαιρώντας φόρους και έξοδα, το ποσό μειώνεται θεαματικά.

Σε κάθε περίπτωση, εύγε για την νοοτροπία «δεν πειράζει που δούλευες τρεις μέρες, εξ ων την τρίτη για τέσσερα συνεχόμενα οκτάωρα, γιατί εγώ πιστεύω πως παίρνεις πολλά».

περισσότερο στο “ευχαριστώ” σου στους κληρωθέντες πήγαινε

Δεν κατάλαβα τι εννοείς.

δεν αμείβονται. Γιατί να έρθουν?

Okay, τώρα κατάλαβα τι εννοείς.

Καλά κάνεις και επιμένεις στην ιδεολογική καθαρότητα, αλλά θα σου θυμίσω - όπως το είχα κάνει και στις ιδεολογικές συζητήσεις - ότι η Δράση (και η Δημιουργία Ξανά, τώρα που είδα το πρόγραμμά της) έχουν πάρει σαφείς θέσεις υπέρ των ΑΠΕ και των εγγυημένων τιμών ενέργειας. Η Δημιουργία Ξανά δε, έχει πληθώρα μελών που συμμετέχουν στην Greenpeace, στη WWF, κτλ.

Για να μη μιλήσω για τις θέσεις του Μάνου περί τελευταίου κρατικού καταφύγιου στην αγορά ενέργειας (που επίσης τις είχα αναφέρει στο ίδιο thread).

Αν βέβαια μιλάς σε προσωπικό και όχι σε κομματικό επίπεδο, πάσο, γιατί η θέση σου στο θέμα των ΑΠΕ ήταν ξεκάθαρη.

Ξαναγράφω πως δεν είμαι μέλος -πόσο μάλλον εκπρόσωπος…- κανενός κόμματος. Άρα δεν είναι και απαραίτητο να συμφωνώ περί ΑΠΕ και οικολογικών ή “οικολογικών” οργανώσεων με τον οποιονδήποτε.
Η ΔΞ είναι ένα κόμμα με κάποιες φιλελευθεριίζουσες θέσεις που όμως έχει ένα ταμπού με την πολιτικοποίηση και την ιδεολογία (που κατ’ εμένα οφείλεται στο πως ο Τζήμερος προσωπικά είναι μάλλον αδιάβαστος και αυτό φαίνετια στο πρόγραμμα του που κρύβει κρατιστικές θέσεις σε περισσότερα σημεία).
Η Δράση/ΦΣ είναι το πιό ιδεολογικά σαφές κόμμα του χώρου αλλά και πάλι δεν ειναι απαραίτητο να συμφωνήσω μαζί τους για τις ΑΠΕ.
Έτσι και αλλιώς θεωρώ πως άλλα θέματα είναι τα πιό επίγοντα αυτή τη στιγμή για τη χώρα, για τις ΑΠΕ μπορώ να συμβιβαστώ προσωρινά.

@Mindcrime:
Που ήμουν; 2η σειρά με μόλις 10? 8O Και μου άρεσε πολύ! 8)
Δεν συνεχίζω το offtopic θα γράψχω τίποτα στα σχετικά θρεντς!