Εκλογές 2012

Δεν αμφέβαλλα ποτέ μου πως οι καραγκιόζηδες έλκονται ο ένας από τον άλλον.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώνει αυτό το καραγκιοζιλίκι που ζούμε με τις διερευνητικές εντολές!Κανονικά μισή ωρίτσα θα έπρεπε να την κρατήσει ο κάθε αρχηγός και μετά να τους κλείδωνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ένα δωμάτιο όλους μαζί για μια μέρα μήπως και τα βρουν…αλλιώς εκλογές!Τι κάθονται και κοροιδεύουν τον κόσμο?

3 εδρες βγαζει και η μια ειναι παντα κκε. παλια ηταν πιο πολυ πασοκ, αλλα κκε πολυ δυνατο γενικα. και δες τι εγινε προχτες να πουμε. πιο πολυ αριστεριζει. δεν σου ειπα οτι παντα εβγαζε μονο αριστερα. οσο για τους αλβανους που λες, φυσικα και υπηρχε προβλημα αλλα αυτο που λες μας παει τουλαχιστον 15 χρονια πισω. αν μη τι αλλο καμια σχεση με αγιο παντελεημονα κτλ. και συν τις αλλοις ποσα εγκληματα εχουν προκαλεσει τελευταια στην κερκυρα οι λαθρομεταναστες? αν εννοεις ποθυ απλα προσπαθουν να μπουνε σε καραβι για την ιταλια ή για κλεψιμο καμιας κοτας απο κανα κοτετσι στο χωριο, τοτε οκ!!

Ποιο χιλιάρικο ρε μαν; Πάνε αυτά, τέλος. 619,85 από τα οποία πρέπει να πληρωθούν και ξενοδοχεία κλπ έξοδα (φαγητό και γενικά έξοδα όταν είσαι μακριά από το σπίτι σου). Τα οδοιπορικά οκ τα πήραμε.

Βέβαια και παλιά που ήταν μεγάλες οι αμοιβές κανείς δε μιλούσε για το χιλιάρικο του πυροσβέστη που καθονταν μέσα όλη την Κυριακή ως σώμα ασφαλείας, το χιλιάρικο του δικηγόρου τους πείραξε.

ΥΓ: Αυτό για τους πυροσβέστες, πυροσβέστης μου το είπε ε. Δεν γνωρίζω κατά πόσο έλεγε αλήθεια.

Νομίζω ότι έγινε κατανοητό πιο πάνω, ότι δεν ήταν τα παιδιά που ήταν δικαστικοί αντιπρόσωποι το πρόβλημά μου.

σωστά. πρόβλημά μας έπρεπε να είναι (μεταξύ άλλων) η μερίδα παιδιών από αυτούς τους δικαστικούς αντιπροσώπους που αντιμετοπίζουν ως πρόβλημά τους όσους δεν δέχονται να γίνουν χαμάληδες κρετίνων και όχι τους κρετίνους που θέλουν χαμάληδες.

τι ψήφισαν τα ΜΑΤ ?

http://pitsirikos.net/2012/05/τι-ψήφισαν-τα-ματ/

Εκεί το πήγε η κουβέντα, αλλά ναι, στο δεύτερο πρέπει να εστιάσουμε κανονικά. Βέβαια δεν μπορώ να μιλάω, γιατί δέχτηκα να το κάνω για 9 μήνες, όταν μου είπαν να πάω στρατό.

Όταν 20% των συμπολιτών σας δεν μπορούν να βρουν ούτε ένα μεροκάματο, δεν θεωρείτε ότι είναι κάπως προκλητικό να παραπονιέστε ότι δουλέψατε 3 μέρες για τις οποίες πληρωθήκατε περισσότερα χρήματα από τον κατώτατο μηνιαίο μισθό, συν τα οδοιπορικά αν είστε εκτός έδρας;

Ο γραμματέας δουλεύει “4 συνεχόμενα 8ωρα” για το 1/10 της δικής σας αμοιβής και η εφορευτική επιτροπή επιτάσσεται χωρίς αποζημίωση επειδή τους καλεί το δημοκρατικό τους καθήκον ως πολίτες κι εσείς μιλάτε για θεαματική μείωση της αμοιβής σας και πυροσβέστες.

Σε κάθε περίπτωση εύγε για το θράσος σας.

Περί Στρατούλη

τα λέμε εδώ και καιρό για τις τράπεζες…

Εγώ πάντως για δικηγόρο που να καίγεται εν ώρα εργασίας δεν έχω ακούσει ποτέ μου. Άμα έχεις πρόβλημα που κάθονται υπάρχουν ακόμα κάμποσα δασάκια να κάψεις έτσι για να μην κάθονται και να δικαιολογούν κάπως τα λεφτά που παίρνουν

όντως ατυχές παράδειγμα made in hell 21.και ατυχής νοοτροπία. λες και είμαστε παιδάκια και πετάμε χαρτάκια κι όταν μας κάνουν παρατήρηση λέμε “ναι αλλά πετάει κι ο άλλος”.
διαχρονικός έλληνας 8)

Νόμιζα ότι μου κάνανε πλάκα όταν μου είπαν ότι ο Γλεζος μίλησε για κατάσχεση κεφαλάιων άνω των 20.000 ευρώ, δεν μπορεί να κυκλοφορεί τόση βλακεία είπα, αλλά τελικά έπεσα έξω.

Γιατί, έχεις ακούσει για πυροσβέστη που καίγεται μέσα σε ένα εκλογικό κέντρο; :-s

Αν κατάλαβα καλά, το παιδί μιλάει για τους πυροσβέστες που πάνε στα εκλογικό κέντρα. Κατά τα άλλα, δεν βλέπω το νοήμα της συζήτησης. Βασικά, το μόνο νόημα που βλέπω είναι αν πιστεύουμε πως πρέπει να αλλάξουν οι εκλογές και από εδώ και πέρα ή να διεξάγονται αποκλειστικά από ερασιτέχνες και δίχως αμοιβή ή να έχουν όλοι τις ίδιες αμοιβές (νομικοί που έχουν διδαχθεί την διαδικασία, σώματα ασφαλείας, πολίτες που βγήκαν μέσα από κλήρωση, κλπ). Αλλά σοβαρά, νομίζω πως είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι τα 600 ευρώ που πήραν οι δικηγόροι που ταξίδεψαν στην άλλη άκρη της Ελλάδος για να γίνουν οι εκλογές σύμφωνα με τον πάνχαζο εκλογονόμο. Με τον μισθό νέου δικηγόρου να είναι στα 400, ας τα χαρούν αυτά τα 600 ευρώ. Έτσι κι αλλιώς στις δουλειές τους δεν προβλέπεται να πληρωθούν σύντομα και στις επόμενες εκλογές αμφιβάλλω κι αν θα τα έχουμε για να τους τα δώσουμε.

πηγες

Μπλοκαριστηκε το επισημο μπλογκ των αυγων,μαλλον δεν ειναι επιθεση χακερ αλλα εγινε απο το ιδιο το wordpress,αφου μπορεις να ανοιξεις τα αρθρα που υπαρχουν,αλλα στη homepage λεει

xryshaygh.wordpress.com is no longer available.
This blog has been archived or suspended for a violation of our Terms of Service.

http://xryshaygh.wordpress.com/

Στο link του crabsody παραπάνω. Εμένα μου το είπαν φίλοι.

δεν έχω βρει πάντως κάτι αξιόπιστο μέχρι τώρα. οι πηγές είναι κάτι τέτοια
http://www.kontranews.gr/?p=5444
http://www.onair24.gr/news/category/52/content/51619
οπότε μέχρι να εμφανιστεί κάτι αξιόπιστο θα ήταν συνετό μη αναπαραγάγουμε ότι πίπα γράφει ο οποιοσδήποτε blogger.

Ανακούφιση και δικαίωση.Επιτέλους άνθρωποι που τιμούν την αριστερά και την λογική.Λιγο αργά όμως όπως πάντα.http://www.youtube.com/watch?v=nC4GdMsiGVg&feature=g-all-u