θρυλος, ακυβερνησία, αναρχία και Παπανικολάου και τσίπρας :lol::lol::lol::lol:
ναι ρε! Πουτανα ολα!
Προβλημα;
Συριζαίος δεν είμαι. ΟΜΩΣ:
ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΛΑΟΣ στήριξαν Παπαδήμο και μνημόνιο 1 & 2 βάση μιας “λαϊκής εντολής” που δόθηκε επί εντελώς διαφορετικής προεκλογικής ατζέντας από αυτή που προέκυψε μετά. Προφανώς και είχαν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η απώλεια της λαϊκής πλειοψηφίας ήταν όμως σαφέστατη σε όποιον είχε μάτια και έβλεπε.
Όπως σωστά είπε ο Τσίπρας σήμερα, ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ έχουν τον απαραίτητο αριθμό βουλευτών για να φτιάξουν κυβέρνηση. Αν κόπτονται τόσο για την ακυβερνησία, ας το πράξουν λοιπόν (και δε θα είναι κυβέρνηση “μειοψηφίας” σύμφωνα με τα παραπάνω). Ο Τσίπρας παίζει εν γένει καλά το παιχνίδι κομματικά - όσο του το επιτρέπει και ένα κόμμα με 15 συνιστώσες.
Ο Τσιπρας θα κρατικοποιησει τον Ολυμπιακο;
Για να έχουν απέναντι τον αντιμνημονιακό στρατό να πετάει πέτρες και να μην μπορούνε να κάνουν τίποτα?Ο Τσιπρας έχει ψηφο εμπιστοσύνης απο πασοκ και ψήφο ανοχής απο νδ.Αν ήθελε θα κυβερνούσε.Απλά ξέρει ότι αυτά που λεέι δεν γίνονται και θέλει να ανεβάσει ποσοστά στις επόμενες εκλογές να παίξει με κουβέλη οικολόγους κατσέλη και να έχει και το μπόνους των 50.Ξέρω τι σου λέω απο μέσα .Δεν ξέρω αν θα το πετύχει και ελπιζω όχι αλλά αυτος είναι ο σχεδιασμός.
Και το επιχείρημα του Βενιζέλου:
Θα κάναμε κυβέρνηση με Κουβέλη, αλλά δεν μας νοιάζουν οι τύποι, θέλουμε οικουμενική αποδοχή!
Βρε χοντρέ, όταν κάνατε τα μαγειρέματα και τα μνημόνια τι αποδοχή είχατε???
Θα τελειώσετε πολιτικά σε 2 μήνες άμα κάνετε κυβέρνηση με Κουβέλη, και το ξέρετε πολύ καλά. Πόσο βολεύει ο σύριζα…
Καλά κάνει πολιτικά λοιπόν, γιατί ο τελευταίος που πήγε με ΠΑΣΟΚ/ΝΔ τώρα βγάζει βιντεάκια επιπέδου “Κλείνουν το κανάλι 67” στο Τηλεάστυ.
Για το κόμμα του καλά κάνει,ναι.Αυτή είναι η άλλη νοοτροπια όμως?Τεσπα παιζει ήδη που μιλάμε να έχει κλειδωθεί η έξοδος μας απο την Ευρώπη και να έχουμε εξελίξεις.Παρακολούθησε λίγο και στρατιωτικές εξελίξεις και θα καταλάβεις.Για μένα έπρεπε να πάνε όλοι μαζί τώρα.Και κκε και χρυση αυγή και όλοι.Αμα δεν κοιτάγαν τα τσανάκια τους θα το κάναν.Έτσι συμβαίνει και στον καθημερινό κόσμο.Οταν κινδυνεύει κάποιος δεν τον ρωτάς πρωτα τι κόμμα είναι ούτε κάνεις μαθηματικούς υπολογισμούς.Και για να φτάσω εγώ στις επόμενες να το ρίξω Νδ όντως η χώρα είναι σε κίνδυνο.
Σιγά το μεγάλο πολιτικό άλμα ρε νταμνέησιο… μου έχεις και όργουελ στην υπογραφή!
Μέχρι και Πιέρ-Ζοζέφ Προυντόν θα δεις υπογραφή.:lol::lol:
στους πρωταγωνιστες εχει εκπομπη για τα χρυσα αυγα.
εως τωρα ακουστηκε"η χα ειναι υπερ των μεταναστων επειδη ειμαστε μεταναστες στη χωρα μας" :’):-s
Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό real, ο κ. Μάνος, εξήγησε πως θα σκεφτόταν τη συνεργασία με τη Ν.Δ «αν η ΝΔ αποδείκνυε ότι αλλάζει εκ βάθρων. Παραδείγματος χάριν, αν επέστρεφε ο Κώστας Καραμανλής και ο ίδιος αποφάσιζε να ανοίξει τη Ν.Δ. σε όλες τις συγγενείς της δυνάμεις, στο πρότυπο της ΕΡΕ».
Lulz, εντάξει Mule, crabsody και λοιποί παρατρεχάμενοι, μας πείσατε. Πείτε τώρα για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το ολο ‘‘παιχνιδι’’ γινεται για να σταματησουν την ανοδικη πορεια του ΣΥΡΙΖΑ που αρχιζει και αποκτα μαζικη κοινωνικη αποδοχη, με το να του φορτωσουν ως ‘‘συγκυβερνηση’’ τα δικα τους εγκληματα και να τον παρουσιασουν ως ‘‘συνενοχο’’ σε αυτα που ερχονται.
Αλλιως, οριστε :
ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ μια χαρα σχηματιζουν κυβερνηση.
Προς τι αλλο αυτη η καψα για την ‘‘απαραιτητη συμμετοχη’’ του ΣΥΡΙΖΑ ξαφνικα ??
5 post πιο πανω είναι η απάντηση.
Ναι το οτι δεν παει ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ μαζι με τη Χρυση Αυγη ειναι γιατι απλα κοιτανε τα τσανακια τους.
Suuuure. :lol:
Προσφερεις απλετο γελιο αυτες τις μερες.
Ακομη περιμενουμε τις inside info για τον ΣΥΡΙΖΑ. Παντου ασφαλιτες εχετε βαλει ρε πουστη μου ??
Όπως όλα τα κόμματα κάνουν τακτικές κινήσεις όλη την εβδομάδα, έτσι και ο συριζα προσπαθεί να μην χάσει τους ψηφοφόρους του, και γνωρίζει καλά ότι περισσότεροι ψήφοι που πήραν ήταν ‘δανεικοί’, προσπαθώντας να ρίξει την ευθύνη της ακυβερνησίας και των εκλογών στα υπόλοιπα κόμματα. Υποθέτω ότι πιστεύει πως μπορεί στις επαναληπτικές να βγει πρώτο κόμμα, αυτό δείχνουν οι δημοσκοπήσεις άλλωστε, και να κάνει κυβέρνηση (κεντρο)αριστεράς γι αυτό και προσπαθεί ανάλογα. Παρτίδα πόκερ είναι και απλά έχουμε διαφορετικές ερμηνείες για τις κινήσεις των παικτών.
Ο λαός ψηφίζει κόμματα με πρόγραμμα και θέσεις ή τον Ιωάννη Μελισσανίδη και τον Βλάση Μάρα; Αν ήθελε τη νδ και το πασοκ να διαπραγματευτούν το μνημόνιο θα τους ψήφιζαν περισσότεροι. Με το να αλλάζουν τις θέσεις για τις οποίες υπερηφανεύονταν ότι είναι κόμματα ευθύνης μέσα σε μια μέρα επειδή βλέπουν ότι δεν έχουν απήχηση στον κόσμο μάλλον να χάσουν έχουν παρά να κερδίσουν. Και αυτή η νοοτροπία εμένα μου δείχνει ότι πρόκειται για εθισμένους στην καρέκλα εξουσιομανείς που πιστεύουν ότι ο λαουτζίκος αξίζει να κυβερνηθεί μόνο από αυτούς, άσχετα από το αν θέλει μνημόνιο ή όχι, γιατί μόνο αυτοί έχουν την ικανότητα να τον εκπροσωπήσουν.
Κι επειδή η πολύ σοβαρότητα βλάπτει, σε άλλα νέα…
Πρώτος στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασε, έξη λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον διευθυντή του Γραφείου του Νίκο Παππά και τον εκπρόσωπο Τύπου Πάνο Σκουρλέτη. «Δεν φοράτε γραβάτα», παρατήρησε δημοσιογράφος. «Θα μου δώσετε την δικιά σας», απάντησε ο κ. Τσίπρας.
''Ο κ. Τσίπρας απέκτησε πλέον μια νέου είδους προκλητική αλαζονεία. … δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος."
Σε λίγο θα τον πει και χοντρό.
Και τέλος επειδή πολύ μίλησα υπέρ του και θα αρχίσω να έχω τύψεις σε λίγο, Τσίπρα βαζέλα δε σε χάλασε σήμερα…
Μιλαει ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (ισως το μεγαλυτερο πολιτικο καθαρμα των τελευταιων δεκαετιων) για ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ.
The end is near… :-s
Τις είπα ναιτ.Δεν παρακολουθείς.Αυτό με τα τσανάκια ήταν δικό μου γούστο.Το συριζα πρέπει να είναι μέσα για να υπάρχει και κοινωνική νομιμοποίηση γιατί αλλιώς δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα.Αστειο ε?:lol::lol:
Έχεις μείνει πίσω ρε μαν
Ε αυτο σου απανταω και εγω :
‘‘Κοινωνικη νομιμοποιηση’’ ο ΣΥΡΙΖΑ για τα εγκληματα των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δεν πρεπει να δωσει και καλα κανει και δεν δινει !!!
@ ignorant
Εσενα πως σου φανηκαν ? Ηταν συγκλονιστικες οι αποκαλυψεις ???