:lol:
Περισσότερο ήταν διαχωρισμός ανάμεσα σε καλό συνθέτη και κακό συνθέτη.
:lol:
Περισσότερο ήταν διαχωρισμός ανάμεσα σε καλό συνθέτη και κακό συνθέτη.
Τελικά οι δίσκοι ανακαλύπτονται,όπως πάντα,και ας πέφτουμε πολλές φορές στην παγίδα της λογικής της κονσερβοποιημένης ακρόασης.
Ίσως με εναν διαφορετικό τρόπο,αλλά συνεχίζουν να ανακαλύπτονται.Και αυτο εχει νόημα
Πως εννοείς την κονσερβοποιημένη ακρόαση?
mp3, υπολογιστής, 231324 δουλειές ταυτόχρονα
Α. Ε ναι, δεν έχει να λέει. Ακόμα και αν κάνεις χίλιες δύο δουλειές όταν ακούς μουσική δεν υπάρχει πρόβλημα, σημασία έχει να δουλεύει ο αισθητήρας.
Και οκ, τα mp3 και το downloading μαζί με τα κακά έχει και χίλια 2 καλά.
απλά αυτό νομίζω οτι λεει. ίσως να εννοεί κατι άλλο ο ψηλός.
και ναι και οχι. δεν νομίζω οτι μερικές απο τις μουσικές μας μπορείς να τις πιάσεις την ωρα που παιδεύεσαι να αλλάξεις θέση το σύνθετο, ούτε όταν έχεις να παραδόσεις μια εργασία και τρέχεις ξερω γω…
και προφανώς εχει και τα καλα του.μπορεί να περνάμε μερικά πράγματα έτσι καθως παιζει πολυ πληροφορία και υλικό, αλλά απο την άλλη η πρόσβαση ανοίγει τρελούς δρόμους να γνωρίσεις κατι νεο και κατι διαφορετικό που υπο άλλες συνθήκες ουτε καν θα το γνώριζες σαν ύπαρξη
Εξαρτάται και από το τι δουλειά κάνεις όμως όπως και από το τι μουσική ακούς όταν την κάνεις. Δηλαδή αν ακούς κάτι που θέλει “αποκωδικοποίηση” καλύτερα να είσαι συγκεντρωμένος.
ε προφανώς… και πόσο θέλεις να “νιώσεις”… αν θες κάτι για χαλί, είναι άλλο θέμα
Πάω να βάλω μπρος τ’ αμάξι να πάω σπίτι να ξαποστάσω και το ραδιόφωνο έπαιζε μια γαμάτη διασκευή στο Starless των King Crimson. Ανατριχίλες.
btw βρείτε μου ποια είναι, είχε γυναικειά φωνητικά.
Νοπ…
Εισ’ ωραίος.
Παιδες, μπορει κανεις να βοηθησει να βρω ποιο ειναι [B]ΑΥΤΟ[/B] το τραγουδι;;;
Καταλαβαινω οτι ΕΙΝΑΙ MC5, σιγουρα δεν ειναι διασκευη σε Stones κι ο τυπος εχει κανει καποιο λαθος και δεν καταλαβαινω γρι απο στιχους.
Οποιος το ξερει ή μπορει να καταλαβει τους στιχους, ας βοηθησει.
Αν κατάλαβα από τα συμφραζόμενα και από το playlist του δίσκου που δείχνει στο βίντεο πρέπει να είναι το κομμάτι Down at the boogaloo. αλλά δεν μπόρεσα να βρω στίχους. (το τραγούδι πάντως πρέπει να είναι δικό τους γιατί στο discogs που έχει το playlist λέει ότι το έχει γραψει ο R. Tyner)
To να τσεκαρω στο discogs το “Vintage Years” το 'χω κανει κι εγω.
Αλλα, οταν ο τυπος εχει κοτσαρει ενα τυχαιο τιτλο στο κομματι, γιατι να μην εχει κοτσαρει και μια τυχαια φωτογραφια, που ειναι και πολυ πιο ευκολο;;;
Παντως, αλλα δυο κομματια που εχει ανεβασει με αυτη τη φωτο υπαρχουν σε αυτη τη συλλογη, οποτε μπορει να ειναι αυτο που λες, χωρις να μπορω να το εξακριβωσω παραπανω.
Λοιπον οπως ειπα και στο thread των Grip Inc. θυμηθηκα ποσο γαματο ειναι το Incorporated. Ειδα λοιπον τη λιστα μου που χα κανει πριν 2,5 χρονια για τα αλμπουμς 00-09 και ασυναισθητα προσπαθησα να “διορθωσω” καποια πραγματα.
Τι εννοω? Οτι μεσα σ αυτα τα 2,5 χρονια αλλαξαν αρκετα πραγματα και πολλοι δισκοι ηρθαν πιο πανω στην εκτιμηση μου αλλοι πιο κατω. Φυσικα πολλοι εμειναν σταθερες αξιες που λεμε. Οπως και να χει 11/20 αλμπουμ της τοτε λιστας μου εμειναν ιδια ενω τα υπολοιπα αλλαξαν. Οχι πως δε μ αρεσουν αυτα που αλλαξαν αλλα οχι για 20αδα τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη. Τα επομενα 3 χρονια μπορει να επανελθουν.
Επιπλεον, τουλαχιστον για μενα ηταν και ειναι πολυ δυσκολη λιστα. Γιατι τα πραγματα κυριως που ακουω κατα ενα μεγαλο ποσοστο δε προερχονται απο αυτη τη δεκαετια. Επισης, ειναι και πολυ προσφατα ολα και γενικοτερα επηρεαζεσαι απο τα κολληματα που τρως σε φασεις της ζωης σου.
Αντιθετα, μια λιστα πχ με 80’s η early 90’s δισκους για μενα βγαινει πολυ πιο ευκολα χωρις πολλες ανακαταταξεις. Και δεν ειναι θεμα μονο οτι ειναι προσφατοι οι δισκοι. Ο,τι “καινουριο” ακουω κατα ενα πσοσοστο 50-60% ισως προερχεται απο κει. Απλα μου βγαινει πιο ευκολα γτ το σκεφτομαι πιο συνολικα, τι μ αρεσει. Ενω στα 00’s εκανα υπερπροσπαθεια να θυμηθω 20-30 δισκους.
Αυτα… Ακυρο το ξερω, αλλα αυτο δεν ειναι το νοημα του thread?
Funds earned by Pink Floyd’s album “The Dark Side of the Moon” went towards funding Monty Python and the Holy Grail. The band were such fans of the show they would halt recording sessions just to watch Monty Python’s Flying Circus.
Μεγαλειο ρε γαμωτο,μεγαλειο!
Και οι Ζέπελιν βοήθησαν, ε! Να μην τα κρύβετε αυτά, γαμημένοι Φλοϋντάκηδες!
και οι Μπητλς, πιο πολυ απ’ολους βασικα…οκ, οχι ολοι αλλα ο Χαρισον κυριως αλλα τεσπα…