ένα κολλάζ της κακιάς ώρας απο μερικές συναυλίες που πήγα τον τελευταίο καιρό. Σόρρυ για το μεγάλο μέγεθος, οπότε σε σπόίλερ
από αριστερά προς δεξιά
Peter Hook (Joy Division/new order)
the Dickies
the Damned
Turbonegro
GBH
ένα κολλάζ της κακιάς ώρας απο μερικές συναυλίες που πήγα τον τελευταίο καιρό. Σόρρυ για το μεγάλο μέγεθος, οπότε σε σπόίλερ
από αριστερά προς δεξιά
Peter Hook (Joy Division/new order)
the Dickies
the Damned
Turbonegro
GBH
Πρεπει να ειμαι απο τους λιγους ανωμαλους που με ριχνει τοσο το Heading Out To The Highway. Δεν με ριχνει ακριβως, περιεργα συναισθηματα ομως.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτο το σολακι στο 2.20 μου δημιουργει τοση νοσταλγια οση μου δημιουργουν ελαχιστα αλλα πραγματα.
κλασικο ταξιδιαρικο τραγουδι… οτι πρεπει για συλλογη για το αμαξι…
παντως το΄χουν αυτο τα σολο αναλογα τη φαση, εμενα αμα μου βαλεις το σολο στο detroit rock city πεφτω στα πατωματα…
Ξέρει κανείς τι παίζει με την Phoenix records; Είναι επίσημες οι επανακυκλοφορίες της;
P[ramones gig \in (30.03.1974 - 06.08.1996)] ~= 0.2771
me alla logia edinan mia sinaulia ana 3.5 meres, panw - katw. Gia panw apo 22 xronia.
Beat it, bitches!
Το grindcore είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη μουσική
πω ρε και σε ειχα συμπαθησει εκεινη τη μερα στο μπασκετ…
Συμφωνώ ρε συ, άστα!
Κάποια στιγμή ελπίζω να έρθετε στη θέση μου:p
Πραγματικά θεραπευτική μουσική και όχι μόνο!
Αστους.
Το grindcore εχει θεραπευτικες ικανοτητες,αλλα μην το λεμε παραεξω
και πλακωσουν χιπστερς.
Θέλω να μυήσω τον 9χρονο αδερφό μου στο μέταλ/ροκ; Πώς θα το κάνω; Δεν είναι θετικός στην ιδέα
σε 2-3 χρόνια θα του βάλεις ramones:p
Κλείστου φώτα και βάλε Blood of the Kings.
Manowar δεν μπορώ, έχω απαγορεύσει τα cd τους στο σπίτι με εντελώς φασιστοδημοκρατικό τρόπο
Ramones καλή ιδέα. Βασικά θα ξεκινήσω απο χαλαρά πράγματα, πιο ροκ ρε παιδί μου. Να δούμε που θα πάει.
…Μην τα λες αυτά, είναι μέσα ο Έλρικ.
Ασε το παιδι ησυχο, απ’ το να καταληξει κι αυτος με αβαταρ Μαστοντον αστο να χορευει οοοπα γκαγκναμ σταιλ
Ε τώρα είπες βαριές κουβέντες :!:
Ο Έντι Βέντερ έγινε Αλβέρτης.