Μουσικές Μπουρδολογίες

Αν μου έλεγε κάποιος τοπ-5 heavy metal μπάντες θα έλεγα
1.Judas Priest
2.Iron Maiden
3.Accept
4.Saxon
5.Armored Saint

Αλλαζουμε Armored Saint με Riot, switch θεσεις με Accept και ειμαστε τζετ

:lol: Όχι που δε θα το 'βαζες! Για μένα W.A.S.P. αντί για Armored. :stuck_out_tongue:

Ορίστε ένας ολόκληρος μήνας συναυλιών που χάνω επειδή δεν μένω στο Brooklyn.

ωραια και ποιος στο πουλι τραγουδα, ο βλακοτνι μεχρι αιον στορμ ειναι.

Ηοbb’s Angel of Death 8O

Αυτο ειδα και γω και μου τρεχουν τα σαλια. Αγαπη μεγαλη οι Dodheimsgard και το old-school set ψηνει, αλλα σιγα μην ερθει ποτε ο Hobbs Ελλαδα. Δεν το αποκλειω να ανεβω στο μπαμ μπαμ για ενα σουκου… θα δουμε.

Δε μπορω να καταλαβω γιατι ο μεταλλας με τα μακρια μαλλια και τα τζην θεωρειται γραφικος ενω ο μπουλης που ακουει στονερ-χαρντκορ με τις βερμουδες, τα μουσια και τα καπελα ειναι ο “ιν” και ο αρχηγος της υποθεσης. Εκτος του οτι δεν εχει ιδεα απο αυτα που ακουει, ειναι πιο αστειος σε εμφανιση απο εναν αγνο μεταλλα. Γνωμη μου παντα…

Ναι, αλλά τι να τον κάνεις τον αγνό μεταλλά; Αν δεν έχει γαμήσει τη μισή πόλη γιατί να σχετιστείς μαζί του, για τις μαλακίες που ακούει; Από τους στονεράδες και τους χαρντκορ μπορείς να βγάλεις τσάμπα ναρκωτικά τουλάχιστον :!:

Ωραιος λογος να σχετιστεις με καποιον ρε παληκαρε!! Αν και κανεις χαβαλε, εγω επιμενω οτι η μοδα στη μουσικη ειναι ο,τι χειροτερο… Γιατι γενναει μεγαλες ομαδες ατομων που δεν ξερουν να ακουν μουσικη.

Ε, εντάξει, και οι μέταλζ δεν ξέρουν ποιες τρίχες πρέπει να αφήσουν μακριές όμως. Καλύτερα γκαούτζαφλο από μουσικό αηκιού παρά να δείχνεις σαν κοριτσάκι :slight_smile:

δεν ειναι ολοι οι χαρκορ ναρκωμανεις :!:

Αμαραντε σε αγαπω ηδη.

ektos apo ton agno metalla yparxei kai o agnos pankhs

Ειναι καλο να υπαρχει αυθεντικοτητα και αγνοτητα σε οπιοδηποτε ειδος μουσικης. Απλως υπαρχουν συγκεκριμενα ειδη που απο την γεννηση τους ηταν ψευτικα και δηθεν (post rock, nu metal, stoner rock).

Και prog rock/metal.

…των Theater ναι, των Fates όχι…

Όλων ανεξαιρέτως.

Καλά για για θρας, ντεθ κτλ δεν το συζητάμε, δηθενιά από τη μήτρα.

…τότε όλοι να ακούμε Γιώργο Μαργαρίτη, τον μόνο αυθεντικό…

kai autos einai dithen, eklepse rory. :lol: