Ή το Going blind.
(Αλλά από Melvins)
Ή το Going blind.
(Αλλά από Melvins)
Μέτριο, έχουν δεκάδες καλύτερα.
Από τα μη “γνωστά” τους, για εμένα είμαι σε C’mon and love me, Magic touch, Silver spoon, Love in chains και A million to one.
Από τα γνωστά Black diamond (νομίζω πως θα συμφωνούσε και o Σουηδός γίγαντας Ace) ,Love Gun,Deuce και Makin love.
Και Watching you θα προσθέσω. Αν και μάλλον η πρoφανής επιλογή είναι το Black Diamond.
Fixed
Oι περισσοτεροι ντεθμεταλαδες φιλοι σου κιςς ακουγαν βρε.
Αυτο δεν επαληθευει τον martian?
Πρόβλημά τους!
Ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα σκάγανε μύτη και οι “oh I am soooo over Kiss”
Εγω παντως επειδή ειναι απ τα πρωτα μου ακουσματα χαίρομαι που δίνετε λιγη αγαπη στους KISS.
Μπα, τα ίδια λέω από 15 χρονών, δεν είναι πως “μεγάλωσα και τους ξεπέρασα”
Big deal, απλή παραλλαγή
100.000 Years
Κομματάρα ναι, pivotal first era Kiss κομμάτι για τα επόμενα πιο εμπορικά albums με τα mega hits
Να θυμηθώ από το 2025 όταν θα ξαναμπιστήξω και θα πετύχω martian στην απέναντι ομάδα, να φοράω και μια μπλούζα Psycho Circus
Χάζευα σε γνωστό δημοσιογραφικό site άρθρο με τίτλο " Οι κασέτες επιστρέφουν, για ψάξτε στο πατάρι σας: Αν έχετε αυτά τα 10 άλμπουμ, μπορεί να γίνετε πλούσιοι" και για το “Ride the lightning” των Metallica ο αρθρογράφος έγραφε το εξής: είναι αξιοσημείωτο για το γεγονός ότι είναι το τελευταίο άλμπουμ που περιλαμβάνει τον Dave Mustaine (ο οποίος θα σχημάτιζε στη συνέχεια τους Megadeth) και το πρώτο στο οποίο συμμετέχει ο lead κιθαρίστας Kirk Hammett.
Και λέω, ρε 'σύ, πόσο δύσκολο είναι ένα απλό search στο google ξέρω 'γώ, ώστε να ΜΗΝ γράψεις κάτι που δεν ισχύει;
Πιθανολογώ ότι κάτι ήθελε να πει για το συνθετικό καθαρά σκέλος ίσως (;), αλλά και πάλι γράψτο σωστά σ’ αυτήν την περίπτωση, so simple.
Ισχύει. Ειδικά για μεγάλες μπάντες μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα πια. Σε μικρές μπάντες κάποιες φορές μπερδεύουν τα πράγματα, έχω γράψει εγώ εδώ ανακρίβειες για τέτοιες… Bέβαια δε μπορώ να φανταστώ να αρθρογραφώ επίσημα, θα χεζόμουν μην γράψω καμιά ανακρίβεια και θα έψαχνα τα πάντα πριν παραδόσω ένα γραπτό, οριακά το κάνω στο φόρουμ αλλά και πάλι κάποια ξεφεύγουν. Προφανώς πολλοί δεν το κάνουν αυτό.
Πιθανολογώ ότι κάτι ήθελε να πει για το συνθετικό καθαρά σκέλος ίσως (;), αλλά και πάλι γράψτο σωστά σ’ αυτήν την περίπτωση, so simple.
Έλα ντε. Ο Μαστέην έχει γράψει τα πάντα μέχρι και το Black Album, γνωστά αυτά.
θα χεζόμουν μην γράψω καμιά ανακρίβεια και θα έψαχνα τα πάντα πριν παραδόσω ένα γραπτό, οριακά το κάνω στο φόρουμ αλλά και πάλι κάποια ξεφεύγουν. Προφανώς πολλοί δεν το κάνουν αυτό.
όταν σου ζητάνε 15 γραπτά την εβδομάδα πχ , τα ξεπερνάς αυτά και γράφεις για να γράψεις , να πέσει το κλικ και όλοι χαρούμενοι