The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.
Οι The Haunted των πρώτων άλμπουμ σας κάνουν sex.
Eπειδη το thread λεγεται “μουσικες μπουρδολογιες” θα τ ανοιξω!
Στην παλαμη τους μπορει 8)
:lol:
Το 'ξερα πως δεν θα ξεφύγει το σχόλιο από το ραντάρ!
Δεν το περίμενα αυτό από εσένα…
Στο live τους με τους Candlemass πριν 10 χρόνια στο Gagarin είχα βαρεθεί να σου πώ την αλήθεια…
fact!!
Μάλλον μπερδεύεις τα πακέτα Exodus - The Haunted - Tankard και Candlemass - Entombed - Dark Tranquility που είχαν παίξει το χειμώνα του 2002 στο Gagarin.
Το θέμα όμως είναι αν έφυγες πριν τελειώσει ο αγώνας με τον Πανιώνιο από τη Ριζούπολη για να προλάβεις Tankard ή όχι
Καλά σας χώσανε οι The Haunted εκείνο το βράδυ πάντως. Και γενικότερα με τους δυο πρώτους δίσκους.
Α ναι…Λατρεία από τις μεταλλικές μου εποχές.Δεν υπήρχαν και πολλές thrash μπάντες τότε και πέρα από Slayer κτλ. κάπως έπρεπε να εκτονώσω τις ορέξεις μου.
Και live δεν τους έχω δει οπότε δεν μπορώ να κρίνω.
[SPOILER]Έχω κατεβάσει και τρελή death μεταλιά να ακούσω κάπου κάπως κάποτε.[/SPOILER]
Ακούω τώρα Magic Sam,το ντεμπούτο του West Side Soul.Τον ήξερα αλλά δεν είχα ασχοληθεί ποτέ.Κάθεσαι και λιώνεις μουσική,λιώνεις έναν ήχο και ξαφνικά έρχεται ένα άλμπουμ του '67 και σε εντυπωσιάζει τόσο πολύ…Ομορφιές!Πόσα ακόμα κρυμμένα διαμάντια να υπάρχουν.[SPOILER]Εντάξει ο Μagic Sam δεν είναι τόσο “κρυφός” αλλά έρχεται πίσω από BB King,Otis Rush,Buddy Guy κτλ σε αναγνωρισιμότητα.[/SPOILER]
Eίσαι σίγουρος ρε μπαγάσα; Toυς είχα χρεώσει με τους άλλους Σουηδούς να παίζουν τους Haunted, αν και θυμάμαι και το live εκείνο των Exodus εκείνο τον χειμώνα στο οποίο πήγα φυσικά αφού τέλειωσε το ματς! 8)
Tankard είναι από τα εύκολα! Ας σου πουν διάφοροι από εδώ μέσα που ήταν μαζί πριν τους ZZ Top πριν τρία χρόνια τι θέμα είχα, να είμαστε 1-1 στο Καραϊσκάκη και εγώ να είμαι έξω από το Tae Kwon Do να βλέπω το ματς στην τηλεόραση σε κοντινό φαγάδικο, να έχω “τσιλιαδόρο” μέσα να μου επιβεβαιώνει πως ακόμα δεν έχουν τελειώσει τα παιδιά που ανοίγαν. :lol:
Μέχρι που έκανε ο Ντουντού το θαύμα του και μπήκαμε ήσυχοι να δούμε τη liveάρα!
Να δούμε και άυριο πως θα νιώσουμε και λίγο τελικό… :roll:
Απολύτως σίγουρος.
Εμείς φύγαμε κάνα τέταρτο πριν τελειώσει το ματς, ήταν ήδη 2 ή 3 - 0 και χάσαμε κάνα δυο κομμάτια τανκαρντ. Θρύλος, μπύρα και θρας ήταν η φάση.
Αυτό το να πέφτουν συναυλίες με μεγάλα ματς μαζί όμως είναι μαρτύριο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα λαιβ θεριον που δεν είχα πάει επειδή παίζαμε με τη βαζέλα (ένα 1-0 πρέπει να ήταν, 2002-3 κάτι τέτοιο).
Επίσης θυμάμαι ανταπόκριση από χάμερ για τα πρώτα λαιβ Dio στην Ελλάδα (3 βραδιές στο Ρόδον το 1993) που το ένα έπεφτε πάνω στο ματς με την Τενερίφη και λέει ήταν άτομα στις πρώτες σειρές που μεταξύ των κομματιών προσπαθούσαν να ακούσουν από ραδιοφωνάκι τι γίνεται. :lol:
Μου φαίνεται πως το Damn Right,I’ve Got the Blues είναι το Electric Mud(Μuddy Waters) του Buddy Guy.
Για πες για την death metalια καταρχας.
Οσον αφορα τους The Haunted των δυο πρωτων δισκων,
πραγματικα δεν με ενδιαφερει τι παιζουν.Οι τυποι και στουντιακα
και λαηβ ηταν οδοστρωτηρας.
Bolt Thrower.Δεν το έκανα τότε θα μου πεις,θα το κάνω τώρα?
Ε,όταν συνομωτήσει πάλι το σύμπαν και νιώσω την ανάγκη για κάτι ακραίο…Bolt Thrower!!!
Ποιον δισκο ?
Ειναι αρκετα groovy παντως οποτε παιζει και να σ’αρεσουν.
Ηχητικα ειναι ενα μειγμα μπουλντοζας με οδοστρωτηρα και ολιγον τι απο τανκ
Αν αρχισεις με το ντεμπουτο ισως παθεις ενα πολιτισμικο σοκ. Απο εκει και περα “στρωνουν” καπως τα πραγματα.
Άφησα τα δύο πρώτα εκτός.Warmaster για αρχή και βλέπουμε.
Καλη αρχη νομιζω. Η αληθεια ειναι πως απο εκει και μετα απεκτησαν τον πιο “groovy” ηχο που ειπε και ο Ντεθστερ.
Ναι,ένας από τους λόγους που είπα να ακύσω Bolt Thrower είναι το groove που λέγεται πως έχουν.Από εκεί και πέρα,αν και δεν ακούω death,διαβάζω γενικά ό,τι πέφτει στα xέρια μου,και ας αφορά black ή death κτλ.Οι τύποι είναι respect.
Αν θες κατι παντως απο καφριλα για να ερθεις στα ισια σου, τσεκαρε Entombed (αν δεν το εχεις κανει ηδη). Τα 2 πρωτα μνημεια του Σουηδικου ηχου, death metal στα καλυτερα του, απο εκει και περα (το Wolverine Blues δηλαδη και μετα) ειναι αυτο το λεγομενο “Death ‘n’ Roll”. Νομιζω πως θα σου κανει!
Done already!!!