Εκλογές 2012 Β' Γύρος

[B]Και ο Κουλούρης στον ΣΥΡΙΖΑ;[/B]

Όλο το “βαθύ ΠΑΣΟΚ” μετακομίζει στον ΣΥΡΙΖΑ
Το δικό του παρών στις εκλογές της 17ης Ιουνίου δίνει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνας Κουλούρης, που σύμφωνα με δηλώσεις του βλέπει «πολύ θετικά» τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, παρότι στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, μιλώντας στο axiaplus.gr, ο Κίμωνας Κουλούρης, φέρεται να δήλωσε:

«Βλέπω πολύ θετικά τον Αλέξη Τσίπρα».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Κουλούρης συμμετέχει στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ για ένα καλό αποτέλεσμα στις εκλογές, ωστόσο φέρεται να υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα επικρατήσει:

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί τα ίδια πρόσωπα, πόσο μάλλον τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια υπό τις οδηγίες του Γιωργάκη», δηλώνει ο Κίμων Κουλούρης που αφήνει αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός τον έθεσε εκτός κόμματος όταν άσκησε κριτική στον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Κίμων Κουλούρης «συμβουλεύει» τους παλιούς του συντρόφους να «μην ασχολούνται με τον Αλέξη Τσίπρα», διότι έχει την δική του δυναμική και ότι όσο ασχολούνται με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον επικεφαλής του, τόσο θα χάνει το ΠΑΣΟΚ!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί και ακόμα μία πληροφορία που αναφέρει το axiaplus.gr, ότι υπήρξε συνάντηση του Κίμωνα Κουλουρη με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη, με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για φλερτ που μπορεί να καταλήξει σε γάμο.

iefimerida

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτή η δήλωση, δεν άρεσε στην Κουμουνδούρου και πιο συγκεκριμένα στον Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος στο twitter του έγραψε το εξής μήνυμνα: «Μαθαίνω ότι ο κ Κουλουρης είπε ότι βλέπει θετικά τον ΣΥΡΙΖΑ! Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ισχύει και το αντίστροφο! Δεν είμαστε «πλυντήριο»!
Η γκρίνια έχει ξεκινήσει στον ΣΥΡΙΖΑ για το παλαιό ΠΑΣΟΚ που έχει μετακομίσει στην Κουμουνδούρου.
Ήδη, έχει αρχίσει να φαίνεται?

καλα μιλάμε, λεω δυο λόγια εδώ, και πέφτουν στη θάλασσα

αν το κάνουν και άλλες οργανώσεις δηλαδη παει να πει οτι είναι σωστό?(ασε που άλλη οργάνωση δεν βγαίνει παγανιά για θερισμό μεταναστών)

εμ τι θες να βγάζω?!!! αγάπη για ανθρώπους που εκμεταλλεύονται ανθρώπους με προβλήματα και τους βάζουν περισσότερα και ταυτόχρονα τους αλλιωνουν την όποια κοινωνική συνείδηση και την μετατρέπουν σε οχαδερφισμό και πουστιά(το λιγότερο)?
άλλη φορά θα πάω και εγω να δείρω την κανελη, θα τεμαχίσω εναν μετανάστη, θα προσηλυτίσω τον γιαννη στη γειτονιά που εχει ψυχολογικά προβλήματα,και γενικά να εκμεταλλευτώ τον κάθε δύστυχο μπας και μπω στην θέση τους.
δεν πάμε καλά. μάλλον δεν έχεις καταλάβει για ποιους μιλάμε.ευχομαι δηλαδη να μην εχεις καταλάβει…

*κλαίω με κουλουρη

Απλά αναφέρω ότι ο προηγούμενος Γερμανός πρόεδρος Christian Wulff παραιτήθηκε το Φλεβάρη μετά από κατηγορίες για διαφθορά από όταν ήταν πρωθυπουργός σε κρατίδιο. Επίσης η siemens έχει αποδεδειγμένα πληρώσει τις κυβερνήσεις 20+ χωρών για να παίρνει έργα και έχει πληρώσει σχεδόν 2 δις δολλάρια σε πρόστιμα γι αυτό το λόγο.Τέλος δεν πάει καιρός που δήλωσε η Μέρκελ ότι το πολυπολιτισμικό μοντέλο για τη Γερμανία έχει χρεωκοπήσει.

Ρε μήπως είσαι ο Αρτέμης Μάτσας και μας μιλάς από τον παράδεισο;

η διαφθορα στη γερμανια ειναι πολυ μικρη εγω τουλαχιστον ετσι το εχω ζησει σε αντιθεση με την ελλαδα που το εχω ζησει επισης… ετσι οπως τα αναφερεις απλα με τιτλους απλα δημιουργεις εντυπωσεις…
δεν ξερω τι λεει η μερκελ και αν πραγματι το ειπε ετσι , σε πληροφορω απο προσωπικη εμπειρια οτι το πολυτισμικο μοντελο στην γερμανια ειναι θαυμαστα επιτυχημενο και θα επρεπε η ελλαδα να διδαχθει απο αυτο…

Φίλε γι αυτό εδώ ποια είναι η άποψή σου?

http://dai.ly/KKRjVh

Λοιπόν?
Να τους ανεχτούμε δημοκρατικά?
Να τους γυρίσουμε και το άλλο μάγουλο?

Τι λες?

[SIZE=“4”]Παρέμβαση ευρωπαίων διανοουμένων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ[/SIZE]

[B]“Θα σε σφάξω και εσένα όταν έρθει η ώρα σου” Τάδε έφη Λιάνα Κανέλλη[/B]

ΟΤΑΝ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ… ΣΦΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ…!!! Το πρωΐ της Τρίτης 29 Μαΐου 2012, η Λιάνα (Γαρυφαλλιά) Κανέλλη βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη («Αντέννα») και η λογομαχία της με τον βουλευτή της Ν.Δ. Αργύρη Ντινόπουλο παίχτηκε απ? όλα τα κανάλια.
Ο Ντινόπουλος της θύμισε ορισμένα από τα…
εγκλήματα των Κουκουέδων που έβγαλαν ΟΛΟΥΣ τους Αρχηγούς του ΚΚΕ… πράκτορες και προδότες. Πρώτη φορά η Λιάνα κατάπιε την γλώσσα της και δεν ήξερε τι να πεί. Όταν ο Ντινόπουλος της επεσήμανε πως εκτός από τους Μπολσεβίκους του Λένιν, το 1917 στην Ρωσία υπήρχαν και οι καημένοι οι Μενσεβίκοι, η συντρόφισσα Κανέλλη απάντησε επί λέξει: [B]«Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»!.[/B]. Κανένα κανάλι δεν τόλμησε να παίξει αυτά τα απειλητικά λόγια της Λιάνας Κανέλλη στον Αργύρη Ντινόπουλο.
Φαντάζεστε να έλεγε κάτι παρόμοιο ζωντανά «στον αέρα», κάποιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής»; Θα είχε γίνει παγκόσμιο θέμα και θα βγάζανε ανακοίνωση καταδίκης του Ναζισμού μέχρι και οι Ιουδαίοι του Ιράν…
Θυμίζω ότι η κ. Λιάνα Κανέλλη θεωρείται ιδιαιτέρως θρησκευόμενη κοπέλλα και την ψηφίζουν χιλιάδες άνθρωποι της Εκκλησίας, ενώ πολλοί Δεσποτάδες την μνημονεύουν ως παράδειγμα προς μίμησιν στα κηρύγματά τους?
Παραμονές των Εκλογών της 6ης Μαΐου, πάλι στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον «Αντέννα», η συντρόφισσα Κανέλλη είχε ζητήσει από τους χριστιανούς ψηφοφόρους να μη ψηφίσουν «Χρυσή Αυγή», με το εξής εκπληκτικό επιχείρημα: «Σκεφθείτε τι θα έκανε ο Χριστός: Θα ψήφιζε ποτέ ο Χριστός Χρυσή Αυγή;», αναρωτήθηκε η Γαρουφαλιά?
Όταν ο οικοδεσπότης Παπαδάκης την ρώτησε τι θα ψήφιζε ο Χριστός, η Λιάνα απάντησε με απόλυτη βεβαιότητα: «Ο Χριστός θα ψήφιζε ΚΚΕ, αλήθεια στο λέω»!.. Να την χαίρεστε την Λιάνα σας, Δεσποτάδες μου, αλλά έχω μία απορία: Αν αύριο έβγαινε ο Μιχαλολιάκος και έλεγε από Τηλεοράσεως ότι ο Χριστός θα ψήφιζε Χρυσή Αυγή, δεν θα επενέβαινε αμέσως η Ιερά Σύνοδος και θα το διέψευδε μετά βδελυγμίας;

[B]Κανέλλη:Έσφαξα τους Μενσεβίκους θα σφάξω και εσένα![/B]

εγω λεω να τους ανεχτουμε δημοκρατικα και να επικεντρωθουμε στα σημεια που μπαζει ο λογος τους… οτι δηλαδη το μονο επιχειρημα που εχουν ειναι να διωξουμε τους ξενους και τιποτα αλλο περα απο αυτο… τοτε θα φανει οτι δεν εχουν τιποτα αλλο να προσφερουν

Εάν το επιχείρημά τους συνοδεύεται και από μαχαίρι, τι λες επ’ αυτού?

Και σε ξαναρωτάω, ξέρεις τι είναι η Χρυσή Αυγή και ποια η ιστορία της ή την ανακάλυψες κι εσύ χτες?

Μπαλα δεν βλεπατε ρε γκεουλες…?

Εμπρος για το ΠΑΣΟΚ n.2

http://www.antinews.gr/2012/06/08/165133/

Από το σάιτ που έχει αυτό http://www.antinews.gr/2012/06/08/165025/
Μάλιστα. Καλό θα ήταν να βάλεις πάντως και την απάντηση του Παπαδημούλη σχετικά με τον Κουλούρη, αν θες να είσαι έγκυρος έστω και λίγο.

Κατα τ’άλλα, καλοί μαλάκες είναι που 'χουν πάρει όσους πασόκους έχουν πάρει, αν είχαν ρίξει χυλόπιτες δημόσια αυτή τη στιγμή θα είχαν και 3-4% παραπάνω.

εγω δεν πιστευω οτι πρεπει να αποκλειστουν σε καμια περιπτωση… εσυ τι προτεινεις??? να τους σκοτωσουμε??? να τους βαλουμε φυλακη???

ειναι τόσο μικρή που την εξάγουν και σε άλλες χώρες :roll:

Κατάλαβα.
Δεν έχεις ιδέα τι είναι η Χρυσή Αυγή και παρολαυτά συνεχίζεις να γράφεις πίπες περί ανοχής.

Εκείς στη Γερμανία δε σας έμαθαν να μη σχολιάζετε πράγματα που δε γνωρίζετε? Εντύπωση μου κάνει…

Για την ιστορία πάντως, κάποιον που διαπράττει εγκλήματα κατά τη ζωής, έχω την εντύπωση ότι τον βάζουμε φυλακή. Σε άλλες χώρες (δημοκρατικές, πχ ΗΠΑ) τους εκτελούν κιόλας…

οχι αυτο δεν μας το εμαθαν… επισης δεν μας εμαθαν να ακουμε και τους φανατικους απο οπου και αν αυτοι να προερχονται

Γιατι ακους Kreator τοτε?

:lol: :lol: :lol:

κλειδωστε τα παντα

:lol: :lol: :lol:

Οι μετριοπαθείς Γερμανοί που αιματοκύλησαν την Ευρώπη δυο φορές και ψήφισαν τον Χίτλερ.

Εγώ που έβγαλα πρώτος την είδηση εδώ έβαλα και την απάντηση Παπαδημούλη.Αρά είμαι και έγκυρος.YEAHHHH…:smiley:

Πού είδες τον φανατισμό δικέ μου?
Γιατί συνεχίζεις να γράφεις ότι μαλακία σου κατεβαίνει στο κεφάλι?

Σε ρώτησα κάτι πολύ απλό, αν γνωρίζεις τι είναι αυτή η γαμημένη Χρυσή Αυγή και ποια είναι η ιστορία της. Αν ας πούμε γνωρίζεις για τις δολοφονικές επιθέσεις μελών της σε φοιτητές (Περίανδρος και άλλοι δυο εναντίον φοιτητή της ΕΑΑΚ) και μετανάστες (Καζάκος - 9 πυροβολισμοί σε ένα βράδυ, δύο νεκροί και μερικοί παράλυτοι).

Δεν έχεις απαντήσει μέχρι τώρα γιατί δεν γνωρίζεις παρολαυτά επιλέγεις να λες μαλακίες για ανοχή και φανατισμούς.

Τέλος πάντων έγινες σαφής, δεν πειράζει αν κάποιος πολιτικός χώρος προτρέπει σε (και πράττει) εγκληματικές ενέργειες, η σωστή αντιμετώπιση είναι να τους δεχτούμε.

Ας πούμε και τίποτα πιο σοβαρό τώρα…