Εκλογές 2012 Β' Γύρος

Και όσον αφορά την καραμέλα περί “μονιμότητας στο δημόσιο”, έτσι κι αλλιώς και με την υπάρχουσα νομοθεσία προβλέπεται απόλυση δ.υ. για σοβαρά παραπτώματα (και έχουν γίνει απολύσεις).
Κατά τα άλλα ό,τι είπε ο ChrisP.

Γιατι μπορω…:slight_smile: σε καλυπτει αυτο? Αν οχι, στα αρχιδια μου, κανε διαλογο με τον Rudolf π.χ. που φαινεται ενας νεος με προβληματισμους και ορεξη για σοβαρη κουβεντα

Α και το κουμπακι ignore πατα το ελευθερα για εμενα, δεν παρεξηγω

Ντάξει ρε ΜΑΓΚΑ :!:

αυτό το “γιατί μπορώ” πάντως του καμμένου θα μείνει διαχρονικό:!:

Και συμφωνείς; Γιατί κάποτε είχες γράψει

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1302549&postcount=152

Όχι και τόσο φιλελεύθερο

το κρατος εκτρωμα των πασοκ-νδ με τους μισους ελληνες να ειναι δημοσιοι υπαλληλοι που ξυνουν τα παπαρια τους σε πτωχευμενες δεκο και οι υπολοιποι ιδιωτικοι υπαλληλοι και ελευθεροι επαγγελματιες που φοροδιαφευουν πρεπει να σταματησει επιτελους…ενα κρατος που σε κανεναν τομεα δεν καταφερε να επιδειξει κατι θετικο και εφτασε φυσιολογικα στη πτωχευση…

ενα συστημα διακυβερνησης που δεν το λες ουτε σοσιαλιστικο ουτε καπιταλιστικο ουτε φιλελευθερο…ενα μπουρδελο και μισο…

αν και οπαδος της ουτοπιας που λεγεται κομμουνισμος ομολογω οτι αυτη τη στιγμη με βαση αυτα που ισχυουν σε ολη την ευρωπη και τον κοσμο η ελλαδα πρεπει να ακολουθησει εναν ποιο φιλελευθερο τροπο διακυβερνησης αν θελουμε να γινουμε μοντερνο κρατος…

αυτο ομως θελει χρονο για να συμβει…και σιγουρα τα μνημονια και τα χαρατσια δεν ειναι η λυση του προβληματος…

Τα άλλα μοντέρνα κράτη της ΕΕ που δεν είχαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γιατί πτώχευσαν αλήθεια;

Ρε κρισπ διαβάζω τα πολιτικά θέματα του ποντιουμ κάθε μέρα 5 φορές τη μέρα πάνω από χρόνο και είσαι απ΄τα άτομα που χω ξεχωρίσει που γράφουν και δε λένε απολύτως τίποτα.

Δεν επιβαρυνεται ο πλουσιοτερος οταν πληρωνει περισσοτερο για τις ιδιες παροχες; Ο φιλελευθερισμος λεει οτι πρεπει να πληρωνουν ολοι το ιδιο ποσο στην εφορια; Δε νομιζω.

Λοιπον εγω θελω να πω οτι ναι μεν στηριξα ΣΥΡΙΖΑ στις πρωτες εκλογες,αλλα πλεον αφ’ενος δεν με πειθει κανεις αλλος κι αφ’ετερου δν συμφωνω με πολλα απο το προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ,αλλα παραδεχομαι οτι προκειται για την πρωτη αριστερη παραταξη που μιλησε και μιλαει για αριστερη διακυβερνηση της χωρας και μαλιστα σε πολυ δυσκολη εποχη και με το δαχτυλο μεσα στον κωλο,κυριολεκτικα.Καμμια σχεση με το υπουργειο καταγγελιων δλδ που τοσα χρονια ηταν και ειναι το ΚΚΕ.
Τες πα,αποφαση μπροστα στην καλπη θα παρω…

Όχι ρε βέντερ γαμώτη, μη με πληγώνεις έτσι. :frowning:

Μετά το ανατριχιαστικό βίντεο του κυρίου Ιφικράτη Αμυρά έρχεται ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώσει τις υποψίες.
[B]Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε στο σημείο 2:58 να μιλάει με συμπάθεια για “απαγωγές” διευθυντών εταιρειών καθώς και λιγα δευτερόλεπτα αργότερα, το κάψιμο της Αθήνας το Δεκέμβριο του 2008 τον ονομάζει ώς "Δεκέμβη της Νεολαίας"
Ω! NAI !! στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας να συνεχίσει την ομιλία.
[/B]
Τ. Γιαννόπουλος, 30/5/09, Βόλος, συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ

Όρεξη για μαλακίες να υπάρχει, υπάρχουν άπειροι τρόποι να ξοδέψεις και να υπερχρεωθείς…
Το αποτέλεσμα είναι όμως το ίδιο!

Κρισπ παντρεύεσαι; :stuck_out_tongue:
H ώρα η καλή! :smiley:

Σοβαρά τώρα, έλα στη θέση ενός εργοδότη που σου βάζει ένας νόμος δύο πόδια σε ένα παπούτσι και σου λέει πως όποιον προσλάβεις θα πρέπει να τον έχεις μέχρι να βγεί στη σύνταξη (ή να χρεοκοπήσεις και να κλείσεις την επιχείρηση - πιθανότερο με αυτά τα δεδομένα). Θα έκανες προσλήψεις; Δεν θα το σκεφτόσουν ξανά και ξανά πριν να κάνεις την παραμικρή πρόσληψη; Πόσο θα έφτανε η ανεργία για να απολαμβάνουν την απόλυτη επαγγελματική ασφάλεια οι λίγοι τυχεροί που θα έχουν δουλειές;

Kαμία καραμέλα πρόκειται για θλιβερή πραγματικότητα! Έτσι και αλλιώς ελάχιστες είναι οι απολύσεις για “σοβαρά παραπτώματα”, η μεγάλη πλειονότητα των ΕΔΕ καταλήγει στο να γίνονται τα παραπτώματα “αβαβά”.
Αλλά έτσι και αλλιώς δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Πρέπει να γίνουν ομαδικές απολύσεις στο δημόσιο για οικονομικούς λόγους, όπως γίνονται στον ιδιωτικό τομέα. Επειδή πολύ απλά είναι χρεοκοπημένο. Και θα έπρεπε να είχαν γίνει πριν καν μπούμε στο μνημόνιο. Αν στο τέλος του 2009 ο ΓΑΠ για αρχή έκλεινε ΕΡΤ, ΟΣΕ, ΕΟΤ, Υπουργείο πολιτισμού, Υπουργέιο τύπου, σταματούσε την μισθοδοσία των παπάδων και είχε ιδιωτικοποιήσει άμεσα ΟΠΑΠ και όλες τις τράπεζες του δημοσίου, μπορεί και να γλιτώναμε το μνημόνιο. Γιατί απλά το μήνυμα του μαζέματος θα είχε δοθεί με τον πιό ξεκάθαρο τρόπο και θα μπορούσαμε να ξαναδανειστούμε στις αγορές σε λογικά επιτόκια ώστε και να μην ξεχαρβαλωθούν οι βασικές λειτουργίες του κράτους που τώρα είναι διαλυμμένες (υγεία, παιδεία, ασφάλεια) και να μην είχε γίνει το πογκρόμ στον ιδιωτικό τομέα.
Αντί για αυτό, ψάχναμε 6 μήνες μέσω του opengov βιογραφικά για γραμματείς υπουργείων, λέγαμε στους ξένους χαρούμενοι για την “πιό διεφθαρμένη χώρα” και τον “Τιτανικό” και στο Νταβός πηγαίναμε να δούμε τα χαριτωμένα μπλε ανθρωπάκια του Άβαταρ αντί για κανέναν επενδυτή… [-X

Απλά ο τύπος (και ο αδερφός του) είχαν παίξει λεφτά στην καταστροφή της χώρας…

Έχω σπουδάσει γυναικολόγος/ταρίφας,όπως είπα. Ξέρω να χειρίζομαι τον παρθενικό ιμάντα.

Μιουλ θα ήθελα να απαντήσω, αλλά δεν έχω τίποτα να πω… :frowning:

Παρατηρώ ότι εδώ και βδομάδες όλοι οι σαμαροβενιζελικοί και λοιποί, το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να δυσφημούν με κάθε τρόπο τον σύριζα. Στα τέτοια μου δηλαδή για τον συριζα και τον Τσίπρα, αλλά κάτσε παρουσίασε τα δικά σου και άσε τον άλλον. Όταν όμως δεν έχεις κάτι θετικό να παρουσιάσεις, πρέπει να βρεις έναν “μπαμπούλα” για να κερδίσεις ψηφαλάκια.
Και καλά οι επαγγελματίες πολιτικοί, πληρώνονται αδρά από το κεφάλαιο για αυτά. Εσείς οι υπόλοιποι (ντανμειτιον κ σια) καθυστερημένοι είστε ή χαρτζιλικώνεστε όντως;

Mule δεν την παλεύεις κάστανο.
Ελπίζω ποτέ να μην φτάσουμε στην απόλυτη κατάντια να ξεπουλήσουμε τα πάντα. Ήδη χαρίστηκαν πολλά από πασοκ-νδ. Η δική σου “λύση” είναι να μην υπάρχει τίποτα δημόσιο… γιατί να μην ιδιωτικοποιήσουμε και τα παν/μια, τα νοσοκομεία, τα σχολεία; Κοστίζουν πολλά στο κράτος και εξαιτίας τους είμαστε στο μνημόνιο, ε;

Έχετε σοβαρό πρόβλημα εσείς οι νεοφιλελεύθεροι, ή όπως αλλιώς θέλετε να αποκαλείστε. Είστε επικίνδυνοι για τη χώρα και το λαό.-

Εγώ ούτε πληρώνομαι ούτε νδίτης είμαι.Και λογικά δεν θα ξαναψηφίσω νδ.Απλά βλέπω να ενισχύονται τα άκρα (ιδεολογικά,λαικισμού,δημαγωγίας) και να επενδύεται ένα πάρτυ ψηφοθηρίας στην πλάτη του λαού.Ο καθένας έχει δικαίωμα να ψηφίσει ότι θέλει απλά δεν θέλω να γυρίσει μετά και να πει δεν ήξερα τι ψήφιζα.Άλλωστε δεν θα έπαιζα καν στοίχημα ότι η νδ θα κάνει καλύτερα τα πράγματα.Απλά είναι η πιο συνετή επιλογή κατα την γνώμη μου αυτήν την στιγμή (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία).Παρομοίως θεωρώ και τις επιλογές τζήμερου,δημ.αρ. εξίσου λογικές.Όπως θα κατάλαβες ψηφίζω το λιγότερο κακό.Στην τελική ας είχε μια συνέπεια λόγου στις οικονομικές του θέσεις το συριζα και μια στοιχειώδη πατριωτική στάση στα εθνικά θέματα και ας γινόταν σύγκριση τότε σε άλλες βάσεις.
Αν θεωρείτε προοδευτικό να κάνεις οικονομικό πρόγραμμα χωρίς να έχεις έναν αριθμό μέσα τότε ας μας λείπει.Ευχαριστούμε κύριε Τσίπρα μην μας σώσετε.

Δε βλεπετε ποσα εχουμε κερδισει που δεν εχουμε ιδιωτικα πανεπιστημια τοσα χρονια; Εκατομμυρια ευρω Ελληνων πανε στην Αγγλια, στην Ιταλια , στη Γερμανια, στη Γαλλια μεχρι και στη Βουλγαρια που εχουν. Σατανικο το κολπο μας.

St. Anger γαμας και δερνεις παικταρά μου! Πας μη αριστερός ή είναι καθυστερημένος ή τα παίρνει! Πες τα χρυσοστομε!