Αυτο λεω προφανως επισης, 5 λεπτα περπατημα απο την πυλη Κατεχακη (που ηταν ομως πανω στην Κοκκινοπουλου) της Πολυτεχνειουπολης. Εκει δεν ειχαμε παιξει τοσο πολυ, μη σου πω οτι σχεδον αποκλειστικα παιζαμε φιλικα εκει περα που τα διοργανωναμε μονοι μας, αλλα μπορει να ειχαμε παιξει και σε ενα πρωταθληματακι καποια σεζον.
Εχω κι αλλες πληροφοριες να σου δωσω αν θελεις
Το πρωταθληματακι στο μικρο 5Χ5 που ηταν μεσα στο Δημοτικο Γηπεδο της Καισαριανης πανω στα βραχια, το οργανωναν δυο τυποι που ο ενας ηταν σιγουρα πρωην επαγγελματιας ποδοσφαιριστης, ο Φωτης κι ο Αντωνης. Ο Φωτης ηταν ενας ψηλος καραφλας με εντελως ξυρισμενο κεφαλι που ηξερε πολλα κανταρια μπαλα, και ο Αντωνης ηταν ενας τυπος που καπνιζε 40 πακετα τσιγαρα την ημερα μαλλον, αφου εβηχε λες και ηταν 80 χρονων. Αυτος ηταν σχεδον παντα κι ο διαιτητης, ενω οταν επαιζε μπαλα μας σοκαρε το ποσο ετρεχε πανω κατω με τετοια σαπια πνευμονια.
Η ομαδα που ειχα με τους φιλους μου (ολοι στο Πολυτεχνειο ημασταν, με αυτην την παρεα παιζαμε εκει περα) λεγοταν 3-5 Πηγαδια 1860 , ενα ονομα εμφανεστατα πανεξυπνο, με καταγωγη απο Ναουσα και συμμετοχη στην Bundesliga. Ειχαμε μαλιστα βγει 2οι την πρωτη μας σεζον εκει περα, ενω 1οι ειχαν βγει κατι τυποι με το ονομα “Φορμουλα 1” , που ηξεραν τρελη μπαλα. Μας ειχαν κερδισει 17-9, το ψηλοτερο σκορ που εχω δει ποτε ισως σε αγωνα 5Χ5. Ο Βαγγελης πρεπει να ειχε ρουφηξει καπου 10 γκολ.
Εμεις ειχαμε κερδισει σχεδον ολα τα υπολοιπα παιχνιδια και μαλιστα ειχαμε κατι ομορφες νικες με 8-4, 8-3, 7-2 και μια μεγαλοπρεπη νικη με 6-5 στο τελευταιο δευτερολεπτο. Καναμε και μια ισοπαλια 4-4 με κατι Ρωσους εμφανως καλυτερους απο εμας, την οποια πανηγυρισαμε δεοντως, αν και στην τελευταια φαση του αγωνα εκλεψα την μπαλα απο τον τελευταιο τους αμυντικο στο κεντρο, και αντι να προχωρησω και να βρεθω τετ α τετ, απο την ενταση του αγωνα απλα αποφασισα να σουταρω απο το κεντρο - προφανως αουτ). Ακομα με κοροιδευουν για αυτην την φαση.
Μιλαμε για εποχες που τιποτα απο ολα αυτα δεν ηταν online, και τα σκορ και τις βαθμολογιες τα ανεβαζαν την επομενη μερα σε Α4 χαρτια κολλημενα πανω στο μικρο δωματιακι διπλα στο γηπεδο. Επισης, εποχες που μετα απο καθε αγωνα πηγαιναμε για πιτογυρα Ζωγραφου και μετα λιωναμε με Civilization 3 στο σπιτι φιλου μου. Γενικα δεν ειμαι καθολου της παρελθοντολαγνειας, αλλα για να ζησω τις συγκεκριμενες φασεις ξανα εδινα ενα νεφρο κι ενα αρχιδι.