Δεν μπορώ καν να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που έπαιξα ποδόσφαιρο.
Πρέπει να ήταν καλοκαίρι στο χωριό μου, πριν 20 χρόνια περίπου, όταν και μπορώ να ανακαλέσω μία στιγμή που έκανα τάκλιν στο χώμα, το οποίο κατέληξε σε επικό κόψιμο καραβολίδας και για το οποίο έλαβα συγχαρητήρια. Θυμίζω ότι παίζω αμυντικός ΙΔΙΑ ΒΟΥΛΗΣΕΙ, με πρότυπά μου το heavy metal δίδυμο της Πανάθας των '90s, ήτοι Ninja και Θανασάρα Κολιτσιδάκη.
Πέρα από την πλάκα, θεωρώ πως μπορώ να σταθώ σ’ ένα χαλαρό ματς για τη φάση και το χαβαλέ, αλλά δεν νομίζω ότι θέλω/μπορώ να τιμήσω την αθλοπαιδιά. Εξάλλου, δεν χρειάζονται και παπούτσια; Όπως και να 'χει, δεν αποκλείω τίποτα, ειδικά αν δεν σας βγαίνουν τα άτομα, αλλά κρατήστε με ως εφεδρεία.
Εφεδρεία, για το παιχνίδι, ε; Αν είμαι εδώ, το πιθανότερο σενάριο είναι να έρθω για παρακολούθηση, αλλά -κυρίως- για την κραιπάλη που ακολουθεί και το μπιζ μπιζέ (αν δω το παιχνίδι, γράφω και γραφική ανταπόκριση, αν επιθυμείτε).
Πάντως, ο @Lupin τα λέει πολύ ορθά παραπάνω για το ενδεχόμενο μπασκετάκι, ενώ @QuintomScenario, πίστεψέ με, και στο μπασκετάκι βγαίνουν πολλά memes, ειδικά όταν είναι παρών ο HHF/GtB/@martian και ειδικά αν παίξουμε εντελώς για το χαβαλέ (που έτσι θα βγει).
Σύνοψη: Αν είμαι εδώ, ναι στην παρουσία στον χώρο. Αν δεν βγαίνουν τα άτομα, ναι με επιφύλαξη στη συμμετοχή, αρκεί να μπορεί να με καθοδηγήσει και κάποιος αναφορικά με τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί.