Οι πιο υπερεκτιμημένες ταινίες όλων των εποχών

που να μην ελεγε οτι ειναι κουρασμένος απο την δουλειά!!!

[B][I]εκανε αυτοσκοπο να ‘‘δοξασει’’ τις επιρροες του[/I][/B]

αυτο έκανε ή δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο?

δυστυχως εχει δωσει ολες τις αφορμες για να πει κανεις το παραπανω…

εδω να πω οτι ο Νολαν στο Inception [I]ενέδωσε στην αποδοχή του κόσμου για τη ταινια[/I](δεν βγαζει νοημα ετσι οπως το ειπα) και δεν άφησε την ιστορία να την παλέψει ο θεατής και του έδωσε στο πιάτο το όνειρο μέσα σε όνειρο . ετσι για μένα έχασε την ευκαιρία να εχει κάνει μια πραγματικά μεγάλη ταινία.,

εντάξει είμαι. εβαλα κράνος. πετάξτε ντομάτες

ρε ουστ, τυρογαλο

:lol::lol::lol:

το πιστεύω. αν έκανε αυτό που λεω θα βάζαμε αγγελία στις εφημερίδες να βρούμε τα σαγόνια και τα μυαλά μας.

da fucks wrong?

Σε ένα δίκαιο κόσμο βγάζεις αυτόνα βάζεις woody allen.

Άααααααπειρα μπράβο! Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου

τωρα ειδα οτι στη λιστα εχει το Clerks:p

νταξ, οχι, δεν νομιζω βασικα πως θεωρειται καν εκτιμημενη υπερ του δεοντος ταινια, μια cult μικρη εποποιια ειναι, η θεση της διπλα σε οσκαρικα μελοδραματα ή πομπωδη δραματα ειναι περιεργη…

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, θεωρω overrated το American Beauty, γνωστον νομιζω, ενω σουπερ αδικημενο σε βαρος του τη Παγοθυελλα του Ανγκ Λη, η οποια πραγματευετε με πιο αληθινο και κυριως πιο αιχμηρο τροπ παρομοιο θεμα…

Θα ελεγα οτι αμφοτερες ειναι ταινιαρες.Μην τα βγαλουμε ολα υπερεκτιμημενα παντως!

Έγκλημα στο Gosford Park. Snoozefest.

Βασικά τον Robert Altman δεν τον μπορώ καθόλου. Ξέρω πως θα με κράξουν μερικοί αλλά είναι ένα σινεμά που με αφήνει απ’έξω νιώθω πως δεν με αφορά καθόλου. Το ίδιο ισχύει και για ένα ακόμα αγαπημένο πολλών, τον Wes Anderson :dunno:

ουτε τα ΜΑSH, Ιmages, Player?:frowning:

Το MASH το είχα δει και με είχε αφήσει αδιάφορο, το ίδιο ισχύει και το Gosford park. Δεν τις βάζω πάντως αυτές στις υπερεκτιμημένες γιατί περισσότερο σε δική μου παραξενιά το αποδίδω (δεν μπορώ να μπω στο κλίμα των ταινιών καθόλου και το ίδιο ισχύει βασικά και για Anderson που ανέφερα) παρά σε κάτι άλλο. :stuck_out_tongue:

Τα άλλα 2 δεν θυμάμαι αν τα έχω δει. Έχω βέβαια καιρό να δω ταινία του, βασικά τελευταίο που είδα το το Gosford Palk και μάλιστα σε σκοτεινή αίθουσα όταν είχε βγει άρα ίσως κάποτε αναθεωρήσω.

αμα δωσεις κι αλλη ευκαιρια δες το Player παντως, προσωπικη προταση…το Gosford Park και μενα δεν με ειχε εντυπωσιασει αρχικα καθολου, στη πορεια με κερδισε, το Mash ηταν λατρεια γιατι εβλεπα και την σειρα πιο μικρος…

Το πιο πιθανό είναι πως κάποια στιγμή θα γίνουν επαναληπτικές προβολές σε μερικές από τις ταινίες του.

Dead,απο Robert Altman δες ‘‘Long Goodbye’’ και ‘‘McCabe & Mrs. Miller’’.
Εχει οντως κανει πολλες και διαφορετικες ταινιες και καποιες δεν βλεπονται,π.χ ‘‘Pret A Porter’’,’‘Popye’’.
Ενταξει,ποιος θεωρει τωρα μεγαλη ταινια το ‘‘Gosford Park’’?Εμενα με πηρε ο υπνος…

:stuck_out_tongue:
εγω το Γκοσφορντ Παρκ το θεωρω απο τις καλυτερες του
οπως και το Ποπαη απο τις ιδιοφυεστερες μεταφορες κομικ στην οθονη

Δεν ξέρω για Ποπάη, αλλά το Αντιρίξ και Συμφωνίξ ήταν κορυφή!

Ποιος εβαλε στη λιστα το υπερτατο clerks?Θα πεσουν πεςφα:p:p

Λιγα για το μικρο[οχι στα κιλα] θεουλη Kevin Smith.

Πες τα.-