ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2012 ΛΟΝΔΙΝΟ

εγώ ξέρω! σήμερα ένα παιδί απο δουλεία μου έλεγε ότι σπουδάζε μαζί της και ότι μετά απο ότι έγινε έχει κλείσει φεισμπουκ και δεν απαντά στα τηλ γιατί φοβάται μην την απελάσουν :lol:

ήταν μέρος της τελετής και είχε πάσο απλά ο ρόλος της δεν ήταν να παρελαύνει :roll:

χαχαχαχαχα.βρέθηκε!

καλά και δεν βρέθηκε ενας να πει, ρε παιδια. απο εδώ ήταν.
επίσης αυτή , τι χαρά την πήρε? είπε θα παρελάσω και το έκανε ετσι απλά?!

yolo mothafuckerz

δωσ’του πονο ρε γκιωνη!!!

Παιδια, επειδη μεχρι τωρα μονο χθες εκατσα να δω βολλευ και μπασκετακι, μηπως ξερετε που μπορω να βρω τι δειχνει στην τιβι?

http://www.sport24.gr/TvProgram/Olympics/

πονο πρέπει να δώσουμε σε αυτόν που κανονίζει την ροή στην κρατική τηλεόραση.!!! τι απόφαση πήρε στο ταιμ αουτ λίγο πριν το τέλος του 6ου σετ?!! σφαλιάρες και κλωτσιές

+1
Όταν έβλεπα τον Μάρα στο μονόζυγο έβαλε διαφημίσεις με το που τελείωσε πριν δείξει την βαθμολογία του
Σίγουρα με την πτώση δεν είχε ελπίδα για πρόκριση αλλά το όλο σκηνικό μου φάνηκε τελείως μαλακία
"Ντάξει, αφού έπεσε στα @@ μας, δώσε διαφημίσεις"
[-X

κριμα,αξιζε να περασει ο γκιωνης

[B]Ακραία ρατσιστική επίθεση μέσω twitter[/B]

Από το σπίτι του θα δει τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων ο Ελβετός ποδοσφαιριστής Μισέλ Μοργκανέλα ύστερα από ρατσιστικό σχόλιό του στο twitter. Μετά το παιχνίδι κόντρα στη Νότια Κορέα, ο 23χρονος μπακ εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση χαρακτηρίζοντάς τους Κορεάτες «διανοητικά καθυστερημένους ηλίθιους»?

Ο Μοργκανέλα είχε πολλές αψιμαχίες με τους αντιπάλους του κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά το τέλος του, ξεσπάθωσε εναντίον τους στο διαδίκτυο.

«Θέλω να δείρω όλους τους Νοτιοκορεάτες. Είναι διανοητικά καθυστερημένοι ηλίθιοι», ήταν το σχόλιο του ποδοσφαιριστή, το οποίο μετά το σάλο που προκλήθηκε, διαγράφηκε από το λογαριασμό του.

Όπως γνωρίζουμε καλά, όμως και στην Ελλάδα μετά την υπόθεση της Βούλας Παπαχρήστου, από τη στιγμή που κάτι ανεβαίνει στο internet, δεν χάνεται ποτέ. Πολλοί χρήστες πήραν screenshot τα οποία καίνε τον Μοργκανέλα.

Στη συνέχεια, ζήτησε συγγνώμη (ξανά μέσω twitter), όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να τον κρατήσει στο Λονδίνο.

Η ανακοίνωση της αποπομπής του έγινε από τον αρχηγό της Ολυμπιακής Ομάδας της Ελβετίας, Τζιάν Τζίλι.

ετσι

φασισμος στον φασισμο

Αυτες της Ρωσιας στο μπιτς βολλευ πού στο διαολο προπονουνταν ολο το χρονο?

στις παραλιες της σιβηριας

τεχνητη φαση προφανως εκτος κ αν πηγαν αλλου

Πολυ καλος τελικος στο συνθετο των ανδρων στη ρυθμικη γυμναστικη !

πολύ πρέζα (σ)το ίντερνετ

[B]Σύλληψη για το εμετικό tweet[/B]

Το Twitter εξακολουθεί να είναι στην ημερήσια διάταξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου για αρνητικούς λόγους. Ο Τομ Ντέιλι και ο παρτενέρ του, Πιτ Γουότερφιλντ, απέτυχαν να ανέβουν στο βάθρο στις συγχρονισμένες καταδύσεις και λίγη ώρα αργότερα, ο πρώτος έλαβε το εξής εμετικό σχόλιο: [B]«Απογοήτευσες το νεκρό πατέρα σου, ελπίζω να το ξέρεις αυτό»[/B]. Όπως έγινε γνωστό το πρωί, ένας 17χρονος Βρετανός συνελήφθη από τις αρχές για την αποστολή του σχολίου.

Ο πατέρας του 18χρονου αθλητή «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο χρόνο μετά από μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο. Πριν τους Αγώνες το προσωπικό δράμα του νεαρού έγινε γνωστό στα ΜΜΕ, με τον ίδιο να δηλώνει στο BBC: «Μου έδωσε όση έμπνευση χρειαζόμουν. Με την κατάκτηση ενός μεταλλίου, όλα όσα πέρασα θα αξίζουν τον κόπο. Το κάνω για τον πατέρα μου και τον εαυτό μου. Είναι όνειρό μου να λάβω μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο πατέρας μου ανέκαθεν με στήριζε. Θα είναι ξεχωριστό να καταφέρω κάτι γι? αυτόν», είχε πει ο Τομ Ντέιλι.

κανονικα θα πρεπει να αρχισουν να τρολαρουν ολοι οι ολυμπιονικες μαζι στο τουιτερ.

τοση μαλακια δε την περιμενα

[B]«Ύποπτος ο χρόνος της Σιγουέν Γε»[/B]

Ο απόηχος της εκπληκτικής επίδοσης της Σιγουέν Γε στα 400 μέτρα μεικτής ατομικής δεν λέει να κοπάσει, αφού μετά τα σχόλια θαυμασμού, έχουν αρχίσει οι αιχμές πως το χρυσό μετάλλιο και το παγκόσμιο ρεκόρ δεν ήταν απλά αποτέλεσμα? σκληρής προπόνησης και ταλέντου.

Ο Τζον Λέοναρντ, ένας από τους σημαντικότερους προπονητές κολύμβησης παγκοσμίως,αφήνει ξεκάθαρα υπόνοιες ότι οι 16χρονη Κινέζα ήταν ντοπαρισμένη: «Ο χρόνος που πέτυχε είναι απίστευτος και κυριολεκτώ. Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι μια αθλήτρια αυτής της ηλικίας μπορεί να κάνει μια τέτοια επίδοση».

Μάλιστα ο Αμερικανός τεχνικός είπε πως η κούρσα της Σιγουέν Γε τού ξύπνησε δυσάρεστες μνήμες από τους Ανατολικογερμανούς κολυμβητές καθώς και από την Ιρλανδή Μισέλ ντε Μπρούιν η οποία το 1996, ως Μισέλ Σμιθ τότε, κέρδισε 3 χρυσά μετάλλια και δύο χρόνια μετά τιμωρήθηκε με τετραετή αποκλεισμό για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία 100 μέτρα ελεύθερο η χρυσή, πια, ολυμπιονίκης, τα κολύμπησε σε 58,68 δευτερόλεπτα, χρόνος που είναι μόλις τρία εκατοστά περισσότερος από την αντίστοιχη επίδοση του Ράιαν Λόχτε, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος στους άνδρες στο ίδιο αγώνισμα?

[I][B]Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία 100 μέτρα ελεύθερο η χρυσή, πια, ολυμπιονίκης, τα κολύμπησε σε 58,68 δευτερόλεπτα, χρόνος που είναι μόλις τρία εκατοστά περισσότερος από την αντίστοιχη επίδοση του Ράιαν Λόχτε, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος στους άνδρες στο ίδιο αγώνισμα? [/B][/I]

Αυτό δεν γίνεται απλά.Και 16-χρονη…Ό,τι να’ναι.

Και ενα 15χρονο Λιθουανακι δεν πηρε χρυσο? :-k

Δεν ξερω τι λετε εσεις, παντως, μερικα πραγματα ειναι αξιωματα.

Δηλαδη πιο ευκολα θα καταστραφει ο κοσμος παρα η εθνικη ανδρων στο πολο

α. θα αποκτησει ενα ψυγμα τυχης
β. θα μαθει να μη χανει διοργανωσεις απο κακα ποσοστα στον παιχτη παραπανω
γ. θα παρει μια σωστη αποφαση στα κρισιμα λεπτα ενος ντερμπι

Κι ετσι μετα απο απειρα χρονια, σε ενα αθλημα που εχουμε παραδοσιακα καλες ομαδες, στερουμαστε μεγαλων επιτυχιων (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων και μιλωντας για ανδρες).

Μακαρι να διαψευστω και να παμε καλα φετος, γιατι ακομα ειναι αρχη.