ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ

:lol::lol::lol:, θα ανταλάζουμε και baby oil :stuck_out_tongue:

[I]Damned he who sits still and curse woe the dark but will do not a thing
to light the torch, to shed the light, for him the dark is all within
slowly across the sky the golden disc of life it tumbles on
the wheel of life and light, rebirth, the seasons, behold the wheel of sun[/I]

πω ρε διαολε ανατριχιλα πρωινιατικα, κολλαει και με τη μουντιλα… μπραβο ρε she wolf καιρο ειχα να ξεθαψω τα Nordlands…

[SPOILER]Valhalla the gods await me
Open wide thy gates embrace me.
Great hall of the battle slain
With sword in hand.
All those who stand on shore
Raise high your hands to bid a last
Farewell to the Viking land.
Death’s chilling wind blows through my hair
I’m now immortal, I am there
I take my place by Odin’s side
Eternal army in the sky.
I point my hatchet to the wind
I guard the gates and all within
Hear my sword sing, as I ride across the sky
Sworn by the sacred blood of Odin onward ride.
Valhalla the gods await me
Open wide thy gates embrace me.
Great hall of the battle slain
With sword in hand.
Behold the kingdom of the kings
Books of spells and magic rings
Endless knowledge, endless time
I scream the final battle cry.
[/SPOILER]

πείτε ότι θέλετε, αραδιάστε όσα επιχειρήματα θέλετε…η αλήθεια είναι μια και μόνο… 45 από αυτούς που ψηφισανε θα παμε στη Valhalla, τους υπόλοιπους δεν σας βλέπω καλά

οι υπολοιποι θα ζησουμε :stuck_out_tongue:

Τρομερό επιχείρημα η βαλχάλα ενάντια στη μπάντα που όρισε το viking metal :!:

Είναι δυο από τις αγαπημενες μου μπαντες.
Bathory ομως, γιατι ο quorthon ήταν αληθινός. Αυτα που πάει και κανει ο Δε-Μάης τώρα με τις συναυλιες και που μιλάει Ελληνικά/Τουρκικα/Σουαχίλι, που λεει διαρκως κλαπαρχιδιες (βέβαια παντα έλεγε) μου έβγαζε και μου βγάζει απίστευτη εμποριλα.

Οποτε Bathory. Χωρις να σημαίνει οτι οι Manowar δεν ειναι ΜΠΑΝΤΑΡΑ.

E ναι γιατί η μουσική κρίνεται από το τι θα πει ο Αρχηγός πάνω στη σκηνή και όχι ως μουσική καθαρά :roll: :roll:

επειδη διακρίνω την ειρωνία που τοσο πολύ σου αρέσει …
είναι η βαλχάλα επειχείρημα; εκτός και αν εσύ πιστεύεις στο ραγκναροκ οπότε οκ έχεις δίκιο, το επιχείρημα μου γύρισε μπουμεραγκ #-o
επίσης ως επιχείρημα θα αναφέρω και την μονομαχία με σπαθιά και τοξο στην οποία είναι σίγουρο πως οι οπαδοί των manowar θα κερδίσουν αφού έχουμε δει dvd με τον adams σε δράση
τώρα για διαγωνισμό με κνααρ μάλλον οι οπαδοι των bathory είναι σε καλύτερη μοίρα λόγω εντοπιότητας

κατα τα λοιπά … into glory ride (1983)

edit

τις αρχιδιές του demaio τις ξέρεις λόγω υπερέκθεσης όλα αυτα τα 30 χρόνια
μην ξεχνάς πως και ο quorthon έχει πει ένα κάρο μαλακίες σε συνεντεύξεις

Δυστυχώς επαναφέρω το θέμα με συνεντεύξεις quorthon. Διάβασε καμία και δες. Ψιλο-τα-ίδια είναι. Απλά ο ένας δε συνεχίζει για προφανείς λόγους.

Μπράβο τσινάσκι που απαντάς σοβαρά στον χαβαλέ που έκανα πάνω στον δικό σου χαβαλέ. :smiley:

Πιστεύω πάντως στο ράγκναροκ κλαμπ, γιατί εκεί θα κάνει dj set ο BEHERIT σήμερα.

Aαα τι ωραια. Good ol’ μεταλλοκαβγαδες. :stuck_out_tongue:

Λοιπον: ο Quorthon ήταν σαν τον Vikernes, δηλαδή οτι μαλακία ελεγε, την εννοουσε.-
Και δεν ειπα οτι ο Μαιο λέει παπαριες ενω ο άλλος ποτε. Ειπα οτι ο ενας εμπορεύετε, ο άλλος ηταν πιο αληθινός.

Φιλε Astaldo επισημανα οτι και οι 2 ειναι από τις αγαπημενες μου μπάντες και τις λατρεύω. Το νήμα το έκοψε ο Quorthon για το λόγο που ανεφερα γιατι δε μπορούσα να βρω άλλο διαχωριστικό.

Α: και την μεγαλυτερη ανατριχίλα. Odin’s hail [I]OOOODEEEEEEEEEEEEEEN[/I]

Επιτέλους μουσικά επιχειρήματα για το poll.

Έτσι κι αλλιώς λόγω avatar κατάλαβα προτίμηση :slight_smile:

μεα κουλπα

[SPOILER]έχουμε και προηγούμενα στα οικονομικοπολιτικά γαμώ και παρασύρθηκα :D[/SPOILER]

προλαβαίνεις ακόμη όμως να ασπαστείς την αλήθεια… η ψήφος σου θα παραμείνει εκεί ψηλά στο thread να σου θυμίζει τα σφάλματα της νιότης σου

Αλήθεια είναι πιο αληθινός επειδή δεν έκανε ποτέ live και δεν βγήκε από το σπίτι του; Είσαι σίγουρος ότι αν έκανε live δε θα έλεγε τις ίδιες μαλακίες;; :confused:

τωρα ρε συ δεν εχει νοημα να κρινουμε την καθε μπαντα τι θα εκανε ΑΝ το ενα και ΑΝ το αλλο, δεν το ξερει αυτο κανενας, μπορει να ελεγε τις τριπλασιες μαλακιες, μπορει και να μην εβγαζε τσιμουδια. το θεμα ειναι να κριθουν για αυτα που δημηουργησαν / αφησαν πισω τους… ειμαι bathory-κος (οριακα μεν, ειμαι δε), αλλα τρουθ μπι τολντ, οσον αφορα τα συναυλιακα, ο ψηλος ειναι 0 και οι Manowar ειναι 30 χρονια εμπειρια… αυτο ειναι fact, τωρα αν αυτο τον κανει πιο true η πιο false (προσπαθω να μιλησω την γλωσσα σας :stuck_out_tongue: ) ειναι αλλη υποθεση…

Σιγουρος δέν ειμαι για τίποτα. Κοιτάμε ομως το ποιόν και οχι το τι θα εκανε αν μπορούσε κτλ.
Κατά τη γνωμη μου, το λαιβ (πραγμα που οι Manowar οχι απλα εχουν, ΠΥΡΟΒΟΛΑΝΕ με χόβιτζερ) ειναι πιο πολύ φαση (απο την οπτικη του κοινου μιλάω) “να μαζευτούμε ολοι μας, να δούμε την αγαπημένη μας μπαντα, να τραγουδήσουμε όλοι τους στοιχους, να δούμε την μπανταρα να σπερνει και να θερίζει, να σπασουν οι λαιμοί μας από το κοπάνημα” αυτό ειναι καθαρό heavy metal, rock n’ roll, οπως θες πες το.

EPIC όμως, ειναι σπίτι σου, με καλο φιλο-φιλους, ποτά, τη μουσική δυνατά, και να ΝΙΩΣΕΙΣ. Οχι τοσο το “να περάσεις καλά” αλλά να ΝΙΩΣΕΙΣ.

Γνωμη μου πάντα.

σε αυτο θα διαφωνισω, δεν [I]νιωθεις[/I] μονο σπιτι σου… Manilla Road, Adramelch, Brocas Helm, μερικα μονο απο τα ονοματα που μας εκαναν να “επικησουμε” ζωντανα. και οχι μονο με την εννοια του χεντμπανκη, μπυρας κ κοπανηματος.

το στυλ των ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ μπαντων που αναφέρες, χωραει το λαιβ, το ζητάει μη σου πω…Αν έβλεπα Bathory λαιβ, παιζει και να ξενερωνα. Πως να αναπαράγεις την ατμοσφαιρα;

Και εγω σε λαιβ manowar στο “high overhead, they carry the dead, where the blood of my enemies lies” σηκωνα τα χερια και κοιτούσα τον ουρανό και ανατριχιαζα. Δεν ξερω πως να το πώ γαμώτο μου, οι Manowar και οι Brocas κτλ ειναι πιο epic in your face. Το ζητανε το λαιβ. Οι Bathory είναι τελειως άλλο.

πάντως η ψυχολογική εξέταση και το συμπέρασμα ότι ο βίκερνες και ο κουόρθον το νιώθουν ενώ ο ντεμάιος είναι εμπορικός ήταν όλα τα λεφτά :lol:

edit:
επίσης αυτό

να μαζευτούμε ολοι μας, να δούμε την αγαπημένη μας μπαντα, να τραγουδήσουμε όλοι τους στοιχους, να δούμε την μπανταρα να σπερνει και να θερίζει, να σπασουν οι λαιμοί μας από το κοπάνημα" αυτό ειναι καθαρό heavy metal, rock n’ roll, οπως θες πες το. EPIC όμως, ειναι σπίτι σου, με καλο φιλο-φιλους, ποτά, τη μουσική δυνατά, και να ΝΙΩΣΕΙΣ. Οχι τοσο το “να περάσεις καλά” αλλά να ΝΙΩΣΕΙΣ.

ειλικρινά το θεωρώ ΟΤΙ πιο άκυρο έχω ακούσει. υποθέτω ότι κι εσύ ο ίδιος αν σκεφτείς λίγο διαφορετικά και δεν ψάχνεις επιχειρήματα υπέρ του ψηλού θα το καταλάβεις.

Γνωμη σου, οπως και γνωμη μου. Το ακυρο ειναι σχετικο.