γενικά εγώ αυτά τα “το όραμα του μουσικού” και κάτι τέτοια τα ακούω βερεσέ. υπάρχουν πολύ πιο χειροπιαστοί λόγοι που κάποιος δεν πατάει στο σανίδι και δεν χρειάζεται όλοι οι από κάτω να προσπαθούμε να τον αγιοποιήσουμε ή να τον βαφτίσουμε οραματιστή ειδικά όταν με την εν γένει συμεπριφορά του δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία. οραματιστής και πιουρίστας είσαι ΚΑΙ στις συνεντεύξεις σου. όχι μόνο στο πως αντιμετωπίζεις τη συναυλιακή διαδικασία
αληθεια μαν.
νεροβραστοι ? στο Up the Hammers μας ειχαν διαλυσει… δεν γινεται να ακους το Dreams of a Jester ή το Eyes of Alabaster και να μην ανατριχιασεις… ειδικα στο σολο, δεν παιζει ουτε χεντμππανκη ουτε τιποτα, απλα κλεινεις ματια και νιωθεις…
θα μπορουσε και χωρις αρτια καταρτισμενους μουσικους…
Χμ… Μάλλον έχει να κάνει με τις συνθήκες, γιατί UTH, an club, πηχτρα κόσμος, σωστό κοινό, Ε είναι πιο εύκολο και λογικό να νιώσεις!!!
στο ΚΙΤ όντως έπασχαν αλλά γιά αυτό “φταίει” το νέο άλμπουμ. στο UTH ήταν όνειρο. όπως και την πρώτη φορά στο ΚΙΤ
Πριν καν πατησω το λινκ ημουν βεβαιος τι ειχες ποσταρει. :lol:
Τραμπ δεν ειναι και τοσο χαλια το αλμπουμ αν εννοεις αυτο… το ομοτιτλο πχ το θεωρω υμνο υμνων… ειδικα το σολο ειναι απιστευτο…
χάλια δεν είναι αλλά είναι προγκροκ
ε εχει αρκετα τετοιο υφος ναι, αν και κατι Broken History, Cluny Calls και αλλο ενα που δεν μουρχεται τωρα, ειναι μετσαλ κομματαρες… αλλα τα υπολοιπα οπως το’πες…
γιά το broken history μιλάς? ρε συ αυτό είναι δισκάρα. βγάλανε φέτος κιάλλο εντελώς προγκροκ
Δισκάρα είναι το Broken History ρε. Και σιγά μην είναι και Van Der Graaf Generator, άκου προγκρόκ. Απλά είναι πιο λυρικό σε σχέση με το πρώτο.
έντιτ
Ααααα για το φετινό λες ε; Λοιπόν αυτό το πήρα σήμερα γραμμή ότι έχει βγει, οπότε προφανώς δεν το έχω ακούσει. Αλλά θα το κάνω γιατί είναι Adramelch - απλά.
βγαλανε καινουριο ? τωρα το μαθαινω… λεω κ εγω, οκ πιο σοφτ απο το Irae Melanox σιγουρα, και μερικα κομματια ισως παραηταν “ατμοσφαιρικα” (οχι πληκτρα, το αλλο ατμοσφαιρικα/λυρικα λεω) για τα γουστα μου, αλλα οχι και προγκροκ ο δισκος… σημεια ΝΑΙ, αλλα συνολικα δεν θα τολεγα…
Η φωνη της αληθειας και της λογικης.-
Ειναι αδυνατον να διαβασω 42 σελιδες που θα γραφουν φανς των Manowar. αντεξα 2-3 παντως.
Οκ o Quorthon κωλογουσταρε Manowar το γνωριζουμε. Και τι θα πει αυτο? Τιποτα αγαπητοι.
Εγω ειμαι ελληνας ( με ελληνικο οδηγο ελληνισμου ). Αμα δω καναν Αγγλο να μου παιζει Νεκταριο Κοκκωνη στο κλαρινο θα πω “μπραβο μαγκια του”.
Αλλα αμα πιασω εγω το κλαρινο που καθε νοτα μου θυμιζει και διαφορετικο αντερο απο το κοκορετσι που σουβλιζα το πασχα, δε θα τα γ…αμησω ολα?
Ε λοιπον δεν μπορεις να κοντραρεις τους σκανδιναβους σε epic μουσικη κυριε μου . Οση γουνα και να βαλεις, οσο baby oil και να ριξεις πανω σου.
Ποσο μαλλον οταν εχεις τραγουδια που λενε “we wear leather, we wear spikes”, ΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ! Μουσικη παιζεις, δεν κανεις εμποριο ρουχων.
Ο ενας ηταν βικινγκ και οι αλλοι ναυαγοσωστες απο το baywatch. ΣΤΗΝ ΠΑΜΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ NA ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΙΝΤΙΑ ΣΑΣ
Ετσι ετσι.Και σιγουρα δε γραφεις τραγουδι για το hockey.Ε;
Kι οτι κωλογουσταρε ο Q Manowar το μονο σιγουρο που λεει ειναι οτι ηξερε απο επικ λαδι σε αντιθεση με σενα ρε παιδι μου.
(τιμια αποπειρα για φλειμιν παντως)
Ειδες τον Quorthon ποτε ντυμενο με στολη χοκευ?
Φυσικα και δεν ξερω απο Επικ. Τα καυλοσπυρα μου εφυγαν στο λυκειο και δε χρειαστηκε να το αναλυσω μεχρι τα 20 ++ (καποιοι φτασανε 40 και ακομα τα ιδια )
Δηλαδη το οτι ο Zappa γουσταρε Shaggs σημαινει οτι ηταν μπανταρα???
Επισης δεν ειπα οτι ο Quorthon ηταν πανεξυπνος. Πηρε καποια καλα στοιχεια απο αυτους τους σκουπιδιαρηδες και τα εκανε καλα κομματια.
gathering άντε αγόρι μου στα κλαρίνα και άσε εδώ να γίνει σωστή κουβέντα. Γιατί ΑΝ έκανες τον κόπο να διαβάσεις κανένα post θα έβλεπες περί τίνους πρόκειται!
Εγω τουλαχιστον το παραδεχομαι οτι γουσταρω κλαρινα, δεν τ’ακουω χαμηλοφωνα οπως οι σωστοι μεταλαδες. Τα βαζω τερμα και βαραω και μπαλωθιες.
Διαβασα αλλες 2 σελιδες. Συνολο 4. Παλι δεν πειστηκα…
Nice one.
Αναλογα.Αντεγραφε ο Zappa στιχους Shaggs;Κανα intro;
Κοιτα,γενικα τον Quorthon φημολογειται οτι δε τον εχω δει ουτε η μητερα του.Παντως μια φορα που τον ειδα σε μια πικ φοραγε κατι προβιες.
Σε προκαλω λοιπον να μου βρεις φωτογραφια De Maio που να κραταει τετοιο
Και εννοειται οτι αν δε ξες απο επικ,δε μπαινεις εδω μεσα μονο και μονο απο ευθιξια στους υπολοιπους που τιμαμε τα καυλοσπυρα μας.Μηπως εισαι στονερας;