μπραβο σου! …τι λες ρε ανθρωπε… οτι ναναι.
3 συνεχομενα ποστ και ενα επιχειρημα δεν διαβασα… λες και μονος σου οτι δεν ξερεις απο Επικ. τι ασχολεισαι λοιπον ?..
μπραβο σου! …τι λες ρε ανθρωπε… οτι ναναι.
3 συνεχομενα ποστ και ενα επιχειρημα δεν διαβασα… λες και μονος σου οτι δεν ξερεις απο Επικ. τι ασχολεισαι λοιπον ?..
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΤΣ ΜΠΙΟΥΚΑΝΟΝ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΕΜΑΓΙΟ!!!
Οσο για τις αντιγραφες… Σιγα τις στιχαρες και τη μουσικαρα ρε παιδι μου, το feeling ειναι ολο το θεμα. Εμενα ο μπουζουκτσης μπασιστας δε με πειθει και οσο σκληρος κι αν μου λεει οτι ειναι. Οσα τουρ κι αν κανει για να πηδηξει, παλι δε θα με πεισει.
Ε ενταξει. Αλλο προβια και αλλο λατεξ
report
Σταματα βρε να γκρινιαζεις, για σενα το κανω
ελα πάρε και ένα report από μένα για να μη μας γαμάς το τοπικ
Δε σας γαμησα καθολου το τοπικ, τη γνωμη μου εγραψα, αλλο αμα σας τσουζει επειδη ειστε μανογουορακια…
Στο σοβαρο τωρα, αμα δε δεχεσαι την ειρωνεια ως κριτικη εισαι καραγκιοζης. Εσυ μου ειπες να παω στα κλαρινα. Εγω ετσι την κανω την κριτικη μου, αμα δε τη δεχεσαι στ’@@ μου.
Δυνατό τρόλινγκ, εγκρίνω.
Αν η μόνη κριτική που μπορείς να κάνεις είναι μέσω ειρωνείας στα @@ να την ακούσουμε. Το να μας χαρακτηρίσεις καραγκιόζηδες επίσης πολύ γλυκό από μέρους σου.
Άντε τώρα αλλού.
Σιγουρα… Θελει και λιγο μυαλο για το σκεφτεις… Για πες ρε κουκλε, που σε χαρακτηρισα καραγκιοζη και παρεξηγηθηκες? Να σου παρω παγωτο? Θα σου περασει?
άντε mods
Ο,τι γραφεται που να επεκτεινει τα του ποστ 335 να ξερετε οτι απλα θα προσθεσει δουλεια στους mods οποτε δειξτε λιγο φορουμικη συνειδηση.
Οποιος εχει αντιρρησεις να ερθει στους Primordial(που ειναι επηρεασμενοι απο Μπαθορι που ειναι επηρεασμενοι απο Μανογουορ)που λογικα θα βρισκετε ο φλειμερ και να τις παιξουν με την ησυχια τους,μακρια απο ιερα τοπικς:!: Ετσι για να προμοταρω και το λαιβ.
(αμα επαιζε λιγο καινοτομο τρολιν θα το αφηνα αλλα ειναι μια απ τα ιδια:()
1000?
6982 ποστ και ακομα δεν εχεις μαθει να δεχεσαι τη γνωμη του αλλου χωρις να λογοκρινεις. τοσο καραγκιοζης εισαι.
επισης, μπορεις να συνεχισεις να αναλυεις τις επιρροες. Ειμαι σιγουρος θα φτασεις στον ανθρωπο των σπηλαιων που βαραγε την πετρα πανω στο βραχο.
Report για το ασχετο μηνυμα
δειχνω τα αρχιδια μου υποτιμητικα
report για τον ασχετο user
Επειδή η βλακεία είναι ανίκητη δηλώνω πως έχασα.
Η αληθεια ειναι εσυ το χαωσες το thread, γλειφτη των mods
Ναι πρεπει να σε κερδισε και να σε πηρε μαζι της χρονια τωρα.
επιτελους εμαθε το μουλτικουοτ ο τυροκομος
Οοοοοοοοοο τι του ειπε!