σκασαν και οι friends για το support τωρα:!:
Ημουν σιγουρος για αυτη την απαντηση. Δεν προκειται να ασχοληθω και πολυ. Παω να ακουσω το πανκ μου εγω, δεν ξερω απο καλα λαδια ετσι κ αλλιως…
“ειμαι ο pumpkin, με ταπωσαν και τωρα παρακαλω να μπαναρουν τον υπαιτιο”
(και μιας και εμαθα το edit ) “Αφου κλαιω για το ταπωμα, αρχιζω να κοροιδευω για τις γνωσεις του αλλου πανω στα φορουμ”
σωστος συμφορουμιτης αναμφιβολα
Η αληθεια ειναι οτι αυτο το ‘‘γλυφτης των mods’’ δυσκολα ξεπερνιεται.
Μιτσαριξ δεν υπαρχει θεμα,να περνα η ωρα.Απλα τωρα που θα πας σ’αυτα τα πανκ δε μαζευεις και τον κολλητο;
ποναει η αληθεια μον αμουρ.
Δεν ειναι κολλητος. Ενας γνωστος ειναι, με τον οποιο χορευουμε καμια φορα σε πανκ συναυλιες πανω απο αφισες μανοβαρ. Τιποτα το ιδιαιτερο…
Καλες μπυρες. Ακουστε καινουριο Converge ε!
Εγω δε μπορω να ακουσω Κονβερτζ γιατι μου χουν μεινει κατι καβλοσπυρα ακομα.Αλλα θα το πω σε κατι μεγαλους φιλους που εχω που τα ακουνε αυτα.Ειστε ωραιοι και μπραβο που χορευετε γιατι πλεον τα παιδια της ηλικιας μας ειναι μουχλες και καθονται με το ποτο τους σε μια γωνια.
Είναι η ιδέα μου ή πρέπει να κλειδώσει το θρεντ???
Γαμηθηκε και ψοφησε…
Αραχτε μωρε,θα ερθουν οι mods και θα σβηστουν οσα πρεπει.
Όχι ρε χαλάρωσε, άκου να κλειδωθεί το θρεντ. Έγραψε ο άλλος ό,τι ήταν να γράψει και τώρα έφυγε και μας άφησε ήσυχους, όλα κομπλέ.
εγω μια χαρα τα εγραψα και ακομα εδω ειμαι. οι υπολοιποι δεν τα δεχονται και κλαινε.
Πόσο μαλάκες είναι ορισμένοι στο ροκινγκ…
Ρε σε καταλάβαμε, you made your point, τί συνεχίζεις να ποστάρεις χωρίς να λες τίποτα; Άντε φύγε λέμε.
Κι εγώ ήθελα να το γράψω αυτό :!:
να μη με κατηγορουσες για να μην σου απαντουσα.
Θα σε βρούμε στους πραημόρντιαλ να σε σαπίσουμε ρε αρχίδι.
ΛΟΛ
“Εσύ το ξεκίνησεεεεεεεεες”
θα ειμαι διπλα στον μιτσαριξ (αν τα καταφερω γιατι μπορει να μην ειμαι αθηνα) μονο να το κανετε ψιλοβασανισμο φαση και μεσα σε κομματι, να μπω στο κλιμα.
ωχου μια ζωη οτι θελετε διαβαζετε εσεις οι κνιτες. εννοουσα να μην κλαιγεσαι που ειμαι ακομα εδω αφου με κατηγορεις.
Δε θα μας πεις εσυ ρε τρώγλε πώς θα το κάνουμε :!:
ξεχασα. δεν εχω ουτε 100 ποστς…