Ναι… Συνέχισε λίγο ακόμα να γαμας το θρεντ κ θα τα αποκτήσεις!!!
Ντάξει ε, έχω δει εδώ μέσα επίμονα τρολλς, αλλά αυτό εδώ παίζει να τα ξεπερνάει όλα.
Αφού θες τόσο πολύ να έχεις τον τελευταίο λόγο φιλαράκι so be it, ας περιμένουμε απλά να έρθει κάνας μοντ να καθαρίσει το θρεντ, τόσα ριπόρτς έχουμε κάνει, δε θα πάνε χαμένα.
Κλασσικός ρουφιάνος:!:
απο τοτε που βγηκε αυτη η μοδα με τα τρολλς δεν μπορουμε εμεις οι ειρωνες να πουμε την αποψη μας. για να μιλησω σοβαρα παντως, εσενα σε εχω κοψει τι μαλακας εισαι απο το ποντιουμ, δε χρειαζεται να μου το αποδεικνυεις κι εδω.
φιλος πηρες 4 ποντους. με το σπαθί σου δεν λεω
εχεις αλλη μια ευκαιρία, else μας αφήνεις
θενκγιου
offtopic: Παιδιά πώς γίνεται να του κάνω κι εγώ report του τρολλά; Γίνεται καλή κουβέντα εδώ μέσα και είναι κρίμα να χαλάει έτσι ή ακόμα χειρότερα να κλειδωθεί το θέμα.
54 posts, wow.
Συνεχίζουμε εκεί που 'χαμε μείνει.
Σβηστηκε και το αρχικο μου ποστ? Τι εγινε τσακωθηκα με τους καλους πελατες και σου γκρινιαξαν?
Φοβηθηκες μη δε φας γλυψιμο στο επομενο λαιβ η μηπως δε σου στειλουν χρονια πολλα στα γενεθλια σου?
Τραβα χωσου στο μουνι της μανας σου και ψοφα απο ασφυξια freedomofrock σε παρακαλω πολυ
Συγχαρητήρια αδερφέ.
classy :lol:
print screen…done!
τι έχασα ρε παιδιά και καταλήξαμε εκεί??
εριξα σκανδιναβικη πουτσα σε αμερικανικα κωλαρακια και παρεξηγηθηκαν οι οπαδοι τους!!
να υποθέσω ότι εκτός από ετοιμόλογος και ,προφανέστατα, άνθρωπος με πολύ αυξημένο δείκτη iq είσαι αντιστοίχως άγριος και κακός?
και πληρωνω και τους φορους μου και οδηγω υβριδικο αμαξι !
οκ, πες με κότα, αλλά εγώ δε μπλέκω με τέτοιους ανθρώπους [-X
κοτα!
σιγά μη μπλέξω με τύπο που έχει υβριδικό αμάξι, ψάξε αλλού για μαλάκες μεγάλε:!:
μην γραψτε τιποτα! πάω να φέρω ποπ κορν!