Μιαμ

Ετσι!!αυτα ειναι !!Οχι Βεφα και μ@λ@κιες…

Αντε καλέ…τιβι και μπούρδες…ναι ellanor πεινάω πάλι…
Και ναι με καφρίλες…πάντα με καφρίλες…και ποδιά!!!

Θα έλεγα τώρα τι διαστροφική σκέψη πέρασε απο το μυαλό μου, που είπες ποδιά, αλλά τέλος πάντων… :stuck_out_tongue:

Θέλουμε κι άλλες συνταγές, ε.

όχι να πεις!!!we re all FOR perversion!!

:lol: :lol: Xαχα!!Είναι τόσο στανταρ οι φαντασιωσεις των ανδρών που εμπλέκουν ποδιές και μαγείρεμα…:stuck_out_tongue: Οι καφρίλες δε μου πολυ κολλάνε…:-k

Tρώω σαν κτήνος σχεδον ότι βρώ μπροστά μου, αλλά πέρα από ένα μικρό σκεμπεδάκι το οποίο δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου, δεν μου φαίνεται.:smiley: :smiley: :smiley:

Kι εγω ενα μικρο σκεμπεδακι εχω.Σε σχεση με τον Κρονο μικρο ειναι.Εμενα μου φαινεται γιατι ειμαι κοντος για τα κιλα μου :stuck_out_tongue:

Τι είναι σκεμπεδάκι?? :-s

Μμμμ… πολυ νοστημη η συνταγη ειδικα στο σημειο με τις μπριζολες…ς φτιαχνω κι εγω ετσι…

ον τοπικ: εγω ειμαι το μπεεεε της παρεας…

εγω παντως σαν κτηνος… ετσι εξηγουνται και τα λιγα κιλα παραπανω που εχω…

η κοιλιά και το στομάχι, κυρίως όταν θέλουμε να τονίσουμε ότι είναι πλαδαρά και προτεταμένα: Έκανε σκεμπέ από το πολύ φαΐ. || στομάχι σφαγμένου ζώου από το οποίο παρασκευάζεται πατσάς. [τουρκ. işkembe -ς με αποβ. του αρχικού άτ. φω

Και γω 65 κιλα ειμαι. Εχω ομως καλο μεταβολισμο.

Να τρωω ξερω. Να μαγειρευω οχι. :expressionless: Επαθα καταθλιψη. :expressionless: Γεια. :expressionless:

Πρεπει να μαθεις γιατι αν δεν μαγειρεψεις τι θα φας…
ολο απ εξω??? οκ σε πειλαζω…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μια καθολου, μια σαν κτηνος…

Τρώω σαν άνθρωπος πιστεύω.
Περνάω περιόδους που δε τρώω σχεδόν καθόλου, και άλλες που ξεσκίζομαι.
Το ρεκόρ είναι:

-Ένα μπωλ κρεατόσουπα
-Ένα πιάτο γίγαντες με λουκάνικα
-Ένα μεγάλο κομμάτι γαλακτομπούρεκο

Διάλειμμα

-Αρνάκι φρικασέ

Διάλειμμα

-2 πιτόγυρα

Διάλειμμα

-2 πιτόγυρα (αγκαίν)

Στομαχι, κοιλια…
Γενικοτερα οταν φουσκωνει παραπανω απο το κανονικο!:smiley:

Το ‘‘δε βερυ μπεστ οβ’’ το χα κανει το Πασχα που μας περασε. Από το μεσημέρι ως το βράδυ εφαγα 5 φουλ γευματα με αρνια και ιστοριες γι’ αγριους. Συν ενα κολατσιο με γλυκισματα (αν θυμαμαι καλα). Μου λεγαν ολοι οτι θα παθω τπτ. Τετοια λαιμαργια δε με ειχε ξαναπιασει. :expressionless:

Έλα ρε???Υπερβόλα:lol: …Το πιο ακραίο pour moi ξύπνησα ένα πρωί και πεινούσα σα γουρούνι οπότε έφαγα 2 κρουσαν κ μια τυρόπιτα με΄1lt milko…Περιτό να πώ οτι μέχρι το βράδυ ήμουν ανάσκελα…:lol:

Λοιπον,εγω τρωω παρα πολυ αρκει να μαρεσει το φαγητο.

Δηλαδη καθε φορα που τρωω πιτσα ειμαι αναμεσα σε 1.5-2 πιτσες

Αχ αχ αυτά δεν είναι τπτ…έχω κάνει εγώ λουκούλεια γεύματα…χμμ ελπίζω και της Παρασκευής να είναι ένα από αυτά…
Σλούρπ…
Επίσης while we re on the subject…ποιός ψήνεται να αρχίσει να δοκιμάζει διεθνή κουζίνα??