Τάβλι ή Σκάκι;

Πες τα! Με ξεφτιλίσανε σήμερα! :stuck_out_tongue:

Ε ταβλι δαγκωτο. Δεν λεω, γουσταρω σκακι, θελει στρατηγικη και θα κατσω να παιξω. Αλλα ο κλασσικος συνδυασμος ταβλι + καλοκαιρι + καφες - και ενιοτε παραλια - (οχι δεν καπνιζω!) ειναι αχτυπητος και σε κραταει καθηλωμενο ωρες μερικες φορες. Αρα ταβλακι it is!

Το σκάκι απαιτεί μία πνευματική καθαρότητα και συγκέντρωση σκέψης, πράγματα που έχω απωλέσει εδώ και πολλά χρόνια!
Τάβλι λοιπόν, που το λατρεύω, αλλά έχω απίστευτη γκίνια με τα ζάρια - μπορεί να βγάλω ολόκληρή παρτίδα πόρτες με ασσόδυα:?

πλάκα πλάκα, τώρα που είδα και την τρίτη επιλογή, μία ωραία παρτιδούλα χαρτιά πάντως λέει πολύ :Ρ

• άπειρο σε όλα :D:D

ταβλι

απεναντι σε εμπειρο ελληνα του χτυπησα πεντε και του εκανα εξαπορτο

Τάβλι! Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης!!!

Για όποιον έχει f/b παραδίδω μαθήματα μέσω dod8)

χαχαχαχχαχαχααχαχα! πότε θα ξανα παίξουμε?? :p:p

Τάβλι χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Γιατί θέλω να χαλαρώνω στη σχολή,γιατί θέλω να χώνω τα γαμωσταυρίδια για το κωλόζαρο και να κοπανάω και τα πούλια, γιατί γουστάρω όταν ξεκινάω με 4-5 διπλές σερί στις πόρτες να μου το κλείνουν στη μάπα από τη τσαντίλα, γιατί μπορεί να ρίξεις με κλειστά μάτια και να φέρεις διπλή, γιατί μπορεί τελικά να λιώσεις για ώρες και να σαχλαμαρίζεις με τον άλλο. Άσε που το παιχνίδι περνά σε άλλη διάσταση όταν υπάρχει και κερκίδα κυρίως στη σχολή :wink:

τάβλι, αλλά πλέον δεν παίζω γιατί μου τη σπάει που όλοι την έχουν δει εμπειρία στο άθλημα

[B]Τάβλι ή σκάκι ?

Τσάι ή φραπεδοπούλα ?

70’ς ή 80’ς ?[/B]

αυτά τα ερωτήματα πάντοτε θα με κυνηγάνε … :-k

Κουραμπιέδες ή Μελομακάρονα?

Συμφωνω μ αυτο :wink:

Σκακι δε μ εχει συγκινησει καθολου… Σιγα μην κατσω να παιξω ενα παιχνιδι και να σκεφτομαι:p

Πολυ ευκολα, αδερφε

Ταβλι, φραπα και 80 ιλα :stuck_out_tongue:

Σκάκι εννοείται!
Να σας πω την μαύρη αλήθεια από τάβλι δεν έχω ιδέα.Τίποτα όμως.Σκάκι κάτι κάνω

αλήτες μαλλιάδες μεταλλάδες :stuck_out_tongue:

Και τα δύο. Μικρός έπαιζα πολύ σκάκι, τώρα σπάνια.

Τώρα είμαι μεγάλος φαν πλακωτό και πόρτες στο τάβλι αν και δεν έχω την ευκαιρία να παίζω συχνά.

Εννοείται τάβλι, το σκάκι πάντα το βαριόμουν. Φεύγα, πλακωτό, πόρτες με αυτή τη σειρά παίζονται

Εντελώς ανάποδα, πόρτες-πλακωτό-φεύγα το ξέρω εγώ.

1 Like

Μόνο ασσόδυο.

Και blitzkrieg.

Τι ασσόδυο ρε, σιγά μην παίξουμε και βατραχάκια :stuck_out_tongue:

Τι είναι το blitzkrieg?

1 Like