Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Κατσε να παει ο αδερφος σου να παρακολουθησει μαθημα για πρωτη φορα στο τριτο ετος και θα δεις αν συμβαινουν :stuck_out_tongue:

1 Like

Έριξα μια σιέστα σήμερα… είδα και όνειρο που είχε ως εξής: γίνεται λέει ένα επιστημονικό πείραμα για να εξοντωθούν τα κουνούπια της περιοχής με ένα ειδικό σουπερ-μηχάνημα, οπότε σε μια πανηγυρική εκδήλωση το βάζουν μπρος, αυτό εκπέμπει μια ακτινοβολία στην ατμόσφαιρα και εξοντώνονται όλα τα κουνούπια που υπάρχουν εκείνη την ώρα. Μετά από λίγη ώρα αρχίζουν να μεταναστεύουν όλα τα πτηνά που τρέφονταν και με κουνούπια, και στην αμέσως επόμενη φάση όλοι οι άνθρωποι είναι καλυμένοι με διάφορα έντομα και κουνούπια (επανεμφανίστηκαν; ), επειδή δεν βρίσκουν εχθρούς πια. Και πάλι από την αρχή…

Μια φορά είπα να ξαπλώσω…

2 Likes

Σε ξαναφέρνω πίσω :stuck_out_tongue:

Δεν το εξήγησα σωστά, θυμάστε στην αρχή της πανδημίας που πέσανε τα επίπεδα εκπομπών διοξειδίου? Κάτι τέτοιο εννοώ, δηλαδή ξέρουμε πως η γρίπη είναι πρόβλημα κάθε χρόνο παγκοσμίως. Το να την “εξαλείψεις” σε ένα χρόνο όταν είναι σε τόσο μεγάλα νούμερα, δε φέρνει νέα “προβλήματα”? Ρε παιδί μου πολύ χαζά και λάθος, δε θα μπορούσε να δώσει χώρο σε κάποιον άλλον ιό να αναπτυχθεί που λόγω της γρίπης τα προηγούμενα χρόνια δεν μπορούσε?

πω ρε πστ μεσημεριατικα

Επειδή έχω πάνω από χρόνο να επισκεφτώ το φόρουμ, δεν υπάρχει πλέον death metal thread?

Ευχαριστώ. Χθες δεν μου το έβγαλε στην αναζήτηση. Περίεργο.

και πως να βαρεθεις με τετοια ντραμερουκλα και κομματαρα… :slightly_smiling_face:

4 Likes

Πόσο τυχερός είμαι που ζω στην Ελλάδα. Εκεί που πίστευα ότι οδεύω στο να χαρακτηριστώ μεσήλικας, έμαθα -ευτυχώς- ότι είμαι απλά ένας ημι-πιτσιρικάς (sic). Συνεπώς, δεν κινδυνεύω να βρεθώ και στο νοσοκομείο με “συμπτώματα εγκεφαλικού”. Ανακούφιση…

Γιατί είσαι 45 χρονών;

Όχι. 36. Ημι-πιτσιρικάς, πέρα για πέρα!

Α επειδή είπες για μεσήλικας. Εντάξει έχεις ακόμα.

Ο ορισμος του μεσηλικα :stuck_out_tongue:

1 Like

36 δεν είσαι μεσήλικας ρε!

1 Like

Και στα 40 με 45 πάλι στην κατηγορία των πιτσιρικάδων θα ενταχθούμε, όπως φαίνεται!

1 Like

Βαριέμαι είναι το τοπικ οπότε ας πω κι εγώ μια ιστορία.

Οταν ήμουνα 30 είχαμε πάει με ένα φίλο συνομήλικο για μπάσκετ. Στο γήπεδο βρήκαμε αλλά 2-3 άτομα ο ένας εκ των οποίων συνέχεια γκρινιαζε συνέχεια πως πονάνε γόνατα μέση δεν έχει αντοχές γέρασε και όλα αυτά.

Για κάποιο λόγο είχε υποθέσει πως εμείς είμασταν 25αρηδες ή κάτι τέτοιο οπότε συνέχιζε τη γκρίνια μετά από κάθε καλάθι που έτρωγε η ομάδα του.

Με τα πολλά (και επειδή δεν έδειχνε ιδιαίτερα μεγάλος) τον ρωτάμε πόσων χρονών είναι που γκρινιαζει πως γέρασε. Και μας λέει 31. Εμείς αρχίζουμε να γελάμε και να του λέμε νταξει ρε φιλαράκι δεν είσαι και τόσο μεγάλος κτλ. Μας ρωτάει εμείς πόσο είμαστε και του λέμε 30. Συνειδητοποιωντας λοιπόν πως γκρινιαζε πως γέρασε σε… συνομηλίκους πετάει τη θεϊκή ατάκα:

“Καλά, του χρόνου θα δείτε”

10 Likes

Νομίζω ότι βρήκα το άλλο μου μισό.^^ :joy:

2 Likes

Όχι με μένα θα βγεις ραντεβού όταν ανοίξουν τα μαγαζιά !!

3 Likes

Πόσο χρονών είσαι; :stuck_out_tongue:

1 Like

Είμαι ημι-πιτσιρικάς κι εγώ.

3 Likes