Τι ακούτε από σκυλάδικα? (Αφήστε τις ντροπές...)

Δεν εχω παει ποτε! :slight_smile:

Έχω πάει μια φορά και ορκίστηκα ότι δεν θα ξαναπάω όσο έχω τη δυνατότητα. Είναι απο τα πράγματα που δεν αντέχω, σκέτος πονοκέφαλος για εμένα.

μια από τα ίδια με τους από πάνω … [-X [-X [-X [-X

http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Metallica

ειμουν σιγουρος πως θα ανεφερες τα blues…ειμουν σιγουρος!!
δεν ειναι το ιδιο.κ τα blues ειναι ομοια αλλα εκει παιζουν ρολο κ αλλα.κυριως η μουσικη.οι κιθαιστες…ο ηχος τα σολος,οι φρασεις…

στα ελληνικα δεν ειναι ετσι.

raistlin…δεν εχω ξαναδιαβασειο κατι τοσο ΜΗ αστειο…μολις μου ρουφηξε το χιουμορ μου ολο κ τωρα ειμαι μιζερος…και αισθανομαι κ πιο χαζος… ευχαριστω…

Σιχαίνομαι τα σκυλάδιακα όσο τίποτα άλλο.
Έχω πάει δύο φορές με παρέες που γούσταραν και δεν μπορούσα να το αποφύγω χωρίς να παρεξηγηθώ. Πέρασα χάλια και ας ήταν και κάποια καλά παιδιά στην παρέα.
Φοβάμαι πως έτσι και πάω και τρίτη φορά θα εγκαταλείψω οριστικά την Ελλάδα και θα φύγω “πολιτιστικός πρόσφυγας” :stuck_out_tongue:

Χριστοδουλόπουλος είναι αιώνιο :respect:
Χαχαχαχαχα! Χωρίς πλάκα τώρα, αν γουστάρει η παρέα να πάει σκυλάδικο (πράγμα απίθανο) δεν έχω πρόβλημα να ακολουθήσω. Τελευταία φορά που μου έτυχε κάτι τέτοιο ήταν το καλοκαίρι με ξαδέρφια και τα συναφή, οπότε δεν μπορούσα να το αποφύγω. Δεν μπορώ να πω, μετά απο μισό μπουκάλι τζόνυ μια χαρά πέρασα…χαχαχαχα!

camelspotter αυτό είναι το θέμα.το φρικιπαίδεια δεν έχει αστεία άρθρα…έχει ΚΑΜΜΕΝΑ !

Λιγα για το φρικηπαίδεια εεεε!Αλλωστε εκει υπαρχει το αρθρο για τον αντρα!8)

Η πρωτη κασσέτα που είχα γράψει ποτέ ήταν στην πέμπτη ή έκτη δημοτικού, και ήταν ένας δίσκος του χριστοδουλοπουλα. Ένα τραγούδι θυμάμαι που έλεγε κάτι για μια χαροκαμμένη μάνα που είχε χάσει τον γιο της. Οι στίχοι ήταν μες στην μιζέρια, σχεδόν doom. Η μουσική τέρμα βαριά. Ίσως για αυτό η επόμενη κασσέτα μου να ήταν το ομώνυμο των Sabbath. Συμπερασμα: Χρισοτδουλόπουλος => Metal.
Παιδιά, αλήθεια λέω.

Αν και δεν θυμάμαι αν έχω απαντήσει στο τόπικ, να πω ότι αν και στο σπίτι ακούω σκυλάδικα μόνο όταν βάζει μουσική ο αδερφός μου (χααχα), καμμιά φορά τυχαίνει να συχνάζω σε τέτοια μέρη λόγω παρέας. Εντάξει, δεν έπαθα και τίποτα ως τώρα. Αλλά έχει πολύ πλάκα που φοράνε όλοι τα ίδια ρούχα. Επίσης, έχω να καταγγείλω τον ρατσισμό στην τεκίλα σε τέτοιου είδους μαγαζιά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το whiskey είναι τόσο must. Πάντως πριν κάνα δυο χρόνια δούλευε ένας φίλος στην Χρύσπα / Τσαλίκη / και τον άλλον που λέει “Ήταν η ζωή μου κολαση και την έκανες απόλαυση” και πήγαινα συχνά γιατί μπαίναμε / πίναμε / ξαναπίναμε τζάμπα.

Εντάξει, για cult καταστάσεις τύπου πανηγύρι το καλοκαίρι θα μιλήσω άλλη φορά. Μάρτυρας μου η Φένια.

:lol: :lol: :lol: :lol:

δεν ακουω καθολου σκυλαδικα , ενταξει εχω παει 4-5 φορες σε μαγαζι αλλα πιστεψε με ηταν αναγκαστικοτατο , εχω 2 χρονια να παω . ενταξει χαβαλες ειναι αν εχεις ατομα ιδιων γουστων με σενα κανεις πολυ κεφι, πινεις πινεις κανεις βλακειες , πινεις ξαναπινεις…
:wink:

Διαβασα ολο το thread κ εχω παι8ανει στα γελια , καλα οι πιο πολλοι το παιζουν ιστορια “εμεις δν ακουμε τετοιες μαλακιες ,αλλα μονο rock και metal” και εκτος αυτου ειναι τραγικοι γιατι απο οτι καταλαβα κρινουν κατι χωρις να το εχουν ακουσει(το καταλαβα απο τις γνωσεις τους γυρω απο τα λαικα) , ακουστε και αμα δεν σας αρεσει ok . Δεν 3ερω αλλα το 8εωρω βλακεια να ακους ενα ειδος(στυλ) μουσικης μονο .
Υ.Γ. δεν 8α μπλε3ετε με κανα τρελο λαικο γκομενακι 8α σας πω εγω μετα “απα3 και κουνη8ει λιγο στον ηχο του γαβ γαβ 8α τα πουμε μετα” :stuck_out_tongue:

αντικειμενικά,τα σκυλάδικα δεν πρέπει καν να θεωρούντε μουσική…

λαθος συμπερασματα εβγαλες φιλε μου.το οτι δεν δικαιολογουμε το να ακουει κανεις αυτη τη μουσικη δε βγαζει συμπερασμα οτι ειμαστε κλειστομυαλοι στη μουσικη κ ακουμε μονο ενα ειδος…αυτο θελησες να το δεις εσυ ετσι.

οσο για τη γκομενα…ρε φιλε…αν βρεις σωστη γκομενα, που σε ξερει, σε καταλαβαινει κ σε σεβεται, δε θα σε τραβηξει σε τετοια μερη.

αλλο που πιστευω οτι τα λαικα γκομενακια ειναι αλλου, κ δεν πολυκολλανε με εναλακτικης μουσικης τυπους.

+1000

Χμμμμμ για πες μου ομως ποσοι απο εδω μεσα εχουν κατσει να ακουσουν dance,pop,rnb ή hip hop χωρις να ειναι προκατιλημενοι (αν βεβαια εχουν κατσει να ακουσουν σοβαρα τπτ απο αυτα τα ειδη )? Δεν ειναι ολα χαλια μερικα α3ιζουν . Τωρα να λεει καποιος την γνωμη του χωρις να δικιολογει μου φενεται πως δεν 3ερει και τα λεει στην τυχη.
Οσο για τις κοπελες διαφωνω, ολα ειναι στο μυαλο του κα8ενως (ειδες που ειστε κολημενοι :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )
Τα λεω ολα αυτα επειδη τα τελευταια 3 χρονια εχω φαει κολημα με την rock και ακουω σαν ζομπι,παλια ακουγα πολλα και διαφορα.
Ειμαι σιγουρος πως ελαχιστοι εως κανενας 8α συμφωνησουν μαζι μου αλλα δεν πειραζει.8)

+1111111

δηλαδη εσυ πιστευεις οτι σε εναν ανθρωπο μπορει να αρεσουν το ιδιο ολα τα ειδη μουσικης
εγω δεν το πιστευω
εκτος αν μιλαμε για ατομα του “ακουω απο ολα”
γιατι αμα μπεις πχ στο ροκ\μεταλ,εχει τοσο πολυ ψαξιμο να κανεις,που δεν σου μενει χρονος να ψαχτεις αλλου!

και στην περιπτωση των σκυλαδικων (περα του οτι τα χω φαει με το κουταλι : ακουει η αδερφη μου,και στη διαρκεια του γυμνασιου\λυκειου εβγαινα “αναγκαστικα” σε τετοια μαγαζια)
δηλαδη επειδη εμενα δεν μου αρεσει ενα “μωρο μου σορυ,εχω βρει καλυτερο αγορι” ή ενα “δεν ειμαι γκευσα,σου το ανελυσα” παει να πει οτι ειμαι κολλημενος και κλειστομυαλος??
νταξει δεν αφοριζουμε τα παντα
αλλα περα απο τη στιχουργια,πρεπει να σου κανει κλικ και η μουσικη
δηλαδη ενας που δεν γουσταρει κιθαρες,το καλυτερο κομματι (μουσικα και στιχουργικα) απο μεταλ να του βαλεις,θα του φανει αδιαφορο!!

για τις κοπελες που λες
εισαι μικρος ακομα
οταν μεγαλωσεις θα δεις
οταν θα δουλευεις σαν σκυλι ολη τη βδομαδα και σου μενει ενα σαββατο για να βγεις να περασεις καλα
και η κοπελα σου θα θελει να βγει στα μπουζουκια να χωρεψει,να δω ποσο ωραια θα ναι τοτε!!

χαχαχαααχααχαααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχααχχα παντως ολα τα ειδη εχουν ψαξιμο ,απλα εινα καλο να σαι ανοιχτος σε νεα ερεθισματα(μουσικα

δεν νομίζω κάποιος που να ακούει μεταλ να κάτσει σοβαρά να ασοληθεί και να ψαχτεί με σκυλάδικα…