de ksero an exo ksanapantisi sto topic, sfakianakh akoyga paliotera kai goystara…
Ίσως είμαι λίγο οφφ τόπικ αλλά όσοι έχουν πάει φαντάροι θα με καταλάβουν.
Από τις καλύτερες αναμνήσεις μου είναι όταν φαντάρος στην Ξάνθη, μετά το σιωπητήριο, μαζευόμασταν μία παρέα στο μαγειρίο, με επικεφαλής έναν μάγειρα από τη Δράμα που είχε τα κλειδιά, και ανοίγαμε στη ζούλα καμιά (άθλια) κονσέρβα και ένα Haig ακούγαντας για ώρες Γονίδη και Στανίση ΜΟΝΟ! Α ρε Σήφη, τη ζωή μου μέσα, χαθήκαμε…
Από την ίδια περίοδο και για προσωπικούς λόγους που μάλλον δεν έχουν να κάνουν με την αντικειμενική αξία των τραγουδιών αυτών, μου έχουν μείνει ένα του Σφακιανάκη (“Πάρε με” ή κάτι τέτοιο) και ένα της Ζήνα (The warrior princess) που κάτι λέει για ομπρέλα αλλά δεν το θυμάμαι καλά…
Ακούω Μακρόπουλο:!:
Είναι βάρδος…ΧΑΧΑ
Μ αρεσει το 14:p
Τερλέγκας
Μαργαρίτης
Μπουγάς
Κωστόπουλος
Δασκουλίδης
:trombone: :band: :-({|=
τερλεγκας ρισπεσκτ
αντυπας
χριστοδουλοπουλος
και γονιδης
λεμε μανιτσα
.παιτερης μετα απο 15 μπουκαλια ουισκι :drunk:
Σφακιανακη ψηφιζω και εγω… το “Αγαπη τι δυσκολο πραγμα” ειναι απ’τις ΤΕΛΕΙΕΣ κομματαρες οπως και τα παλια του με τους αετους, το σωμα του etc.
Μ’αρεσει πολυ του Καραφωτη, το “Ειχα καποτε μια αγαπη”…
Τελειο!:roll:
Edit: Οπως επισης το “Αγγελε μου” του Πανου Ψαλτη!
Σορυ που θα σας τη σπασω:p αλλα δεν ακουω καθολου…Αλλα αυτο που δεν μπορω καθολου ειναι τα σκυλαδικα…και γενικως αυτος ο τροπος διασκεδασης(δλδ κλαμπακια κλπ)…εχω παει μονο μια φορα με το σχολειο κ ειχα κοντεψει να κοιμηθω(ξενερωτος ε?).βαριεμαι να αναλυω τους λογους τωρα:p …υπαρχουν παντως και ειναι μπολικοι…Και τελικα αν ειναι αναγκαστικα να ακουσω κατι τετοιο σιγουρα θα ακουσω κατι πιο ποπ οπως ταμτα ας πουμε παρα εναν λαικο(πλουταρχος…ειναι?8) )…Παντως τη μαζοποιηση δεν την παω μια…
ντροπη θα ελεγα πως ειναι να ακουει κανεις σκυλαδικα…εστω κ για πλακα.
μουσικη χωρις βαθος,νοημα κ ουσια…που την εγραψε ενας χοντρος τυπος στο pc με λογια μονο για γκομενες…
κ βασικα κυριως η μουσικη…δηλ ελεος…θα ακουγατε ποτε ενα μαπα,τρισαθλιο reagge,black,death,hip hop,pop κομματι επειδη ειχε ωραιουσ στιχους??
ναι…
επειδη εσυ εισαι στενομυαλος και καλα αναρχοροκας δεν σημαινει πως ολα τα υπολοιπα ειναι υποδεεστερα…
ποτε μην συμπεριφερθεις στον κατωτερο σου με καλοσυνη και ανθρωπια, προσπαθησε καλυτερα να καταλαβεις οτι απλα δεν υπαρχει κατωτερος σου!
και αν ειναι emo?
Σε αλλον αναφερεσαι το ξερω.Αλλα επειδη και εγω το ιδιο απαντησα δεν θεωρω τον εαυτο μου κλειστομυαλο επειδη δεν ακουω σκυλαδικα:lol: …ΗΜΑΡΤΟΝ…Να ανοιγουμε τους οριζοντες μας ειπαμε…Δεν εχω προβλημα με αυτους που ακουνε σκυλαδικα ουτε με τα σκυλαδικα(εχουν γινει η κουλτουρα του ελληνα:-s ) αλλα μεχρις ενος σημειου…
Τα ΠΑΝΤΑ!!! Γεννηθηκα για να ακουω σκυλοτραγουδα!!! Λατρευω Πετρελη που ειναι ο πρωτος που επαιξε Dog Metal!!! :respect: :bow2:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εμενα παλι μ’αρεσει τρελα ο Καρρας!!!
Ειναι σαν να ακουω brutal death! Καλη φαση!
οντως
ημαρτον παιδια
για σκυλαδικα μιλαμε (δεν μιλαμε για ολοκληρη την ελληνικη μουσικη)
και γω δεν τα ακουω,γιατι δεν μαρεσουνε
τι παει να πει οτι οποιος δεν τα γουσταρει ειναι κλειστομυαλος??
δηλαδη βρισκεις κατι καλο στα σκυλαδικα? Kostis???
που ολα ειναι το ιδιο πραγμα που γραφτηκε το 50?? γιατι ρε φιλε? επειδη το ακνουνε ολοι? επειδη το κανουν αυτοι το κανουμε κ εμεις?? κ που ειναι η πλακα???
δηλ λες αυτοι στο “laiking.gr” να εχουν τοπικ… τι ακουτε απο μεταλ??(αφηστε τις ντροπες…)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ε καλα δεν ακουει καποιος σκυλαδικα επιδη το ακουνε ολοι…
εγω παντως θα πηγαινε ευχαριστως σε σκυλαδικο, αν το ηθελε η παρεα μου, στην οποια δεν ακουει κανεις μεταλ. αυτο ομως δε σημαινει πως θεωρω το σκυλαδικο μουσικη γαι υψηλη διανοηση , απλα ενα μεσο για να περασεις καλα 8)
αυτο για μενα ειναι μεγα λαθος
ενα μεσο για να περασεις καλα ειναι και να ξενοπηδας.αν εχεις σχεση,θα το κανες?
δεν ειναι και το ιδιο :lol: :lol: .Τελοσπαντων εγω ελεγα πvς οταν μια παρεα στο συνολο της θελει σκυλαδικα δεν μpορω να το παιξω σνομπ και να μν παω, δεν ακουνε ολοι στην παρεα tool
Κάτι σαν τα μπλουζ των 60ς που δεν έχουν εξελιχθεί μέχρι σήμερα?
Και επειδή το κάνουν όλοι, αν εμάς μας αρέσει θα πρέπει να μη το κάνουμε για να δείξουμε ότι δεν είμαστε οι “όλοι” ?
Και αν έχουν, μπορώ να σου πω τι θα λένε οι περισσότεροι.
“Δεν τα ακούω αυτά τα πράγματα. Πολύ ντάπα ντούπα και όλοι προσπαθούν να το παίξουν κάτι που δεν είναι. Και καλά σκληροί τυποί που είναι επαναστάτες. Έλεος! Βέβαια μερικά από τα παλιά είναι ωραία”
Το 80% αυτό λένε. Και? Ποιο το νόημα?