Τι ακούτε από σκυλάδικα? (Αφήστε τις ντροπές...)

Ουτε το αντιστροφο.Βασικα αναλογα…
Να περασεις απο κανα Χατζηγιαννη σε τιποτα Him,Evanescence και να αρχισεις σιγα σιγα να μπαινεις στη rock-metal γινεται(ξερω πολλες περιπτωσεις).Να κατσει να ακουσει ο σκληροπυρηνικος fan του Γονιδη oμως εστω και απο περιεργεια rock-metal δε γινεται με τη καμια:lol: .Εντωμεταξυ αν παρατηρησετε οι περισσοτεροι που κραζουν τη metal την εχουν συνδεδεμενη στανταρ με Cannibal Corpse φαση μονο:lol: Μερικες κλασσικες αττακες κλασικου σκυλά: “Τι ειναι αυτα ρε?κινηση κεφαλιου σα καθυστηρεμενο και καλα κοροιδευτηκα,συγκρινονται αυτοι με το Νοτη?” “Καλα τετοια βαζεις στη γκομενα?” και αλλα:lol: :lol:

ξερω ομως σκληροπυρηνικους του μεταλ που ακουν γονιδη

Ε τοτε δεν ειναι σκληροπυρηνικοι του metal:lol: Ακουνε ομως για χαβαλε η κανονικα?Δηλαδη εχουν αγορασει και cd του?:-s

http://www.youtube.com/watch?v=2pTs0nsLX0s :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

ε κανονικα υποθετω

χαχαχααχαχαχαχααχαχα

ερχεται νυχτα κι ειιιμαι μονος… τιποτα δεεεν με εενδιαφεεερει…εγω ακομα τη ζηταααωω και εκεινη λεει δεν μεε ξεερει
και με πιανουν τα…:drunk:

παντως πιστευω οι περισσοτεροι που ακουν σκυλαδικα απο συνηθεια το κανουν και επειδη αυτη ειναι η μουσικη που εμαθαν απο μικροι και προβαλλεται απο ολα τα μμε. το πως πρεπει να εισαι λιγο ανησυχος πνευματικα για να ψαχτεις στα ροκ/μεταλ νομιζω ειναι αληθεια, αλλα οταν φτανεις σε σημειο να απορριπτεις τα παντα εκτος απο το ροκ, χωρις μαλιστα να τα εχεις ακουσει τοτε απλα εισαι ξεροκεφαλος

http://www.youtube.com/watch?v=zRVvat_qSYg μα ποσο καλυτερα ακοθγεται :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol3: :lol3: :bow2: :bow2:

Παλι τα ιδια…Το update μας απο listeners ενος μονο ειδους σε πιο πολλα θα γινει μεσω τοων σκυλαδικων δηλαδη…:roll: …Ας πουμε αλλη μουσικη δεν υπαρχει…Η μηπως πρεπει να το κανουμε επεθδη αυτο υπαρχει στη ‘‘παραλια’’ και μαζευει γκομενακια?:roll:

ΥΓ.Πλλα αγγλικα χρησιμοποιησα…επαθα ψιλοδυσλεξια ξαφνικα:D

Κατερίνα Στανίση :drunk:

Σε διαβεβαιώνω πως ούτε εγώ ούτε ο Camelspotter είμαστε “κολλημένοι μεταλάδες” -κάθε άλλο 8) -και όποιος είναι λίγο καιρό στο φόρουμ και έχει διαβάσει και άλλα ποστ μας το καταλαβαίνει έυκολα αυτό.
Παρ΄ολα αυτά έχουμε την άποψη που έχουμε για τα σκυλάδικα. Το πρόβλημα με τα σκυλάδικα είναι πως είναι στο σύνολο τους “αγοραία” και για αυτό δεν ασχολούμαι. Μιλάω για σκυλάδικα, όχι για λαϊκά, έτσι; Έχω γνωρίσει προσωπικά μουσικούς που πάιζουν στα σκυλάδικα για το μεροκάματο και μου λένε πως τα σιχαίνονται. Δεν θα βρείς σε άλλο “είδος μουσικής” τέτοια αποστροφή για αυτό από τους "μισθοφόρους"μουσικούς που το πάιζουν.
Επίσης έχω ακούσει άνθρωπο που “συνθέτει” σκυλάδικα να απολογείται σε παρέα μουσικών που του την έλεγαν για αυτά που γράφει λέγοντας “τι να κάνω ρε παιδιά, αφού αυτά θέλουν να ακούν, αυτά γράφω για να κάνω σουξέ”

Κακά τα ψέματα δεν είναι η έλλειψη χρόνου ο κύριος λόγος που κάνει τον περισσότερο κόσμο που ακούει ροκ/μέταλ να μην ψάχνεται με άλλα είδη μουσικής και το ξέρουμε όλοι… :wink:

oχι απλα δεν πειραζει αλλα πιστευω πως επιβαλλεται κι ολας !!! ειναι θεος και φωναρα και πειτε οτι θελετε…

τι σχέση ένας τεράστιος λαϊκός τραγουδιστής με ντροπές ρε παιδιά?:slight_smile:

Ο Μητροπανος και τα σκυλαδικα που κολλανε μη τα παρω τωρα.

Πάνο Κιάμο.

κωστας καφασης΄΄γελα κυρα μου, επειδη ειναι εντελως old school

ενταξει…λαικα μπορει να ακουσω.δλδ καναν καζαντιδη.αλλα σκυλαδικα δεν τα αντεχω…κατι κιαμους και μακροπουλους μου ρχεται να τους βαρεσω!!!αλλα εχει πλακα να πας σε κανα μπουζουκι να ακουσεις και μια φορα…δε θα χαθει η μεταλ υποσταση σου…

http://www.youtube.com/watch?v=wgfoS9pgORY

“Φοβερή σαρκαστικοσουρεαλιστική ερμηνεία…”

χα χα χα χα.thanks μεγαλε μου εφτιαξες τη μερα.