Οι απαντησεις μου θα ειναι κοπυραϊτ μπλουζληκ!!!
Απο σκυλαδικα… [SIZE=“3”]ΚΑΝΕΝΑ!!![/SIZE]
Απο ρεμπετικα… [SIZE=“5”]ΟΛΑ!!![/SIZE]
Οι απαντησεις μου θα ειναι κοπυραϊτ μπλουζληκ!!!
Απο σκυλαδικα… [SIZE=“3”]ΚΑΝΕΝΑ!!![/SIZE]
Απο ρεμπετικα… [SIZE=“5”]ΟΛΑ!!![/SIZE]
= 1000000000000000000000000000000000
Ο Παρασκευας θεωρειται σκυλαδικο? :lol:
Σκυλάδικο με επιρροές από κλασικό ρόκ! :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:
ετσι!
μια παο τα ιδια! 8) :lol:
τελικα εκτος δεν ακους μονο floyd! ακους κ καλη μουσικη!:lol: :lol:
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΩ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΣΕ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ ΜΑΚΡΗ ΜΑΡΤΑΚΗ ΑΠΕΡΓΗ???
ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΙΑ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ???
ΔΙΑΝΟΟΥΜΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΘΑΥΜΑΣΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΩΣ ΛΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ???
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ
ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ? ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΕΝΟΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΚΑΔΕΣ
ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΩ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΟΙΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΠΑΝΟΣ ΛΟΙΖΟΣ ΜΟΥΤΣΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΤΙΜΩ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΣΑΚΝΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ
Έτσι ακριβώς!
Ετσι και το ακουσω αλλη μια φορα θα κανω φονο!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!:?
Σωστος!!!
Πραγματι… Εκτος απο ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ μουσικη (floyd), ακουω και καλη μουσικη… :lol: :lol:
Και βεβαια οχι!!! Alternative σκυλαδικο ειναι… Μη λεμε κι ο,τι θεμε… :lol: :lol:
Λοιπον:Ξυλουρη απλα :bow2: λογω καταγωγης και Παπαριζου απειδη ειναι θεα η κοπελια!!!LOL!
Ρε παιδια μην αναφερετε τον Ξυλουρη στο τοπικ που λεει για σκυλαδικα, μην προσβαλετε τον καλιτεχνη.
Σωστοοοοοστ!!!:lol: :lol: :lol:
ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
Βασικά μου αρέσει πολύ το Αχ κορίτσι μου (του Ρέμου νομίζω…)
Αυτή τη στιγμή με εκφράζει απόλυτα το “Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, μέσα σε μια φάση τραγικήηη…”
Πάνος Κιάμος:D
ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΤΑ ΚΟΥΜΑ ΜΕΡΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΛΩ ΥΠΕΥΘΥΝΩΣ…
Του Πλουταρχου ειναι αυτο.
:oops: :-- :dance:
ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΟΥ ΡΘΕΙ ΚΑΝΑ ΝΕΡΆΤΣΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Γ10 ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ…
ΑΚΟΥ ΚΙΑΜΟ
ΝΤΡΑΠΟΥ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ