Τι ακούτε από σκυλάδικα? (Αφήστε τις ντροπές...)

ΧΑΧΑ το ήξερα ότι κάποιος (κάποια στη συγκεκριμένη περίπτωση) θα έπεφτε στην παγίδα!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πλάκα κάνω, απλά δε θυμόμουν!!! Δεν είναι γαμάτο?? Ασε που μου θυμίζει τριήμερη!!!:smiley:

Kiamos kai Makropoulos re nouniaaaaaaaaaaa…:drunk:

Paaaare μου μια pipaaa …
Να κο4οωό τω tsigaroooo
Στίχοι με βαθύτατο νόημα va8ytato nohma:p :lol:

Μπουγά, Μελά και λοιπούς το είδους και …
Κρητικά λόγω καταγωγής!!!
Ώπα λέωωωωωωωωωωωω!!!

Ρε σύντεκνε, όχι και σκυλάδικα τα κρητικά!8O

Μόνο τα κλασικά Καζατζίδης Διονυσίου:respect: :respect: :respect:
(δεν είναι σκυλαδικα αλλά το αναφέρω)
και Τερζή

Πατριώτη μπερδεύτηκες!! Άσε για λίγο τη ρακί:lol: !!
Λέω πως ακούω σκυλάδικα του στυλ Μελά, Τερλέγκα, κλπ
και κρητικά!!:wink:
Άντε εβίβαααα!!!:smiley:

Το είπα επειδή ο τίτλος του thread είναι “Τι ακούτε από σκυλάδικα” Τη ρακί θα την αρχίσω αργότερα το βράδυ οπότε αντέχω ακόμα :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

MISO T SKILADIKA OPOS KAI TA POLI METAL BLACK TRAGOUDIA XOPIS NOTES.TA SILADIKA DISTIXOS EXOUN GEINEI TIS MODA ,DEN THA TA APODEXTO POTE EXALOU ANEIKO MONO STOPROGPESSIVE ROCK TON 60S KAI 7OS.LOIPON AKOU POILI ROCK KAO STO SPITIKAI STO MAXI MONON RADIO GOLD.KAI STOWEBN RADIOCAROLINE KAI SOUNDS OF 70S APO TON STEVE HARLEY TON COCNREY REBERL.KAI RED FM,LOIPAME OXI SKILADIKA KAI HIP HOP KAI RAP.OUTE JE’TAIM CARVELAS .KRIMAPOU IELINIKI MOUSIKI EXEI AUTIN TIN KATANTIA.GRACE.AKOMA LATREUO TIN KALI ELINILI MOUSIKI POU EXEI STAMATEISI:-k NA AGOUGETE POIA

Αν μπορείς μη γράφεις με greeklish και κεφαλαία. Κουράζουν στην ανάγνωση…

Το ίδιο ισχύει για όλους όσους γράφουν με greeklish :wink:

Pyx-Lax:p

Ειναι σκυλαδικα οι πυξ-λαξ??:-k

Συμφωνω, οι Πυξ Λαξ καταντησαν να ειναι σκυλαδικα με ροκ οργανα…

επειδή ντροπή είναι να το κάνεις κ να μην το λες κ να το παίζεις κ ινστρούκτουρας από πάνω, εγώ θα τα ξεράσω όλα.
βασικά, φέτος δεν έπαιξε πολύ μπουζούκι, αλλά πέρσι κυριολεκτικά πήγα παντού. μιλάμε για παντού. κ η πλάκα είναι οτι γούσταρα κιόλας.
δλδ, δε μπορώ να το καταλάβω αυτό. που είναι το κακό να βγαίνεις (οπουδήποτε είναι αυτό) με τους κολλητούς σου κ να μη γουστάρεις? κανείς δε λέει οτι πρόκειται περί μουσικής Τέχνης ή ψυχαγωγίας. εδώ μιλάμε για διασκέδαση, χαβαλέ, γούστα. αν κάποιος νομιζει οτι παραείναι σοβαρός (=σοβαροφανής), να του θυμίσω αρκετούς metalheads σε συναυλίες, που κάνουν τα άπειρα καραγκιοζιλίκια (συμπεριλαμβανομένου κ εμού). αλλά εδώ αλλάζει, σωστά? εδώ είναι άποψη, ενώ στα μπουζούκια έλλειψη άποψης…
το κακό είναι οτι οι metalheads θεωρούμε τους εαυτούς μας περισσότερο σοβαρούς, από οτι πρέπει.

+1000

Ο καθένας μπορεί να πηγαίνει ή να μην πηγαίνει στα μπουζούκια. Δικαίωμά του. Αλλά σε τίποτα το να μην πηγαίνει δεν τον κάνει πιο σοβαρό, ή πιο κατασταλαγμένο μουσικά.

Όταν είσαι λιώμα και ανεβαίνεις στην πίστα με την παρέα σου και κάνεις χαβαλέ είναι επίσης γαμάτο, αλλά εντελώς διαφορετικό από το να πας σε μια συναυλία και να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική.

Υπάρχει η διαφορά μεταξύ ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Ας μην ξεχνάμε ότι η διασκέδαση δεν είναι ντροπή. Ίσα-ίσα που έιναι απαραίτητη. (Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι όποιος δεν πάει σε μπουζούκια δε διασκεδάζει κιόλας, για να μην παρεξηγούμαστε)

Σε αυτο συμφωνω… Αν και τα αποφευγω ολα αυτα διοτι βαριεμαι παρα πολυ… Αλλα αν ειναι να παω πρεπει να πιο παρα πολυ…

ΑΚΟΥΓΑ ΠΑΛΙΑ ΝΟΤΗ! ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ!!! ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΗΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΜΕΡΗ!!!:? [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X

Είχα ένα φίλο που δούλευε σερβιτόρος στο Romeo, οπότε πηγαίναμε καθόμασταν στο τραπέζι και πίναμε τα κέρατα μας τζάμπα. Εμφανιζόταν ο Μακρής και μία γκόμενα που μου διαφεύγει το όνομα της.

Ούτε έγω βασικά έχω πρόβλημα να πηγαίνω σε οποιόδήποτε μέρος. Αρκεί να υπάρχει alcohol και καλή παρέα.

Πέρσι ο Νότης είχε στην αρχή ένα επικό σκηνικό, με concept Nostradamus και κάτι τύπους σαν τον Gandalf να περιφέρονται με φόντο μια υποβλητική μουσική… Όλα αυτά βέβαια πριν βγει

ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ???

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ???

ΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΤΖΑΝΗ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΗ???

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ