Τι ακούτε από σκυλάδικα? (Αφήστε τις ντροπές...)

Ρε συ Rock and Roses, δώσε μου ποτό και πάμε όπου θες. Νο problem. Μήπως καταλαβαίνω και τις διαφορές?

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΕΣΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ

ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ :smiley:

Ό,τι πεις. Δίδαξε με.

Η ψυχαγωγια δεν ειναι παντα διαφορετικη απο τη διασκεδαση… Καποιες φορες μπορει και να περιεχει την διασκεδαση… Παρτε παραδειγμα τους Monty Pythons… Σε πρωτη φαση διασκεδαζεις με αυτα που βλεπεις… Σε δευτερη φαση ψυχαγωγεισαι…

Τα σημερινα μπουζουκια, σορυ, αλλα επιτρεψτε μου να μην τα θεωρω ουτε διασκεδαση ουτε τιποτα… Ενα ματσο τυποι που αυτοαποκαλουνται “καλλιτεχνες” (χωρις να εχουν γραψει ουτε 5 νοτες στη σειρα) βγαινουν στην πιστα και μοιρολογανε για “αγαπες” για “προδοσιες” (στον ερωτα φυσικα) για “σεξ” (Κοκκινου rules!) κι απο κατω ενα κοινο (χλιδατο και καλα) να “ταυτιζεται” με τους υπεροχους αυτους στιχους να ριχνει ανευρες ζεμπεκιες… Και φυσικα, γκομενες (ξεκωλα) που αρχιζουν τα τσιφτετελια στα τραπεζια ωστε να μαζεψουν τα καθε λογης λιγουρια απο κατω για επιβεβαιαωθουν κι αυτες οι αμοιρες οτι “μετρανε” ως γυναικες…

Τα μπουζουκια στην Ελλαδα ειναι παραδοση… Ομως καποτε ειχαν και ποιοτητα… Και δεν εννοω μονο τα ρεμπετικα (που ηταν και σοβαρη, ψαγμενη μουσικη)… Γιατι για καθε Βαμβακαρη και Τσιτσανη που “ψυχαγωγουσαν” υπηρχε κι ενας Ζαμπετας κι ενας Καλδαρας που “διασκεδαζε”…

Τωρα υπαρχει ποιος? Ο Φοιβος? Ο Καρβελας? Ελεος δηλαδη…

Αν νομιζει κανεις οτι το παιζω σοβαρος και ψαγμενος κανει μεγαλο λαθος… Ειμαι τελειως ασοβαρο και ανωριμο ατομο… Αλλα σιγα μην δειξω τη μη-σοβαροτητα μου σε ενα μαγαζι που πρεπει να σκασω ενα πενηνταρι ευρω, να εχω “ευπρεπες” ντυσιμο και να ακουω τον/την καθε αταλαντο/-η (ενιοτε και με play-back) να μοιρολογει για την/τον ατιμη/-ο που τον προδωσε… Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω…

Ολα αυτα δεν σημαινουν οτι θεωρω “κατωτερο” η οτιδηποτε αλλο οποιον περναει καλα στα μπουζουκια… Ποιος ειμαι γω για να το κρινω αυτο αλλωστε, ασε που ο καθενας τη βρισκει οπως θελει… Αλλο που απο την πειρα μου εχω διαπιστωσει οτι με θαμωνες τετοιων μαγαζιων συνηθως δεν ταιριαζω και σε αλλα (πολυ σημαντικοτερα) πραγματα…

ΥΓ. Για του λογου το αληθες ακουστε το “Γενεθλια” απο Σφακιανακη, και αμεσως μετα το οριτζιναλ (απο Μπικακη αν δεν κανω λαθος) και κρινετε ποιος πιστευει αυτο που ερμηνευει και ποιος το κανει για τα φραγκα…

+100000000
Σε ρεμπετάδικα πάω συχνά και καραγουστάρω, ενώ τη βρίσκω κάποιες φορές ακούγοντας και στο σπίτι ρεμπέτικα. Αλλά καλύτερα να με πυροβολήσουν παρά να πάω σε σκυλάδικο.[-X

Υπάρχουν λαικά και ρεμπέτικα που τα ακούω χωρίς να ντρέπομαι καθόλου. “Το Δύχτι” για παράδειγμα το θεωρώ πιο ροκ και από τα ροκ τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ

Σκυλάδικα και γενικά μουσική της Ποσειδώνος όμως δεν ακούω. Το θεωρώ προσβολή για την νοημοσύνη μου

Τι πρέπει να ψηφίσω;

[SIZE=“4”]πες τα!!!:!: [/SIZE]

Νταξει…τα μπουζουκια με καλη παρεα ειναι καλα για μια φορα στα δυο χρονια…

Ποιος την έκανε αυτή τη μ@λ@κία?

Θα αναβω με τσιγαρα, θα σβηνω με ποτα
Τωρα που πηρα τη λαχταρα, σταχτη να γινουν ολα πιααααα!

-Αλεξιου- lol.Eχω κολλησει μ’αυτο τελευταια…:-s

Οχι και σκυλαδικο η Αλεξιου.#-o

Δημήτρης Σταρόβας rules!

Ρε παιδιά οι απαντήσεις σας είναι όπως οταν ρωτάνε κάποιοι
-Ποιο είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημά σου;
-Είμαι πολύ ειλικρινής και αυθόρμητος…

Μου αρεσε θυμαμαι περσι το “εχω πονεσει γι’αυτη” του κιαμου…

Καθαρα για προσωπικους λογους…

Respect στον Σταροβα!!! :bow: :respect:

ό,τι έχει μπουζούκι σκυλάδικο δεν είναι?:-k :-k

Δηλαδή ο Καζαντζίδης είναι σκυλλάς ???:-k [-X

Έχω και εγώ ένα μπουζούκι στην αποθήκη…
Είμαι σκυλάδικο??:-s :-k

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ. ΣΥΣΤΗΜΑ.-

Θ’ αστειευεσαι βεβαια…