ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ (ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ)

Δεν εβαλα τιποτα που να ντουμιζει αρκετα(που ειναι οι Scald κι οι Solstice μαλακα παμκιν), τιποτα που να πηγαινει προς το ακραιο(ξεχασε Primordial ο Μπακατσιας)και οχι μπαντες που εχουν 2μιση επικ κομματια η 1 δισκο που επικιζει μεσα σε καμια δεκαρια αλλους.Μεσες τιμες οσο γινεται για να μη χαθει το τοπι, ξερετε σεις.Eλληνικο εκπροσωπο δεν εβαλα γιατι οποιος πει οτι η αγαπημενη του επικ μεταλ μπαντα περα απο Bathory και Manowar ειναι ελληνικη, ειναι μεγαλος φιδεμπορας.Εξαλλου υπαρχει και ο mr. Tsamis.

Η μαχη των τριτοτεταρτων.

Υπαρχουν και κενες θεσεις στο πολ οποτε αμα σπασετε αρχιδια για μπαντα που δεν υπαρχει, θα υπαρχει η δυνατοτητα να προστεθει.ΜΗ το κανετε.Ξερω οτι συνηθως ο Μικρος Τελικος ειναι ξενερα αλλα κατα καιρους εχουν γινει καλα ματς.

Κάιουςς.

ειναι Κάιας* και οχι μανες πουστοπαιδο

μου φαίνεται περίεργο (μάλλον επειδή λόγω ηλικίας τους έμαθα σε άλλη φάση) που οι doom sword και οι slough feg βρίσκονται στο ίδιο πωλ με τους άλλους.

manilla road, omen, virgin steele, manowar, cirith ungol, warlord θα δένανε περισσότερο :p.

πολύ δύσκολη η ψήφος…

εύκολα μανίλλα. η ΑΕΚ του έπικ μέταλ!!

Ειμαι μεταξυ [B]DoomSword [/B]και [B]Virgin Steele[/B] !

Pumpkin γαμιεσαι ρε, γιατι μου βαζεις τετοια δυσκολα διλληματα ?

Και ναι ρε βλαμμενε, θα μπορουσα να πω [B]BattleroaR[/B], που ειναι το περιεργο ?

με τπτ Brocas και Domine αμα θες συγκρινονται αλλα δε θα τους βαλω στο ιδιο πολ με ανθρωπους που γραψαν Crown of Glory, Black Mass, Ninth Wave και τα ρεστα.Πατα ‘‘Αλλο’’ αμα ειναι:p

Οχι ποτε δεν μαρεσει να παταω την επιλογη αλλο. Δεν εχει νοημα.
Θα διαλεξω μεταξυ των 2 που ανεφερα.

Οπως ειπες καλο ειναι να αφαιρεθουν οι δυο τελευταιες επιλογες σου που αφορουν καποιο αλλο και να μπουν οι Domine και οι Brocas Helm που ειναι ηχηρα ονοματα.

edit: A σορρυ δεν το ειπες. Λαθος καταλαβα την προταση σου. Anyway ο,τι θελεις.

Μάλιστα… Εδώ είναι το ζουμί. Άντε να διαλέξεις. Ίιισως προς Όμεν αλλά δεν παίζει να ψηφίσω τώρα.

(Cirith όντως δεν έπρεπε να λείπουν, αλλά φαντάζομαι μπαίνουν αμυδρά στην κατηγορία Solstice)

Ε οι Μανίλλα είναι οι καλύτεροι. Δυσκολεύομαι though, αγαπάω Omen και έχω και μια αδυναμία στο άλλο το σγουρομάλλικο high-pitched αγόρι με τα σπαθιά. Θα το επεξεργαστώ…

^ Πιο προβλέψιμος την άλλη φορά. :lol:

Αφήνω όλους τους υπόλοιπους να κάνουν τη σούπερ έκπληξη του θρεντ λέγοντας Manilla και Warlord :!:

E οι Domine στη προτελευταια επιλογη ανηκουν.Αμα ηταν επρεπε να βαλω και Αdramelch και Domine και Quarterer γιατι ξερω τουλαχιστον εναν που θα τα ψηφιζε αυτα.Ο ενας το κανε ηδη.Αμα τωρα μια μπαντα που δεν ειναι στο πολλ προτιμηθει πανω απο 3-4, τη προσθετουμε και μεταφερουμε ψηφους.Μη μου αγχωνεστε.

Μη σου σου πω οτι θα βαζα πιο ευκολα τους Solstice του New Dark Age απο τους Ungol.Που και ποιοτικα δηλαδη ειναι 5 κλασεις πανω.

Δεν χρειάζεται να κάνει κανείς την έκπληξη, όταν ψάχνουμε τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ:!:

law of the jungle babeh

Ε λοιπον [B]DoomSword[/B] προς τιμην του thread-maker με τον οποιον εχουμε φωτογραφια μαζι με Deathmaster συνοδεια μπυρας. 8) :drunk: 8)

Ακριβώς. Hence, Άλλη Ιταλική.Ποια;

όχι και για πολύ ακόμα άμα συνεχίσεις έτσι.

Ωραίοι οι Cirith αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θεωρούνται epic metal, εντελώς 70ίλα η μουσική τους. Τέσπα, η ψήφος μου στους Manilla γιατί πρώτον Crystal Logic, Open The Gates, The Deluge και δεύτερον 14-10-2012 Κύτταρο 3 ασάλιωτες συγκινητικές ώρες αντρικού μέταλ… (για μένα θα έπρεπε να είναι στο κανονικό στην θέση των Μπάθορι και όχι στων ‘‘φτωχών’’)

Νικο εγω σοβαρα δε πιστευω οτι εχουν βγαλει κατι που να αγγιζει μεγαλεια Lamentations η New Dark Age και εχω ακουσει το μεγαλυτερο μερος του υλικου τους.Εκτος αν το λες επειδη συγκρινω ας πουμε ανομοια πραγματα.

=.=

Ενταξει ρε μλκ δεν ειναι φτωχοι , ειναι μεσαια στρωματα αλλα κι αυτοι προλεταριοι ξερω γω, οποτε.