Πιστευετε στο Θεο ή οχι?

εχω ριξει αρκετο γελιο :stuck_out_tongue: δεν μπορω σε μερικους να καταλαβω αν κανουν χαβαλε η μιλανε σοβαρα… αλλα either way αν πιστευετε οτι μπορετε να αλλαξετε/επηρεασετε καποιον απο δω…ε απλα ειστε ηλιθιοι 8) οτι γουσταρει ο καθενας…

[SPOILER][/SPOILER]

bromisteraki= ο αδερφος του nomisteraki?

damnation τι λεει φίλε για μένα πάει το trolling;
με νικνεημ καταρα669 θα μας κάνεις μαθήματα πίστης; διαβάζω απαολογητικούς, πατέρα Παισιο και πιστευω στην Ανάσταση του κυρίου εχοντας διαβάσει την Παλαιά και Κανιή διαθήκη οκτώ φορές (με διάφορους οδηγούς). Είμαι ανοιχτόμυαλος όμως, πιστευω στην μεταφορική έννοια των γραφών, πιστευω στην εξελικτική βιολογία (αλλωστε ο θεός έφτιαξε τον μηχανισμό, όπως και τον μεγάλο επιστήμονα) Δαρβίνο που την θεμελίωσε) και δεν έχω πρόβλημα με τους gay. Το αν αναφέρομαι στον Χριστό με τέτοιο τρόπο είναι που παραφέρθηκα γιατί έχω αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Συγχωρέστε με

Μπράβο σου που δεν έχεις πρόβλημα με τους gay, αλλά όταν γράφεις ότι έχεις αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με το Χριστό τι εννοείς; Ανταποκρίνεται;

:lol: :lol: :lol:

ε ρε…απλά σου λεει οτι ζητάει κατι από τον θεο και αυτός τις μισές φορές ανταποκρίνεται.οσο να πεις, κάτι είναι.
εγω παλι πιστεύω(και προσεύχομαι) στον βασιλη καραπιαλη.! και αυτός το ιδιο ποσοστό ανταπόκρισης έχει.! τις μισες φορές οταν του ζητάω κάτι πραγματοποιείται.!
ιδιο ποσοστό με τον θεο…
απλά εγώ διαλέγω καραπιαλη επειδή εχει παίξει με την φανέλα της αελ

Δεν δίνω μαθήματα ουτε καν πιστος είμαι με την στενή έννοια του όρου.Για άλλους λόγους στηρίζω ορθοδοξία (παράδοση,ήθη,έθιμα,τοπικιστικά χαρακτηριστικά,ιστορική συνέχεια του έθνους μετά την πτωση της αρχαίας ελληνικής θρησκείας,κοινωνικά μηνύματα κτλπ).Όταν μιλάμε για μεγάλες θρησκείες πρέπει να τις βλεπουμε σε βάθος χρόνου και να τις σχολιάζουμε συνολικά.Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο.trolling εννοώ που όποιος δεν είναι άθεος η αντίχριστος πρέπει ο κάθε τυχάρπαστος εδώ να τον δουλεύει και να τον ειρωνεύεται.Αυτό το θρεντ θα μπορούσε να εξελιχτεί σε πολύ ωραίο τόπο ανταλλαγής απόψεων αλλά με τους γνωστούς γνωστούς να γαμάνε την κουβέντα δεν γίνεται τίποτα.

Γάμησε τα! Εδώ δεν βρίσκεις Μιλκο που να μην είναι ληγμένο σε περίπτερο! #-o

Γενικά το Πάσχα είναι η χειρότερη μου γιορτή, από τη νηστεία μέχρι τα δημοτικά και τα αρνιά και προσπαθώ κάθε χρόνο να βρίσκομαι εκτός της χώρας!

:papas::bow2::lol3:

Για πες ρε Damnation, αυτή η αρχαία ελληνική θρησκεία έτσι από μόνη της “έπεσε”; Οι κάποιοι φανατισμένοι την έθεσαν ουσιαστικά εκτός νόμου καταστρέφοντας μηνμεία και έργα τέχνης που είχαν επιζήσει αιώνες, καταργώντας τους Ολυμπιακούς αγώνες κλπ.

Κατεβείτε στο κέντρο ρε τεμπελχανάδες!Όλα τα σουβλατζίδικα ανοιχτά είναι…:stuck_out_tongue:

Αυτό που λες μιουλ…Ότι έγιναν αυτά έγιναν και ειδικά επί Θεοδοσίου με τα γνωστά διατάγματα.Γιατί η άνοδος και οι πτώσεις θρησκειών έχουν πολύ αίμα και πολύ κράτος είναι τεράστιο θέμα.2 από αυτά είναι ότι η πίστη είναι κάτι πολύ προσωπικό άρα και πολύ ευαίσθητο και δεύτερον ότι οι μεγάλες θρησκείες συνοδεύονται απο μεγάλα ανοίγματα στις λαικές μάζες.Εννοείται οτι μετά παίζει ψυχολογία των μαζών,δημαγωγία κτλπ κτλπ.Γιαυτό σε αυτά τα θέματα χρειάζεται προσοχή από ολους μας.

Όχι ρε Mule.Το Πάσχα είναι η καλύτερη γιορτή,μόνο στα χωριά προφανώς,και ειδικά τα αρνιά κτλ είναι απίστευτη φάση.

Το μόνο σπαστικό είναι ότι έρχονται κάτι αναλφάβητα ζώα Αθηναίοι με τα τζιπ κτλ και κάθονται και κοιτάνε σαν χάνοι ενώ κάποιες φορές σε κοιτάζουν και με ένα βλέμμα γεμάτο “λύπη” και “μεγαλοψυχία” συνάμα,για τον κακομοίρη “χορικό” που κάθεται και σουβλίζει το αρνί!:lol::lol:
Ψόφο γενικά σε αυτούς.

Κατά τα άλλα,εδώ χάσαμε μάθημα επειδή πέθανε ο Χριστόδουλος,τι να λέμε τώρα

Εγώ αυτόν που σουβλίζει τον σέβομαι, θέλει τέχνη και έχω φίλους (Αθηναίους) που την κατέχουν καλά. Το αρνί δεν γουστάρω, είναι το χειρότερο και λιπαρότερο κρέας! Μόνο στην Κρήτη μου αρέσει κάπως όπως το φτιάχνουν “αντικρυστό”.

Ε εντάξει,μιλάμε για το έθιμο περισσότερο,άλλωστε ούτε και εγώ τρώω αρνί(εκτός από την Κυριακή του Πάσχα που με τζατζίκια κτλ γίνεται μάχη8))

Το κοκορετσάκι το τρώμε?

Για αυτό και το κάνεις λεμονάτο με πατάτες στην γάστρα, να λιώσει το λίπος και να το ρουφήξουν οι πατάτες \m/

Όχι άλλο [B]κάρβουνο[/B].

φιλε μισω το αρνι θανασιμα αλλα σουβλιζω κατσικακι κ ειναι απλως ανεπαναληπτο! ειδικα να το κοβεις με την χατζαρα που εχουμε πανω στη σουβλα ειναι σκετη ηδονη. χιλιαδες φορες πιο νοστιμο απο το αρνι που βρωμαει…

This topic is now about amnoerifia.

Stalker mode: Γράφεις σε όλα τα φλέγοντα θέματα, αλλά πότε δεν εκφέρεις άποψη σχετική.

Αμα βάλω καμιά αγγελία θα σε νοικιάσω για bumps.

Εχω απαντησει παλιοτερα ρε στουι, δεν εισαι σωστος stalker.