Πιστευετε στο Θεο ή οχι?

^ :lol:

δεν ξέρω αλλά με αυτή την φράση έκλαψα.

the haunted ακους? :-k

*σοσσυ για το πικαρισμα, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ.
(θα μπορούσα να πω οτι ο καραπιαλης made me do it αλλά πάει πολύ.)
να είμαστε καλά και ας πιστεύουμε σε οτι θέλουμε(ή και οχι)

μην αισθάνεσαι τύψεις ρε κρίμσον, τρολάρει κι αυτός. μόνο ο καρνέισον τα έλεγε σοβαρά για τη πίστη και τη αγάπη στον jesus:!:

ε μωρε και εσυ…δεν χρειάζεται να τρολαρει καποιος επειδή λεει κατι που είναι ακραίο για σένα.

συμφωνώ μαυτό που λες, αλλά ο τύπος όντως τρολάρει! τσέκαρε λίγο ρε συ τα ποστ του :wink:

το πρώτο του ήταν το “εγώ πιστεύω στον χριστούλη”
:stuck_out_tongue:

το χριστουλη είναι λόγο του πόσο κοντά είναι? :stuck_out_tongue:

Γελάω νευρικά με το τρολλάρισμα του Mule στους τροχονόμους

Πόσο οπιούχα μπορεί να είναι η θρησκεία για να ακούει ο άλλος “να το κάνεις”;;;;;;;
Απαπαπαπα…:lol:
Κατά τα άλλα:"Η ύπαρξη δυστυχίας στον κόσμο φαίνεται πως είναι αναντίρρητο γεγονός.Πρέπει λοιπόν να συμβαίνει ένα από τα τρία: είτε ο Θεός δε μπορεί να τη Κατά και αυτό σημαίνει ότι δεν είναι παντοδύναμος,είτε δε θέλει να τη σταματήσει,επομένως δεν είναι πανάγαθος,ή,τέλος,δεν έχει επίγνωση αυτής,κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι παντογνώστης."
Food for thought

:lol:
Αν μούτζωσες κανένα διαιτητή, άνετα θα μπορούσες να το πεις! :lol:

Εγώ πάντως τη λόμπα του στο 2-4 προσπάθησα σκληρά να τη μιμηθώ.

:thumbup: Έτσι!
Και μετά τον πανηγυρισμό με το “πελάτες μου” προς την κερκίδα των ανύπαρκτων!

:bow2: ακόμη και αν την έκανε με άλλη φανέλα.

*είδατε που τελικά μιλάμε για τον θεο?
**το βιντεο που ειδε ο μεσι και ειπε να γίνει ποδοσφαιριστής

και bonus ευρωπαικο γκολ.

μήπως ξέρει κανείς πόσο κόσμο ειχε η αελ σε αυτό το ματς, οεο?!(εκτος εδρας) :smiley:

Όταν έμανε μικρός πίστευα και έλεγα…

Λάγιος ο Θεός,
Λάγιος ισχυρός…

Αν και ο αληθινός Θεός είναι ο Φούνες.

Πωπω ρε 'σεις σε αυτό το 2-4 ήμουν μέσα,όντας μικρός Floydized.Με είχε πάρει ο πατήρ και είχαμε πάει και καθόμασταν μέσα στους Παναθηναϊκούς.

Πςςςς τι θυμήθηκα,με δούλευε ένας κύριος Παναθηναϊκός από πάνω καθώς είχα κασκόλ και τέτοια εγώ(:D),πριν γυρίσει το ματς.

Nταξ για λοκ το θρεντ.

Εντάξει, μπορείτε να νομίζετε οτι σας κοροιδευως και να μην πιάνετε την μεταφορική έννοια των όσων γράφω εδώ αλλά δεν πτοούμαι ιδιαίτερα. Εγώ και μονο εγώ γνωρίζω το μέγεθος και την ειλικρίνεια της πίστης μου.

Επειδή έχω καταλάβει πως οι περισσότεροι είστε άθρησκοι, θα ήθελα να μου πείτε γιατί δεν πιστεύετε σε μια ανώτερη δύναμη; Μόνο σοβαρά επιχειρήματα σας παρακαλώ. Δεν θελω να κοροιδεψω κανένα.

ουτε εδω νομιζω να θελει να κοροιδεψει καποιος εναν που πιστευει.η πιστη για μενα ειναι κατι καθαρα προσωπικο.αλλα επειδη ειπες αθρησκοι.ξερεις προφανως τι εγκληματα εχουν γινει και γινονται ακομα στο ονομα της θρησκειας ε?αυτο δεν αρκει?
και προφανως διαχωριζω τον αθρησκο απο τον αθεο.

Ισως η πιο σωστη ερωτηση να ειναι γιατι πιστευεις σε καποια ανωτερη δυναμη?
Οταν γεννιεμαι δεν βλεπω καποιον θεο, δεν ακουω καποιον θεο κλπ… Οποτε το “φυσιολογικο” θα ηταν να μην πιστευουμε σε κατι και να χρειαζομαστε καποιο επιχειρημα για το αντιθετο, εφ’οσον θα πιστευουμε σε κατι που δεν μπορουμε να “αποδειξουμε”.

Βεβαια για λογους αμαθειας πιστευω, το φυσιολογικο εχει αναστραφει. Δηλαδη ο ανθρωπος εχει φτασει στο σημειο να πιστευει σε κατι το μαγικο απλα και μονο γιατι δεν εχει καποιον αλλο τροπο να εξηγησει τα διαφορα φαινομενα γυρω του (ακομα).

Απαντωντας σου λοιπον σου λεω οτι δεν πιστευω σε ανωτερη δυναμη γιατι δεν εχω α) καποιον λογο που να με κανει να πιστεψω σε καποια ανωτερη δυναμη, και β) και πιο σημαντικο, καποια αναγκη να πιστεψω σε κατι τετοιο αφου εδω και τοσο καιρο νομιζω και μονος μου μια χαρα τα εχω καταφερει.

Your turn :stuck_out_tongue:

Edit: Σωστη η παρατηρηση του Midnight. Μπορεις να πιστευεις σε κατι ανωτερο και να μην το κανεις “θρησκεια”. Πιστη απο θρησκεια εχουν σημαντικη διαφορα.

2ο edit: Γελαω με ποστ damnation που λεει οτι ο πιστος μπορει να χωνεψει οτι υπαρχουν αθεοι ενω οι αθεοι δε μπορουν να χωνεψουν οτι υπαρχουν πιστοι…
Εισαι σοβαρος ρε boy? Το αντιθετο συμβαινει. Ισα ισα που οι αθεοι εχοντας μεγαλωσει σε μια θεοκρατουμενη κοινωνια ειναι συνηθισμενοι στους χριστιανους ασχετα με το αν τους πικαρουν. Γυρνα να πεις στην ιδια κοινωνια οτι εισαι αθεος να δεις πως θα πεσουν ολοι να σε φανε. Σατανα θα σε ανεβαζουν, δολοφονο θα σε κατεβαζουν. Μονο και μονο το τι προβλεπουν οι περισσοτερες θρησκειες για αυτους που ΤΟΛΜΟΥΝ να μην πιστευουν, φτανει για να μας δωσει μια εικονα.

εγω πιστευω οτι ο ανθρωπος εχει αυτη την αναγκη επειδη κατα βαση ειναι αδυναμος.και κυριως επειδη οσες ανακαλυψεις και κατακτησεις και αν εχει κανει,ποτε δεν θα καταφερει να λυσει το μυστηριο του θανατου.γιατι κακα τ ψεματα ολοι εχουμε χασει αγαπημενα προσωπα,και θελουμε να ελπιζουμε οτι οταν τελειωνει η ζωη δεν τελειωνουν και ολα.η ακομα χειροτερα οταν βλεπεις καποιον που αγαπας να φευγει,οσο δυνατος και να εισαι εχεις αναγκη απο καποιο στηριγμα.ανωτερη δυναμη φυσικα.