Καλύτερες κυκλοφορίες του 2007!

ΆΛλωστε ησουν μπροσά όταν άκουσα…μισή φορα τον κάθε δίσκο όπως λες ε?και ξέρεις…γατόνι…μέσα στα πράγματα είσαι :lol:

Εγώ δεν είπα ότι τα heavy power group είναι πρωτότυπα αλλά εσύ μας παρουσιάζεις τα ακραία group λες και είναι οι Θεοί…και σε ξαναρωταώ να μου απαντήσεις τι διαφορά έχει το τάδε μούγκρισμα των Incantaion ή το τάδε tapping στις πάνω χορδές των Hate Eternal ή αυτά που έκαναν οι Death κάποτε με ότι group έχει βγει εδώ και 5 χρόνια?Καμία…

όπως επίσης είναι πολύ εύκολο για τον καθένα να ξύνει 5 χορδές να ξεκουρδίζει το μπάσο τα μικρόφωνα αυτά που έκαναν πριν 25 χρόνια οι Bathory και οι Celtic Frost και να το παίζει κάφρος ή ο κάθε clown τύπου Ulver να πετάει 2-3 χαζοπιανάκια της σειράς και να θεωρείται πρωτοποριακός.Για έλα αγαπητέ Nihilist και παίξε τα θέματα των heavy/power group της σειράς όπως μας λες με καθαρό ήχο να δούε για πότε ξεγυμνώνεσαι.

Άκου εκεί τον κάθε αντογραφέα των Cannibal Corpse και άσε τους άσχετους να ακούμε heavy/power της σειράς.Οκ παλικάρι?

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω με ποια κριτήρια η φετινή μετριότητα των Porcupine Tree συμπεριλαμβάνεται στα καλύτερα album καθώς το album όπως και το προηγούενο είναι μετριότατο και κάθε σύγκριση με το In Absentia για παράδειγμα είναι καταδικαστική.

Morning fun, αυτά είναι!
Φίλε θες να πιστέψω ότι έχεις ακούσει τόσο καλά όλους αυτούς τους δίσκους για να εμπιστευτώ την κρίση σου?
Δεν πρόκειται να μπω σε αντιπαράθεση για το πιο είδος είναι καλύτερο γιατί δεν έχει νόημα ειδικά με άτομα σαν και σένα, αλλά πραγματικά εκτός από αστείος είσαι και ανενημέρωτος στο τι κυκλοφορεί.
Όπως και να έχει, αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ένα. Άλλο δεν γουστάρω/δεν αντέχω/ξερνάω (πες το όπως θες) με ένα ιδίωμα/γκρουπ και άλλο βγάζω σαβούρα ότι κυκλοφορεί ενώ εξ αρχής είμαι αρνητικά προδιατεθειμένος απέναντι του. Δεν έχει νόημα ρε παιδί μου αυτό που κάνεις δεν το βλέπεις?

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω με ποια κριτήρια η φετινή μετριότητα των Porcupine Tree συμπεριλαμβάνεται στα καλύτερα album καθώς το album όπως και το προηγούενο είναι μετριότατο και κάθε σύγκριση με το In Absentia για παράδειγμα είναι καταδικαστική.

Το ύφος σου εν γένει δεν το σχολιάζω, επειδή έχω την εντύπωση ότι είσαι παλιοσειρά. Αν είναι όντως έτσι, δεν βλέπω να βλέπεις φλεβάρη. Αν δεν είναι σόρυ κιόλας, αλλά το λένε όλοι.

Το album το άκουσες? Έστω μια φορά? Είδα τις επιλογές σου και είναι μέσα στην 80ήλα : πιστεύεις ότι ο ήχος των porcupine είναι κάτι που σου αρέσει κ σε εκφράζει? Ο Wilson δεν ξέρω τι παίρνει αλλά καταφέρνει για άλλη μια φορά να βγάλει κάτι τουλάχιστον ενδιαφέρον - μπορεί να υστερεί του in absentia, αλλά σίγουρα είναι μια ενδιαφέρουσα κυκλοφορία - επουδενί σαβούρα.

Επίσης

την δισκάρα του Bach, πέρα από τους 15 gunsολόγους, θα την ακούσει κανένας άλλος?

Άρα δηλαδή για να μου αρέσει κάτι πρέπει να σκέφτομαι και σε πόσους άλλους θα αρέσει ε?
Αυτά που λεγμαε και χθες το βράδυ.Να αρχίσω να ακούω μουσική βάσει χρονολογίας και πλειοψηφίας.
Η δισκάρα του Bach όπως λες σε σχέση με την τωρινή μπαντούλα που κάποτε έβγαζε Signify και τώρα αυτές τις αστειότητες ακούγεται 10 φορές πιο ευχάριστα.Άντε άσε το Signify έστω και σε σύγκριση με το Stupid Dream είναι αστείο το φετινό τους.

Nihilist εκτός του ότι δε σε παίρνει να μιλήσεις για πιθανή σύγκριση των ειδών η άποψή μου για τα χειρότερα της χρονίας δεν αλλάζει το ότι είναι σαβούρες.

Enough said.

Άρα δηλαδή για να μου αρέσει κάτι πρέπει να σκέφτομαι και σε πόσους άλλους θα αρέσει ε?

ή δεν διαβάζεις τι σου γράφουμε, ή είσαι αλλοδαπός.

ο Bach δεν είναι αυτός που έπαιζε στο Gilmore Girls και προσπαθεί να μας πείσει ότι ο Αxl θα βγάλει όντως το Chinese Democracy, ή για άλλον μιλάμε ?

Αν δεν σου άρεσε το φετινό porcupine tree, άκου το ep τους “Νil Reccuring”. Oι porcupine τουλάχιστον παίζουν μια μουσική που είναι ζωντανή… Το Aor/poser/sleaze κτλ είναι πιο νεκρό από τα αραμαϊκά…

Άρα καταλήγουμε πάλι και πάλι στο ίδιο ότι επειδή εσένα μπορεί να σου αρέσει οτιδήποτε βγαίνει κάτω από το νομα Porcupine Tree από album μέχρι μπιντέδες ξέρω γω αυτομάτως μπαίνει και στη λίστα με τα καλύτερα ε΄?Επίσης τι επιχείρημα είναι αυτό ότι το τάδε είδος είναι νεκρό?Αυτό που είναι νεκρό για σένα για τον άλλο μπορεί να είναι γαμάτο.Σου είπα δεν ακούω μουσική βάσει χρονολογίας ή με το τι θεωρούν νεκρό οι πολλοί όπως εσύ αλλά με βάση τι μου ακούγεται καλά στο αυτί.Να στο ξαναεπαναλάβω?

Άρα δηλαδή όταν κάποτε ο Wilson έλεγε ότι οι Opeth είναι κορυφαίοι κάποιου που δεν του άρεσαν οι Opeth δεν πρέπει να ακούει Porcupine…αυτό μου ,λες τώρα επειδή ο Bach είπε μια μπαρούφα στην πυρά ε?

Τεσπα δεν βγαζουμε άκρη…οι σαβούρες είναι για τα σκουπίδια άλλωστε όχι για συζητ’ησεις.:smiley:

ok, το κάνω πενηνταράκια για να συνεννοηθούμε

όσο άδικο είναι ένας που ακούει 80s να καταδικάζει την μουσική του σήμερα συνολικά, άλλο τόσο είναι κάποιος που δεν αντέχει τα 80s να μιλάει για το τότε. η “κακή” σου λίστα περιέχει πολλούς δίσκους που ακόμα κ αν δεν σου αρέσει το ιδίωμα, “σαβούρες” δεν τους λες κ η συγκεντρωτική λίστα τόσο του ρόκιν όσο κ των αναγνωστών, θα το αποδείξει.

δεν σου λέμε τι πρέπει να ακους, ούτε τι είναι ωραίο κ καλό. απλά νομίζω ότι υπήρξες πολύ άδικος με αξιόλογες κυκλοφορίες κ στην λίστα σου υπάρχουν σχήματα που αν έπαιζαν στο ΑΝ, θα έκοβαν εισιτήρια κ στους πορτιέρηδες μπας κ κάνουν sold out. Το ότι ένα σχήμα το ακούει πολύς κόσμος, δεν το κάνει απαραίτητα καταπληκτικό, αλλά το να λες “εγώ ξέρω και όλοι εσείς οι υπόλοιποι όχι”, είναι κάπως σαθρό σαν επιχείρημα.

Nομίζω ότι απαξιωνεις τη λίστα μου μιλώντας απλα για 80ς μπάντες.ίσως θα έπρεπε να την κοιτάξεις λίγο καλύτερα.
Επισιης κοίταξε λίγο πιο πίσω σε παρακαλώ τα επιχειρήματα κάποιων “πλάκα κάνουμε τώρα” κτλ κτλ.Δεν είναι δικά μου.

Αν εσύ έλεγες ότι οι Evidence One πχ είναι για τα σκουποίδια μπορεί να με πείραζε αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα το έπαιζα δικηγόρος τους.

Προσπερνάς επίσης το γεγονός ότι μου αρέσουν κάποιες κυκλοφορίες των Porcupine Tree.ΜΟυ κάνει εντύπωση ξέρεις.

πολλά από αυτά που έχω στη λίστα μου τα έχουν και αρκετοί άλλοι οπότε ποσώς με απασχολεί τι θα βγει καλύτερο στις λίστες του rocking.:slight_smile:

τέλος περιμένω ακόμα να δω με τι κριτήρια συμπεριλαμβάνοντε κάθε φορά οι Ulver οι Porcupine Tree οι Down οι Electric Wizard!!! ως γαμάτες κυκλοφορίες.Συγκεκριμένα επιχειρήματα.Διότι τώρα μπορεί να μας διαβάζει και κάποιος που δεν έχει ακούσει τους παραπάνω δίσκους ε?

porcupine tree

http://www.rocking.gr/review1241.php

ulver

http://www.rocking.gr/review1519.php

τα down/electric wizard γίνονται εντός των ημερών.

βασικά αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη κανενός, δεν έχει νόημα η συζήτηση.

Σε ευχαριστώ για τα link.Διάβασσα τις κριτικές και δε συμφωνώ μαζί τους.Οπότε ναι μάλλον δεν έχει νόημα.

Αλλά βασικά δεν είναι το θέμα τι γράφει το rockin για αυτά τα group αλλά το βασικότερο είναι για ποιο λόγο οι αναγνώστες βρίσκουν το νέο Porcupine πχ ενδιαφέρον.Από αυτούς περιμένω να δω τα κριτήρια.:-k

πολλά από αυτά που έχω στη λίστα μου τα έχουν και αρκετοί άλλοι οπότε ποσώς με απασχολεί τι θα βγει καλύτερο στις λίστες του rocking.

Αναφορικά με τους αναγνώστες : ρώτα τους ένα-ένα. όπως όμως διαβάζω ούτε εσύ έχεις παραθέσει επιχειρήματα γιατί τόσα albums είναι τόσο χάλια. Ειδικά για το machine head, είμαι πολύ περίεργος να ακούσω…

Αναφορικά με το quote, φαντάζομαι ότι συμφωνεί μαζί σου όλη η λαοθάλασσα που είδε live τους skid row, ε?

οτι βρισκεις εσυ στους circus maximus και pagan’s mind

“Το ότι ένα σχήμα το ακούει πολύς κόσμος, δεν το κάνει απαραίτητα καταπληκτικό”

Mην αυτοανιρείσαι.Αυτό έγραψες πιο πάνω.Τώρα το πόσοι είδαν τους Skid Rlow δε με απασχολεί.Ούτε αυτό τους κάνει κακό group νομίζω ε.
Πολλά είναι τα group που μαζεύουν λίγο κόσμο.Δεν έχει να λέει.Οι Kamelot ας πούε πόσο κόσμο μάζεψαν πριν 2 χρόνια?
Οι Gotthard που αλλού μαζεύουν 5000 κόσμο εδώ μάζεψαν 300 άτομα.Είναι κακή μπάντα?

Είτε μια μπάντα μαζέψει 1000 άτομα είτε 300 εμένα το ίδιο μου κάνει.

Όσο για τους Circus Maximus και τους Pagan’s Mind signal05 αρκετοί ακόμα τους βρήκαν γαμάτους και σου συνιστώ να ακούσεις γιατί είναι κορυφαία progressive metal group.Στην τελική εσύ χάνεις.8)

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=259131&postcount=1784

μια τετοια απαντηση θα σου δωσουν και ολοι οσοι τους αρεσε το νεο porcupine tree
οτι αρκετοι τους βρισκουν γαματους και οτι ειναι ενα απο τα κορυφαια Progressive rock σχηματα.

Ο μοντεκριστο εχει αρχιζει και τολκιζει.Ευγε παιδι μου !!!:stuck_out_tongue:

Ο denander θεωρει καποιους δισκους σαβουρες και πεσατε ολοι να τον φατε, απλα επειδη θεωρει χαλια κατι που πιθανως να σας αρεσει. Μην ειστε τοσο απολυτοι, δεχτειτε οτι ‘‘ισως’’ αυτο που ακουτε και το βρισκετε ‘‘γαματο’’ του αλλου να του φενεται σαβουρα !! Και εγω οταν ειπα τους Σλιπκνοτ αθλιους και αταλαντους αναψατε να πουμε !! Και δεν ειναι προκλητικο να θεωρει καποιους δισκους σαβουρα.

εγώ πάλι χτες άκουγα το Echoes…των Foo Fighters και στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να του βρω θέση στην 20άδα.

[SIZE=“5”]FIGHT ! ! ! ![/SIZE]