Καλύτερες κυκλοφορίες του 2007!

Ο denander θεωρει καποιους δισκους σαβουρες και πεσατε ολοι να τον φατε, απλα επειδη θεωρει χαλια κατι που πιθανως να σας αρεσει. Μην ειστε τοσο απολυτοι, δεχτειτε οτι ‘‘ισως’’ αυτο που ακουτε και το βρισκετε ‘‘γαματο’’ του αλλου να του φενεται σαβουρα !! Και εγω οταν ειπα τους Σλιπκνοτ αθλιους και αταλαντους αναψατε να πουμε !! Και δεν ειναι προκλητικο να θεωρει καποιους δισκους σαβουρα.

εγώ πάλι χτες άκουγα το Echoes…των Foo Fighters και στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να του βρω θέση στην 20άδα.

[SIZE=“5”]FIGHT ! ! ! ![/SIZE]

tolkki προσκυνω!!!
χαχαχααχαχα

nightsky
κοιτα
για μενα δεν εχει να κανει με την μπαντα
εχει να κανει με την αντιληψη οτι βγαζω σαβουρα οτι δεν μαρεσει

πχ εγω δεν ακουω black metal!
θα πρεπε να αραδιασω ολες τις black metal κυκλοφοριες της χρονιας ως σαβουρες?!??!

hanoi rocks ρεεεεεεεεεεε. άμπαλοι. άμουσοι. άσχετοι. αρκουδέηδες.

τι μασιν χεδ, ούλβερ κ προκιουπάην

έλεος πια με τους ατάλαντους

καταλαβα τι λες σαιγκναλ , αλλα αποτι ειδα ο Ντιναντερ εχει βαλει ‘σαβουρες’ απο διαφορα ειδη…

έχει θάψει όποιον έχει παραπάνω από 20 οπαδούς (στο Παγκράτι μόνο)

Και αυτο τι σημαινει ? οτι επειδη μια μπαντα την ακουνε πολλοι , δεν μπορει να δηλωσει πως την θεωρει σαβουρα…?

Δεν την ακουνε πολλοι,την ακουνε ολοι.Αυτη ειναι η διαφορα!

ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

κάποια στιγμή πρέπει κάποιοι να μάθετε να διαβάζετε τα ποστ των άλλων. αυτό το νόημα έχει το φόρουμ. αλλιώς να διαβάζει ο καθένας μόνο τα δικά του ποστ κ να γουστάρει

Κοιτα εγω εχω ενα βασικο κριτηριο. Ποσες φορες θα το ακουσω. Το Ουλβερ π.χ. το ακουω 2 μηνες σερι. Καποιες φορες εχει τυχει να παιζει 6 και 7 φορες στο repeat. Αυτο πιστευω αρκει. Απο κει και περα ναι, ειναι θεμα προσωπικου γουστου. Δε με ενοχλει ο τροπος που εκφραζεσαι, αλλα τα επιχειρηματα σου καθαυτα.

Δηλ με τπτ δε θα εβαζα σε λιστα π.χ. το Dominici. Το ακουσα λιγο μεν, αλλα δε με κεντρισε να το ακουσω πολυ. Ποσο μαλλον να το βαλω σε λιστα. Απο την αλλη, δε θα βγω να πω σε ενα φορουμ “α, ο δισκος μαμαει” / “ειναι σαβουρα”, επειδη ακριβως δε το εχω ακουσει οσο πρεπει. Τωρα το να μου βαζεις εσυ ενα κατεβατο με 79 κυκλοφορίες που θεωρεις κιε γαμω, νταξ, πιστευω οτι τα γουσταρεις, τα εχεις ακουσει, και τα σπας στη τελικη με δαυτα. Αλλα ρε μεγαλε, τις 86 κυκλοφοριες που θεωρεις σαβουρες… πως στο καλο το εβγαλες το συμπερασμα; Τα περισσοτερα καθησες να τ’ ακουσεις πανω απο 1-2 φορες;:-k

Μην εισαι απολυτος. Εγω π.χ., δεν εχω βγει ακομα να πω γνωμη για το ποσο μου αρεσε ο δισκος του Bach για ενα απλο λογο. Το χω ακουσει 5 φορες, και τις θεωρω λιγες. Στο φιλαρακι μου μπορει να πω κατι, εδω ομως μιλας δημοσια οπου μπαινει ο καθενας και διαβαζει. Συνεπως: αν δεν ειμαι σιγουρος για ενα δισκο, ε δε θα βγω να μιλησω. Αντε να παρασυρθεις μια, δυο, τρεις φορες και να το κανεις… εσυ ομως εβαλες ενα κατεβατο με 90 δισκους και εισαι και σε φαση ‘‘για τον καδο’’.:wink:

Αυτα τα λεω φιλικα. Οχι τιποτ’ αλλο, δε σε ξερω κι απο χτες, απλα αν λες κατι σαβουρα ενω το εχεις ακουσει 2 φορες, ε, μετα το ολο θεμα μου φαινεται τουλαχιστον αστειο.

ΚΑΙ ? το ιδιο θα σου πω. Επειδη αρεσει σε ολους τους αλλους πρεπει και εγω να τους θεωρω ωραιους ??

Ξεκολληστε…

είναι σαν αυτό που λέει…

“φοβάμαι πως μια μέρα θα με παρατήσουν όλοι…
…και θα μείνουν όλοι μόνοι τους”

ή κάπως έτσι…

καλά τα λες

Εγω βλεπω οτι το Denander πετυχε το σκοπο του. Ηθελε να προκαλεσει και τσιμπησατε. Σιγα να μην ακουσε και 1000 φετινες κυκλοφοριες…

ναι αλλα δηλωνει συγκεκριμενα για τους primordial οτι ποτε δεν του αρεσαν!(και στη συνεχεια ειπε οτι και αλλα γκρουπς που χει στις σαβουρες δεν του αρεσαν ποτε)
δηλαδη, δεν ξερω

φαντασου το εξης σκηνικο

πινεις καφε με τον φιλο σου
και ξεκινατε κουβεντα
εσυ : τι λεει ρε το νεο Χ ? (Χ = οποιαδηποτε μπαντα)
φιλος : μαλακια!για τα μπαζα
εσυ : ελα ρε! τοσο χαλια?
φιλος : καλα βασικα ποτε δεν μ’αρεσαν!!!

θα παρεις τη γνωμη του στα σοβαρα?

καλα τα λες… Θα παρω την γνωμη για εναν δισκο απο καποιον που του αρεσει η μπαντα το ιδιο με εμενα , επειδη πιθανον να εχουμε περιπου τα ιδια κριτηρια για το αν ειναι ωραια μπαντα ή οχι.

Ποια θα ειναι πιο εγκυρη γνωμη για επερχομενο δισκο των Stratovarius?Η δικη μου?Η δικη σου που ειναι στο τοπ20 με τις 30 αγαπημενες σου μπαντες ή του νιχιλιστ που αν δεν σκουζει ο τραγουδιστης δε μπορει να το ακουσει με τιποτα?

του lones… εεε, του denander και μόνο