Κινηματογραφικό βαριέμαι

Οριακά κατώτερο από το Legally Blonde, ανώτερο του Sweet Home Alabama, σαφώς κατώτερα both από Mean Girls (προχτές ήταν και Mean Girls day, shout-out σε κάθε φαν :sunglasses: )

Gilbert Grape είναι η legit μοναδική, πραγματικά σπουδαία ταινία του Lasse Hallström

1 Like

Poly pio dyskolo na teleiosei kaneis to Miss Congeniality se one sitting :stuck_out_tongue:

Chocolat + Cider House Rules tainiares

1 Like

Τον αγαπω απεριοριστα

4 Likes

Έχω άπειρο καιρό να καταφέρω να βρεθώ στην Ίριδα, αλλά πήρε το μάτι μου αυτό

από το οποίο κρατάω μεταξύ άλλων και μεταφέρω και σε εσάς ότι κάθε Παρασκευή στις 9 θα έχει ταινίες επιστημονικής φαντασίας και κάθε Κυριακή στις 9 ταινίες τρόμου.

6 Likes

Το είδα κι εγώ χτες σε κάποιο story, η Ίριδα είναι παλιό μου στέκι και χώρος όπου πολλοί πήραμε την πρώτη μας γεύση από καλό σινεμά. Έχω κι εγώ πολύ καιρό να πάω, ειδικά από τότε που εφαρμόστηκε το σύστημα με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια.

1 Like

Αυτό νόμιζα το έκαναν για συγκεκριμένες προβολές σε πλαίσια φεστιβάλ (πχ irida visions) / προβολών παρουσία συντελεστών ορ σθ, αυτά τώρα θεωρητικά είναι φρη, όχι?

Θα δούμε. Πάντως είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δέχονται και άτομα χωρίς να έχουν κλείσει θέση αν πήγαιναν 15 λεπτά πριν. Έχω καιρό να πάω και δεν έχω ιδέα.

1 Like

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.

2 Likes

εχετε να προτεινετε τπτ για αυριο και μεθαυριο;

https://www.filmfestival.gr/el/cinemas-gr/program

1 Like

Την είδα πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες και δεν λέω ότι δε μου άρεσε, αλλά περίμενα ότι μετά από τόσες διθυραμβικές κριτικές θα έμπαινε στις αγαπημένες μου ταινίες, ωστόσο δεν.

2 Likes

Προσωπικά λατρεύω ότι έχει κάνει ο Τομ Τικβερ.

Το Η Πριγκίπισσα και Ο Πολεμιστής όμως είναι για μένα το magnum opus του.

Και το Heaven εξαιρετικό

2 Likes

Θα τις δω αυτές τις μέρες…

Απόψε, ωστόσο, σκέφτομαι να δω λίγη κριντζίλα (Doomsday :joy:)!!

Δεν βλέπω το ετήσιο καθιερωμένο κινηματογραφικό topic ανασκόπησης χρονιάς από τον @_Dead και ανησυχώ :blush:

3 Likes

Να πουμε και οτι ηταν πολύ τίμιες οι χρυσές σφαίρες φέτος αν εξαιρέσουμε το δεύτερο αντρικό…

Δεν εχω δει το killers of the flower moon μονο…

ΔΕ.ΜΠΟΣΣ.

Τον μπρους εννοώ ε

8 Likes
6 Likes

Mother is mothering klp

8 Likes

Soon… i hope

1 Like