Λάνθιμος και Emma να παρακολουθούν την τσόντα στο Los Angeles με τους Phoenix Suns να διαλύουν τους Lakers
Καπέλo Φoίνιξ είχε η θεά έτσι κ αλλιώς
Stone was born on November 6, 1988, in Scottsdale, Arizona
Valley Youth Theatre in Phoenix, Arizona, where Stone appeared in sixteen productions
Φαν φακτ: Μέχρι πριν λίγo καιρo νoμιζα oτι ήταν Αγγλίδα. Δεν ξέρω γιατι μoυ είχε κoλλήσει έτσι
Στον Ελροντ φαίνεται ότι ήταν όντως ο Άρνολντ
ΓΚΕΤ ΤΟΥ ΔΑ ΤΣΟΠΑ
Cinobo με 4ευρώ για ένα δίμηνο, γενέθλια προσφορά, αν ενδιαφέρεται κάποιος
(+14 μέρες δωρεάν δοκιμή αν είναι η πρώτη εγγραφή)
εντιτ για +1 στο ποστ του martian
Αξίζει μία δοκιμή, θα προσθέσω.
Το over charismatic main character μάλλον έπρεπε να πάει στο κέντρο του διαγράμματος! Κατά τα άλλα έπος
29/4 Δευτέρα 20.00 σε Δαναό 1
το σκάω και εδώ για όποιον ενδιαφέρεται ώστε να το βάλει στο πρόγραμμά του - και πιστέψτε με, αξίζει να δείτε ένα τέτοιο αριστούργημα στη μεγάλη οθόνη έστω και μια φορά στη ζωή σας
Το ειχαμε δει πριν 3-4 χρονια σε νυχτες πρεμιέρας. Το ξανα βλεπουμε και τωρα προφανώς
ήμουν και εγώ τότε, τιμημένος εξώστης Ιντεάλ .
Το έχω δει άλλη μια φορά σινεμά (2001 νομίζω) στο Ηράκλειο, όταν κυκλοφόρησε το Redux - η έκδοση που προβάλλεται τώρα και, αν με ρωτήσει κανείς, το καλύτερο cut της ταινίας (η Final Cut προ μερικών ετών δεν με ενθουσίασε, έκοψε πολλά ενδιαφέροντα κομμάτια από τη Redux). Πιο αργό λίγο με αρκετό έξτρα υλικό αλλά πιο ολοκληρωμένο, τόσο σαν όραμα όσο ως προς την πολιτική του ταυτότητα (κυρίως λόγο του κομματιού με τους Γάλλους)
τεσπά ναι, έβγαλα τα εισιτηριάκια μου πριν λίγο, μην το χάσει κανείς θα έλεγα!!
Σε λίγο που πάω σπίτι καβατζώνομαι και εγώ. Πρώτη φορά έβερ θα το δω προσωπικά, είναι ίσως η μία υπερκλασική ταινία που μου έχει διαφύγει ως τώρα (άρα ότι καλύτερο το να το δω κατευθείαν στην μεγάλη οθόνη).
καλά εσύ ειδικά, μη σου πω ότι θα βγεις με PTSD από την αίθουσα κιόλας
Είχα δει πριν άπειρα χρόνια (20 ξέρω γω) ένα extended version του Apocalypse Now. Νομίζω το έλεγε Director’s Cut.
Αυτό είναι διαφορετικό;
Λοιπόν, για όποιον ενδιαφέρεται:
-
1979 original cut - Η πρωτότυπη ταινία των 2,5 ωρών
-
Workprint Cut - Το άτυπο director’s cut των 5,5 ωρών / δεν υπάρχει πουθενά σήμερα, είναι ουσιαστικά το rough cut της ταινίας αμοντάριστο / δεν νομίζω να το έχει δει και κανείς βασικά
-
2001 Director’s Redux - Το 3 ώρες και 16 λεπτά αποκατεστημένο cut του ιδίου του Copolla (και το καλύτερο κατ’ εμέ)
-
2019 Final Cut - Το 3 ώρες και 3 λεπτά επίσης αποκατεστημένο νέο version του Copolla για τα 40 χρόνια της ταινίας (αχρείαστο κατ’ εμέ πάλι)
Λογικά το Redux είδες, όπως και οι περισσότεροι μας έκτοτε - καθώς αντικατέστησε σταδιακά σε videoclubs κτλ το Original Cut
Άρα 23 τα χρόνια Χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα.