Κινηματογραφικό βαριέμαι

https://x.com/theacademy/status/2001347376926126263?s=61&t=-sot3kfuaf34tFWhY7QnZQ

here’s the reason why…
https://x.com/Reggie/status/1869496579079725297

Οποτε απο το 29 ξερεις θα βλεπουμε world premiere trailers για netflix κλπ. και τα μισά βραβεία θα δίνονται με ενα πεταχτο announcement

Binder said: "I call Steven, Steven says: ‘No. Can’t do it with him. We just bombed with a movie with him, he’s got that whole J-Lo thing going on now, and I have other problems with him.’”

According to the screenwriter, those “problems” dated back to when Affleck was dating Spielberg’s goddaughter, Gwyneth Paltrow.

Binder claims Spielberg told him they went on a family vacation together, and that: “‘My son was a little boy, he was playing in the pool, and he got out of the pool, and Ben came in fully dressed, and my son pushed Ben into the pool. And Ben got really mad at him, and he came out of the pool and picked him up and threw him back into the pool, and made my son cry.’”

When Binder asked Spielberg why he was telling him that story, he said Spielberg explained: “‘I just don’t like to work with him. Plus his last two movies bombed. Find somebody else. Anyone but him. He’s cold as hell.’”

When Binder told Affleck’s agent that he couldn’t cast him, the actor immediately called him back.

“Ben calls me up, he says, ‘Did Steven Spielberg tell you I threw his kid in the water? Is that what happened? Is that why I’m not on your movie?’ I said, ‘No, he didn’t say…’ ‘Yes he did! He told you I threw his kid in the water. That’s why I’m not on the movie.’”

https://x.com/PaggioI/status/2005728045903360257

Μιας και δεν φαίνεται preview στο link. Σμαραγδής μιλάει στον Δανικα (νομίζω δηλαδή πως είναι ο Δανίκας μιας και έχει πλάτη) για τον ηθοποιό που παίζει τον Καποδίστρια στην ταινία και πως πήρε τον ρόλο.

1 λεπτό και 24 δεύτερα κρατάει αλλά οι αναμνήσεις θα είναι για πάντα

10 Likes

Θολοκουλτουριάρηδες ψευτοκριτικοί θα σέβεστε.

Αν δεν σέβεστε τότε αναγκαστικά θα φοβάστε.

2 Likes

Περίεργο που η “συνέντευξη” δόθηκε στο συγκεκριμένο σκουπίδι :grinning:

1 Like

Το είδα 2 φορές, class, όχι αστεία

υπάρχει κανείς που να βλέπει cinobo στο εξωτερικό ; με απλό vpn δεν μπορώ και αναρωτιέμαι αν υπάρχει λύση.

Νομίζω το είχα ψάξει και παλιότερα για άλλο φίλο και το Cinobo είναι αποκλειστικά για Ελλάδα και Κύπρο… με VPN και τέτοια δεν ξέρω τι γίνεται τώρα/αλλά έχω την εντύπωση πως δυστυχώς δεν

1 Like

έχω το expressvpn που γενικα δουλευει. αλλα όταν πάμε στις πλατφόρμες, το σινομπο με κόβει και τα νετφλιξ κτλ γινονται τοοοοσο αργα , που πρακτικα, δεν δουλευει.

εχει κανεις σας καλυτερες εμπειριες από αλλο vpn πάροχο ; γιατι ολοι διαφημιζουν “δες το αμερικανικο νετφλιξ, τραλαλα” και πρακτικα εγω δεν μπορω.

urban vpn το καλυτερο φρι για εμενα, θενκ μι λειτερ. Αν δεν ερθεις για με θενκ μι, ελα για να βρουμε αλλη εναλλακτικη.

Δοκιμασε και proxy 1.1.1.1 αν και δεν νομιζω οτι λειτουργει αντιστροφα.

5 Likes

Αποκλειστικά ΑΙ-generated μίνι youtube-ική σειρά τωνTIMES για την Αμερικανική Επανάσταση - με παραγωγό - δημιουργό τον Darren Aronofsky.

Δυο τα τινά:
1.
image

2.Εύγε παπατζή Darren για το λιθαράκι σου στην κανονικοποίηση του ΑΙ στην κινηματογραφική (και μη) παραγωγή εικόνας και ήχου.
Εν προκειμένω, δεν χρειάζεται να καταβάλεις ούτε την ελάχιστη των ελαχίστων συνηθισμένη σου προσπάθεια για να αποφύγεις το plagiarism - αντιθέτως, αυτή θα γίνει αυτόματα, με τα όποια tools αυτού του ανοσιουργήματος.

4 Likes

Πάντα τον ψιλομισούσα αυτόν τον τύπο, δεν μου ταιριάζει καθόλου η επιτηδευμένη απαισιοδοξία στις ταινίες του, ακόμα κι αν μου άρεσε το Whale και στυλιστικά το Black Swan.

Για να συνέλθουμε από ΑΙ μαλακίες σχετικά με την Αμερικανική Επανάσταση, ο Ken Burns έκανε πρόσφατα αυτό:

https://www.imdb.com/title/tt35328184/

2 Likes

!!!

Κερδάμε αδέρφια

2 Likes

ενα πράγμα που κάνει το hollywood καλυτερα από κάθε άλλο, είναι να τιμάει τους ήρωές του

βάζω μια φοβερή ομιλία του HF εδώ για όλους, και πρότιστα για @Lupin

2 Likes

“to receive a prize for being alive.”
:sweat_smile:

1 Like

Πώς καταλαβαίνεις ότι βλέπεις μία επιχρωματισμένη ταινία:

1. Όλα γυαλίζουν, αφού η ταινία, ως ασπρόμαυρη, γυρίστηκε με άλλους κανόνες φωτογραφίας.
  2. Όλοι οι ηθοποιοί έχουν το ίδιο χρώμα δέρματος.
  3. Τα μάτια των ηθοποιών έχουν διαφορετικό χρώμα από το φυσικό τους.
  4. Όλες οι ξανθιές ηθοποιοί έχουν την αυγουλί απόχρωση.